- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След секс как ходите?
Значи вече за 5 път ми се случва да правя по продължително време секс с гаджето.Някаде около 2 часа и след това едвам ходя.Това както и да е видях че има доста теми за ходенето,но....успявате ли да си затворите краката веднага в нормално положение или не ?Защото аз не мога веднага.И има ли значение това колко му е голям ...защото за първи път съм с толкоз надарено момче?Доста ми е странно д аходя така разклечена?Само при мене ли е проблема или други го имат лсед секс?
Ходя си със свити крака, подпирайки се на стената, за да не падна.
Не е нормално да не можеш да си събереш краката. Да не можеш да ходиш, да се усмихваш като олигофрен, да не можеш да говориш или да плямпаш глупости е напълно нормално и това говори за качествен полов акт, но щом не можеш да си събереш краката, значи той те е наранил много.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
qvno priqtelq ti e naistina mnogo nadaren\
/
![]()
![]()
I don't need the sun
Don't need the moon
Now that you're here
God gave me both in you
I don't need to sleep
Only need to look at you
Then I'll be awake
Much more than any rest could do
kat maikati hodq![]()
Че ти краката къде си ги слагаш по време на секс, зад ушите? Ако такъв е случая нормално да не можеш да ходиш след тва...Първоначално написано от Desi_90
Да не можеш да станеш веднага и да ходиш е напълно нормално. Не ми се е случвало обаче да не мога да си свия краката.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Трудно стоя на крака, защото цялата треперя. Но определено мога да си събера краката, дори и след по-продължителен акт. Случвало се е да чувствам малко дискомфорт или натъртване, но нищо повече.
на 3 крака ходя![]()
Еми ако 2 часа си отгоре или в подобна поза, нормално после да ти е трудно да си събереш краката веднага
На оверлог. На всяка трета крачка подскачам.
Първоначално написано от krem4et0
Ами аз честичко съм неадекватна след секс ама баш да не мога да ходяяя....Сучвало се е да ме боли малко след това, но твоя приятел е извини ме за израза баси бруталния. По-леко да го дава че ще земе да ти нанесе някоя фрактура![]()
ЦЕНЗУРА!Първоначално написано от Sam90
Moderated by krem4et0
т.2 от Правилата на форума!
Може просто да се изказваш по-тактично, а не с мнение, изпъстрено с обиди!
Ами аз нямам такъв проблем. Ходя си, подреждам, всичко си правя.
В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
а колко са моментите, които те оставят без дъх...
![]()
Хм ... чудна работана мен не ми се е случвало..
и аз съм така....Първоначално написано от krem4et0
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Desi_90, напомняте ми на една стара пациентка, викахме и Глория Луфта. Най - лесно да си затворите краката ще бъде, като скочите в течен бетон, и го оставите да засъхне. Гарантирам ви, че повече никой няма да успее да ви отвори краката.
С уважение, д-р Съветков.
Ако нищо не помага - лекарският ни екип е готов веднага да помогне. Гарантирано, че отнема всякакви болки и тревоги от пациента.
Enjoy!
И на мен не ми се е случвало да не мога да си събера краката.
Май...малко по-хард го давате.![]()
Po princip sled sex e normalno da si leko zamaqna i t.n. ama 4ak da ne mojesh da si sviesh krakata mislq 4e tova sa gluposti.Na priqtelq ti chlena da ne e slonski hubot ???