.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    ??????
    Guest

Avon ili Oriflame?!

Hm da vi zapitam koi produkti polzvate?Zashto?dovolni/nedovolni ot Oriflame/Avon??

i na dvete makar 4e pove4e na oriflame.. distributtor sum .. ili bqh ta zatova i mi izlizaha po evtini a ina4e kato cqlo sum protiv i dvete.. nikoga ne sum haresvala da si kupq neshto ot katalog... no otvreme na vreme go pravq

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Аз използвам Oriflame, не харесвам Аvon.Продуктите на Orilame са много по качествени и много по хубави.От Avon си струват само някой спрейчета за тяло и тук-таме някой парфюм.

Нито едното...

az sam i na dvete konsoltat...i da ti kaja ORIFLAME sa po xubavi no po skapi a AVON imat sa6to xubavi roboti !!! KAKTO TI RE6I6

Ами не знам, но според мен Avon са по-добри и съм доволна от повечето неща. Казвам повечето, защото и там, както на всякъде има и боклуци

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    montana

:)

hora,kfo da vi kaja,za moito mnenie po tozi vapros!4esno da si kaja,pozlavam kozmetika..i vinagi,sledam da e nai-dobrata..i uj nai-ka4estvenata!ne sam distriburot,na nito edna ot tezi marki,am predi vreme,4etnah v edno spisanie....bqha klasirali 10 nai-vredni kozmetiki....mejdu koito be6e i avon..i to na edno ot parvite mesta!tam pi6e6e,4e nali tazi vredna kozmetika,vodi do zabolqvane ot rak..i dr takiva bolesti,moje bi za tova sega bih za6titila oriflame!

Голям фен
    Имам продукти и на двете марки и съм доволна :P

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    mi imam produkti i na dvete marki,no sam gi pora4vala samo za6toto dr sa mi gi hvalili ili sam 4uvala dobri otzivi za tqh..makar 4e ne bih si riskuvala kojata s krem,koito e napraven ot kakvo li ne...
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Ямайка:)
    Аз ползвам Avon, една френд е дистрибутор и затова сигорно. Но иначе нямам оплаквания от продуктите(е от повечето де).
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

М преди си купувах,ама сега не.Повечето неща са боклуци,особено гланцовете.Да не говорим колко са малки.Иначе от двете предпиочитам Ейвън.

Нито едното...по добре качествена козметика.

аз съм дистрибутор на Ейвън от мнооого време. Продуктите им са много качествени, стига да знаеш как да ги ползваш. За Орифлейм-и техните продукти са хубави, но цените им са малко по шашави. Бих ги сложила и двете козметични фирми на кантар = 50:50 . Но все пак съм за Ейвън

Повече от фен
    нито едно от двете

Град
    sofia
    na oriflame,kam avon sam alergi4na

chic
    Guest
    mama si poru4a edno 4ervilo na oriflame,iznenada se 6toto cvetut ne be6e kato na kataloga na men mi se e slu4valo s lak za nokti na avon

Мега фен Аватара на koalka
    Нито едното.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    алоооооооо, модс, къде сте - има такава тема с повече от 10 стр и все пак

Ейвън са по-големите боклуци, Орифлейм са безумно скъпи за каталожна козметика и все пак и двете имат продукти, които са добри, въпреки че са малко - Pur Blanca - парфюмът на Ейвън и част от серията Джордани Голд на Орифлейм
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си