- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя? :(
Значи..познавам едно момче от 2 години ..и още от както се запознахме ,никога не ми е бил безразличен,но никога не можахме да станем повече от приятели.Защо ли?Не знам.Иначе когато излизаме заедно,винаги си прекарваме добре,винаги всичко е идеално ,чатим до изгрев слънце и през делнични дни ... и се чудя...защо съм му толкова безразлична,при положение ,че на мен вече ми се къса сърцето и не издържам..А не мога и да му кажа ..в смисъл..много ме е страх от реакцията му и да не го изгубя завинаги,дори като приятел.
Друг проблем е и ,че сега и двамата общуваме само през нета, а да му кажа просто "Хайде да излезем" просто не е опция.пък и за какво да каня човек (да,почти само аз го каня да излизаме,но той винаги приема),който от 8-9 месеца не е проявил инициатива да излиза с мен.
А много искам да го видя и просто не знам как да си намеря повод...
третото нещо,което ме притеснява е,че ме е страх да не го разочаровам.Той е страхотен човек ,а аз съм без абсолютно никакъв опит в любовта и си мисля дали всичко това не е прекалено егоистично от моя страна и дали ако наистина държа на него не трябва да го държа далеч от себе си?
Моля,споделете какво мислите по въпроса..мерси.
а откъде знаеш че ти е безразличен![]()
нямам повод да сънувам....
ами..защото той принципно е от хората,които показват чувствата си ..а в случая нещо не е така..
хах...да не очакваш да ти изнесе серенадасама прецени
Искаш да страдаш сега,като се двуомиш и се преплиташ в дилеми,или да му кажеш сичко и да е ясно поне,така ще е по лесно,ако се изясните
Прави му намеци,не чакай от него всичко
повод да излезете винаги има...ако трябва го накарай да отиде с тебе да си изкараш карта за градски...измисли нещо...а ти отказвала ли си му среща ?
Казваш,че когато го каниш да излезете "той винаги приема".Тогава какво чакаш?Покани го излезте,разходете се,пийте нещо.
Мисля,че щом се съгласява да излизате и си пишете по чата,не е толкова безразличен към теб.
Еми според мене трябва да му кажеш колкото и да те е страх е по-добре да е наясно с чувствата ти към него...може пък ти да си по-специална за него за това да не показва така чувствата си...Той има право да знае.. Успех![]()
не,не очаквам това..но не знам..струва ми се хладен...
Дам,това за тъпия повод съм си го мислела - все пак е повод ,но не знам..смятам,че просто ще идем , ще вземем картата или там квото е,ще идем на кафе,ще се шматкаме с часове и накрая чао..
не знам как точно да поема инициативата да заговорим на темата..пък и няма ли да съм някоя глупчаква да изтърся от нищо,че имам чувства към него?именно ,че да ,то си трябва такт,но кат човека не те предразполага за разговори на тази тема..
и не,не съм отказвала среща..
чувствата не винаги се изразяват с действия...вижте се,какво ти пречи ?
ако мине Ок сичко,излезте втори път...като каже нещо мило или забавно ей така го прегърни,от женска солидарност дет се викагушкай го отвреме навреме...просто,сближаване ...цункай го по бузката...покажи му,че той може с тебе...па вече ако иска и той ще направи това което трябва;...опросто го покани...не ти пре1чи
![]()
не знам ..страх ме е да не се отдръпне ..от всичко това..иначе мерси за мненията и окуражаването,ще се радвам ,ако някой има нещо да добави.
Няма кво да се добавя бе човек...само ще ти кажа,че ще се отдръпне като постоянно мълчиш...един ден просто ще се отчуждите...на ти възможност!Какво Губиш ? Едно приятелство ? стига бе какво приятелство като ти се издираш и искаш да му кажеш толкова много неша ? По ли приятно ще ти е след време да се забравите...и да останат думите които не си успяла да кажеш ?казах ти...вижте се...гушкай го ей тъй :P не ти пречи,забавлявайте се...поне накрая ще знаеш,че ти си дала всичко от себе си...а така ще ридаеш само,дали е можело да стане нещо,дали не е можело/...просто...действай...ако трябва му скочи и го нацелувай...надали ще те убие....ай
окей,мерси много![]()
успех
мерси пак,дано нещата се наредят ;Р