.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: bremenna li sym

Guest

bremenna li sym

s priqtelq mi pravihme seks sled 1 pyt malko po kysno pravihme pak no v nachaloto izkliuchihme che toi be she bez prez. kogato se usetih toi beshe vlqzyl syvsem malko i sled tova sisloji prez. no me pritesnqva vyzmojno l ie da e ostanal sperma ot predishniq pyt i tva da mi syzdade problem primerno
    pitam zashtoto se chudq dali da piq postinor ili escapelle
    10x predvaritelno

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    В случай,че не си е измил пениса е възможно да е останало сперма.Дали си бремена не знам,нека някой,от по-знаещите да каже,аз съм пас.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не пий нищо.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Нищо лошо няма да удариш 1-2 таблетки или колкото там се зимаха, само може да ти помогне. В случай, че нямаш проблеми със тези противозачатъчни, които си изброила няма причина да не вземеш щом се съмняваш. Те затва са направени, да убият съмненията... и още нещо...
    - Всички авто-части на едно място!

Guest
    ne mi se iska da piq ei taka hapcheta zashtoto tva ne sa bonbonki vse pak i ne e hubavo da se piqt ako naistina nqma nujda

Guest
    извинявам се че не пиша на кирилица ще се постарая :>

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne mi se iska da piq ei taka hapcheta zashtoto tva ne sa bonbonki vse pak i ne e hubavo da se piqt ako naistina nqma nujda
    Пият се в умерени количества. Пак повтарям една от основните им идеи, криещи се зад създаването им, е съмнението. С други думи ако се съмняваш пий преди да е късно. После става по сложно.
    - Всички авто-части на едно място!

Естествено, че си бременна, но не се притеснявай! Децата са най-хубавото нещо на тоя свят.
    98% от абдалите са ахмаци, поне половината ахмаци са кютуци, а 37% от кютуците са абдали. Ако ти си от тези 2%, които освен това са и педали, значи си пеераз.

Guest
    Взимай хапче!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си