- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- късане и после среща ?!
преди 2 дни гаджето ми скъса с мен без да ми даде някакво обяснение (държа се ужасно с мен, макар че и аз съм си виновна де..), а днес иска да се видим. дали това значи че иска пак да се съберем ? и дали да отида на срещата ? какво мислите![]()
![]()
![]()
Кажи какво си направила, щом твърдиш, че и ти имаш вина![]()
![]()
ние не можем да ти кажем да отидеш или не ... послушаи сърцето си !!!
Ако имаш все още някакви чувства към него и искаш отново да си с него - отиди на срещата, пък ще видиш дали тази среща е, за да се съберете отново или просто ей така...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Дори и да не си толкова влюбена вече,въпреки че не ми се вярва,отиди,за да видиш за какво те вика.Поне от уважение.![]()
i moq savet e da ideshmoje da ne iska pak da ste zaedno a prosto da zazdravi priatelstvoto vi
![]()
Трябва да идеш.И тъкМо ще си отговориш на въпросите
![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
i az tai mislqПървоначално написано от MuJleH4eTo
Може би иска да поговорите, да се изясните, да ти даде някакво обяснение.Най-добре отиди.
Ако имаш 4уства отиди ако не неотивай!