- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo da podarq na gedjeto!
Zdraveite horicakak ste?za parvi pat pi6a v tozi forum...i iskam da vi pomolq za edin savet
skoro s moqt priqtel,6te pravime 1 godina,molq vi daite mi nqkakva ideika kakvo da mu podarq
nadqvam se,da mi pomognete
![]()
Хмм 1 година е доста време...ние с моя възлюбен като правихме 3 месеца, аз купих една рамка и сложих в нея наша снимкатой много я хареса, но не знам какво мислиш ти за тази идея. може пък да му купиш парфюм или нещо, което винаги ще му напомня за теб....знам ли
![]()
Искам Те! Желая Те! Искам Да Те Замъкна В Кревата, Да Те Мачкам И Изпотя, Да Те Треса Докато Съм В Теб И Тялото Ти Да Гори! Обичам Те... П.С. Вечно твой ГРИП! :}}}
moje ne6to malko i srebarno ili zlatno zavisi kakvo pove4e haresva ,az i moite fr vinagi sme misleli 4e tova e edin ot nai-hubavite podaraci za blizak[/list]
[ знам че правя правописни грешки ]
еми хубаво ще е да е нещо,което да му напомня за вас.идеята на bebina за снимката е подходяща.ако пък вече си му подарявала,гледай подаръкът да е символ на вашата връзка.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Албумче или рамка със снимка е доста добра идея . Но и някоя гривна(сребро например) също не е лоша идея !
Напиши му стих, изпей му песен, нарисувай му картина, пусни му 1 любовно-зокачливо писмо по пощата(тая, обикновената). Дай нещо от себе си и от сърцето си, а не просто да похарчиш 10-20 или 100 лева!