.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    montana

kakvo da podarq na gedjeto!

Zdraveite horicakak ste?za parvi pat pi6a v tozi forum...i iskam da vi pomolq za edin savet skoro s moqt priqtel,6te pravime 1 godina,molq vi daite mi nqkakva ideika kakvo da mu podarq nadqvam se,da mi pomognete

Град
    До Вчера Живях Срещу Лудницата, А Днес Живея Срещу Нас!
    Хмм 1 година е доста време...ние с моя възлюбен като правихме 3 месеца, аз купих една рамка и сложих в нея наша снимка той много я хареса, но не знам какво мислиш ти за тази идея. може пък да му купиш парфюм или нещо, което винаги ще му напомня за теб....знам ли
    Искам Те! Желая Те! Искам Да Те Замъкна В Кревата, Да Те Мачкам И Изпотя, Да Те Треса Докато Съм В Теб И Тялото Ти Да Гори! Обичам Те... П.С. Вечно твой ГРИП! :}}}

Град
    na onq svqt
    moje ne6to malko i srebarno ili zlatno zavisi kakvo pove4e haresva ,az i moite fr vinagi sme misleli 4e tova e edin ot nai-hubavite podaraci za blizak [/list]
    [ знам че правя правописни грешки ]

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    еми хубаво ще е да е нещо,което да му напомня за вас.идеята на bebina за снимката е подходяща.ако пък вече си му подарявала,гледай подаръкът да е символ на вашата връзка.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Албумче или рамка със снимка е доста добра идея . Но и някоя гривна(сребро например) също не е лоша идея !

Мега фен Аватара на koalka
    Можеш да му подариш снимка с рамка, ваша.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Напиши му стих, изпей му песен, нарисувай му картина, пусни му 1 любовно-зокачливо писмо по пощата(тая, обикновената). Дай нещо от себе си и от сърцето си, а не просто да похарчиш 10-20 или 100 лева!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си