- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Avon ili Oriflame?!
Hm da vi zapitam koi produkti polzvate?Zashto?dovolni/nedovolni ot Oriflame/Avon??![]()
i na dvete makar 4e pove4e na oriflame.. distributtor sum .. ili bqhta zatova i mi izlizaha po evtini
a ina4e kato cqlo sum protiv i dvete.. nikoga ne sum haresvala da si kupq neshto ot katalog... no otvreme na vreme go pravq
![]()
Нито едното...
az sam i na dvete konsoltat...i da ti kaja ORIFLAME sa po xubavi no po skapi a AVON imat sa6to xubavi roboti !!!
KAKTO TI RE6I6
Ами не знам, но според мен Avon са по-добри и съм доволна от повечето неща. Казвам повечето, защото и там, както на всякъде има и боклуци![]()
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
hora,kfo da vi kaja,za moito mnenie po tozi vapros!4esno da si kaja,pozlavam kozmetika..i vinagi,sledam da e nai-dobrata..i uj nai-ka4estvenata!ne sam distriburot,na nito edna ot tezi marki,am predi vreme,4etnah v edno spisanie....bqha klasirali 10 nai-vredni kozmetiki....mejdu koito be6e i avon..i to na edno ot parvite mesta!tam pi6e6e,4e nali tazi vredna kozmetika,vodi do zabolqvane ot rak..i dr takiva bolesti,moje bi za tova sega bih za6titila oriflame!
Имам продукти и на двете марки и съм доволна:P
mi imam produkti i na dvete marki,no sam gi pora4vala samo za6toto dr sa mi gi hvalili ili sam 4uvala dobri otzivi za tqh..makar 4e ne bih si riskuvala kojata s krem,koito e napraven ot kakvo li ne...![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Аз ползвам Avon, една френд е дистрибутор и затова сигорно. Но иначе нямам оплаквания от продуктите(е от повечето де).
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
М преди си купувах,ама сега не.Повечето неща са боклуци,особено гланцовете.Да не говорим колко са малки.Иначе от двете предпиочитам Ейвън.
аз съм дистрибутор на Ейвън от мнооого време. Продуктите им са много качествени, стига да знаеш как да ги ползваш. За Орифлейм-и техните продукти са хубави, но цените им са малко по шашави. Бих ги сложила и двете козметични фирми на кантар = 50:50 . Но все пак съм за Ейвън
нито едно от двете![]()
![]()
mama si poru4a edno 4ervilo na oriflame,iznenada se 6toto cvetut ne be6e kato na katalogana men mi se e slu4valo s lak za nokti na avon
алоооооооо, модс, къде сте - има такава тема с повече от 10 стр и все пак
Ейвън са по-големите боклуци, Орифлейм са безумно скъпи за каталожна козметика и все пак и двете имат продукти, които са добри, въпреки че са малко - Pur Blanca - парфюмът на Ейвън и част от серията Джордани Голд на Орифлейм
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....