.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: losion za tqlo

siena
    Guest

losion za tqlo

hora,q mi preporu4aite nqkakuv losion za tqlo s blestq6t efekt,ne na edri brukateni 4astici,a takiva kadeto ne se vijdat no imat mn qk blqsuk,vse pak e lqto 6te pokazvame plut :P

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Имаше един от серията на Dove с коприна. Мн як беше, ама ми свърши отдавна.
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

Голям фен
    ДАААААААААААААа,тоя на Dove е страхотеееен!!! \/
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

еее трябва да го пробвам и аз аз само на Avon си ползвам попринцип щото са мекички и миришат хубаво ама може да посменя малко за лятото ако този на dove наистина е хубав
    It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!

Guest
    na kakva cena e toq na Dove

ми аз предполагам че ще е някъде около 7-8-9 лева не повече като имам предвид другите цени от козметиката на тази марка ама..не знам който го е ползвал да каже за по-сигурно
    It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!

Ami az sega si poruchah na Oriflame edin s perlen blqsak edna fr go ima i e strahoten!
    ...is just too little too late...

Град
    някъде в пространството
    На Dove и Oriflame са добри

i na avon ima edin mn gotin.. ot seriata colour trend az si go zex kogato be6e namalen za 3.90 i e mn qk
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Продуктът на Dove,който се обсъжда в тази тема е Dove Silk Glow

аз ползвам на Avon с череша и индийско орехче, но сега гледам рекламата на Джонсън за бронзов тен и мисля да си взема да го пробвам

minalata godina si vzeh to4no takuv na suvsem sinti blestq6ti 4asti4ki pove4e kum srebristo blestqt,mnogo sum dovolna!na oriflame,5-6lv mu e cenata na promociq!kazva se PEARL!!!

Град
    Somewhere of the middle of nothing ...
    Цитирай Първоначално написано от rosi^
    аз ползвам на Avon с череша и индийско орехче, но сега гледам рекламата на Джонсън за бронзов тен и мисля да си взема да го пробвам
    Мдааа този на Avon мирише много хубаво. Иначе и аз сега се замислих дали да не си взема този на Dove.

Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a

Точно този имах и е много хубав!Жалко,че свърши.....Другите лосиони на Dove също ли блестят?Защото искам да разнообразя малко........
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

aleksu
    Guest

Dove

Zdr i ot men!Tozi na Dove e strahoten...veche 3-ta botilka polzvam i ima strashen blqsyk...sluchva se dori sled kato se izkypq da ima oshte blqsyk...preporychvam go na vsichki....cenata mu e 5.90 no zavisi ot kyde go kupuvate zashtoto ima i mesta kydeto go prodavat za 9 leva!!!

aleksu
    Guest

Dove

Zdr i ot men!Tozi na Dove e strahoten...veche 3-ta botilka polzvam i ima strashen blqsyk...sluchva se dori sled kato se izkypq da ima oshte blqsyk...preporychvam go na vsichki....cenata mu e 5.90 no zavisi ot kyde go kupuvate zashtoto ima i mesta kydeto go prodavat za 9 leva!!!

Guest
    hei izvinqvai te za tapiq mi vapros,no do sega nikoga ne sam si vzimala i mislq da si kupq no da vi popitam liceto majite li si go?Dobre li 6te stoi ako si namaja liceto

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    qvno tozi na dove,naistina e mn huibav..az puk polzvam na Giordani gold-ot oriflame,pravi kojata mn meka i miri6e mn qko,samo 4e ne blesti..ina4e i na Jonson's holiday skin s postepenniq ten ne e lo6
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Голям фен
    mdam tozi na Jonson`s holiday skin e mnogo dobyr ve4e 2-ri den se maja s nego i efekta e super,a uj bqh protiv tezi ne6ta kakva ironiq samo...
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a

мдам този лосион е много хубав!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Град
    In tHe MiDdLe Of NoWhErE...
    Цитирай Първоначално написано от hollaback_girl
    Имаше един от серията на Dove с коприна. Мн як беше, ама ми свърши отдавна.
    Точно това щях да кажа... Наистина беше вълшебен... Беше с някакви частички, които се виждаха много добре на слънце.... Жалко, че вече не го намирам... Сега ползвам един лосион на Oriflame и едно масло за тяло (то е като спрей) на Avon...

ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе

Град
    In tHe MiDdLe Of NoWhErE...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hei izvinqvai te za tapiq mi vapros,no do sega nikoga ne sam si vzimala i mislq da si kupq no da vi popitam liceto majite li si go?Dobre li 6te stoi ako si namaja liceto
    [За лицето има кремове колкото искаш...Не мисля, че да слагаш на лицето си лосион за тяло е добра идея...

ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе

Az puk polzvam na Rubella.Perfect glow se kazva i sum naistina mn.dovolna.Pak ima luskavi 4asti4ki i lek potumnqva6t efekt.V seriqta ima za svetla i tumna koja.Osven tova miri6e mnogo hubavo-ne6to kato malini i napravo ogladnqvam kato se maja \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си