- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- bremenna li sym
s priqtelq mi pravihme seks sled 1 pyt malko po kysno pravihme pak no v nachaloto izkliuchihme che toi be she bez prez. kogato se usetih toi beshe vlqzyl syvsem malko i sled tova sisloji prez. no me pritesnqva vyzmojno l ie da e ostanal sperma ot predishniq pyt i tva da mi syzdade problem primerno
pitam zashtoto se chudq dali da piq postinor ili escapelle
10x predvaritelno
В случай,че не си е измил пениса е възможно да е останало сперма.Дали си бремена не знам,нека някой,от по-знаещите да каже,аз съм пас.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Нищо лошо няма да удариш 1-2 таблетки или колкото там се зимаха, само може да ти помогне. В случай, че нямаш проблеми със тези противозачатъчни, които си изброила няма причина да не вземеш щом се съмняваш. Те затва са направени, да убият съмненията... и още нещо...
ne mi se iska da piq ei taka hapcheta zashtoto tva ne sa bonbonki vse pak i ne e hubavo da se piqt ako naistina nqma nujda
извинявам се че не пиша на кирилица ще се постарая :>
da ,bremenna si ..
Естествено, че си бременна, но не се притеснявай! Децата са най-хубавото нещо на тоя свят.![]()
98% от абдалите са ахмаци, поне половината ахмаци са кютуци, а 37% от кютуците са абдали. Ако ти си от тези 2%, които освен това са и педали, значи си пеераз.
Взимай хапче!