.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    ..::ufff::..
    Guest

Не ми харесва на външен вид...

Ето следното проблемче:

След няколко часа имам среща с едно момче, което изобщо не ме привлича на външен вид, но не знам как да му го кажа (или покажа). Знам, че не бива да съм прекалено критична ама... кво да направя??? Пък той много ми се надява (смисъл въобразява си, че ще тръгнем и разни такива). Аз изобщо не го познавам, нито като личност, нито като характер. На практика той е просто един напълно непознат с неприятна външност.

Никога не ме е бивало да разкарвам момчетата... Моляяяя виии помагайте!!!

kaji 4e si nakazana 6toto maika ti kat se e pribrala u vas e bilo mrysno..izmykni se ne izlizai s nego 6toto i ti 6te se 4uvstva6 nelovko a i toi 6te si vyobrazqva uspeh

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    zashto ne mu kajesh 4e si imash gadje prosto...

Ми просто излез с него и му покажи по някакъв начин да нЕ се надява! Няма смисъл да го държиш в очакване...
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Супер фен Аватара на kindergarden
    а защо първо не го опознаеш може да ти хареса,но ако мислиш,че няма никакъв шанс не му давай напразни надежди и му кажи,че мислиш,че между вас не може да се получи

Град
    на плажа =)
    Накарай го да съжалява, че те познава.Кажи му, че ще закъснееш за срещата и обезателно да те чака... и отиди след някъде час. Ако ще ходите на кафе, поръчай си нааай - скъпя коктейл и после кажи, че си си забравила портмонето ще се наложи той да го плати. През цялото време му говори за суперготиния си съсед и как сте се забили на един купон...

Ако все пак той още те харесва и ти се надява както казваш - замисли се !!! Значи това момче наистина иска да е с теб.

Обикновено тия номера мъжете ги въртят, но това не означава, че и жените не могат.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Кажи му го направо,без да увърташ.

hristowoww
    Guest
    Няма нужда от такива номера, каквито казва "just_say_no". Все пак ти как би се почувствала ако беше на негово място - по-добре да ти го кажат направо, а на да ти увъртат и ти да се надяваш, нали?
    Просто му го кажи без да увърташ, не е задължително да му го кажеш лице в лице.

Авторке а ти каква си на външен вид!?
    Light The Universe

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    защо изобщо излизаш с него,след като не ти е приятен на външност?по-добре да му беше отказала.След като си се съгласила,просто излезте.И когато се разделяте просто му кажи,че между вас не може да има нищо,освен приятелство.По-добре истината в очите,отколкото порочен кръг от лъжи.УСПЕХ!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Guest
    mi pokaji mu po nqkakav na4in za da ne se nadqva..ili mu kaji 4e ne e tvoi tip..ne mu davai nadejdi-6tom ne ti haresva,nqma smisal da go okurajava6 s bezpolezni misli,a za6to vaob6te si priela sre6tata?!moje6e da mu otkaje6 i da sloji6 kraq o6te v na4aloto!

..::ufff::..
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Авторке а ти каква си на външен вид!?
    Emi az sam si takava kakvato sam ... vse pak toi me haresva a az nego ne .... znam 4e bi bilo kofti taka da mu go kaja v liceto 4e ne me privli4a i za tva molq za saveti... pak vremeto si izti4aa... i az vse o6te ne znam kakvo da pravq.

Guest
    каквото и да е,не му го казвай в лицето...не стига,че ще го нараниш и разбиеш мечтите му,той ще те помисли за някаква повърхностна...и отделно ще смъкнеш самочувствието му до земята,нали не би искала заради тебе да се чувства непривлекателен и това да попречи на бъдещите му връзки ? Просто,ако ще му казваш нещо,кажи му че не искаш да бъдеш с него,че си влюбена в друг,ил нещо такова.Но не казвай че не те привлича на външнсот усепх.

Мега фен Аватара на koalka
    А тогава защо си приела да излезеш с него като не ти харесва??
    Просто му кажи, че нищо няма да стане, не изпитваш към него такива чувства и това е.
    Ако започнеш да го избягваш и ти самата ще се тормозиш, а и той накрая ще разбере.Колкото по-рано, толкова по-добре.

по - добре му кажи че не се интересуваш от него в противен случай той може да си помисли че му даваш напразни надежди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си