- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Като се целуваме и...
моят мъж е странен ! кажете ми дали и вашият е така (сигурно не) - почти всеки път аз тръгвам да го целувам,имам чувството,че се дърпа..като седим на пейка/сепаре/диван и той едва ли не отива на края на пейката...почвам да си мисля,че не му харесва..ко да го прая?
ми питай го що се дърпаПървоначално написано от гърл
Мне, моят мъж определено не е такъв... Не знам, питай го защо прави така, ние няма откъде да знаем. Или ни дай да го пробваме, муахаха. ;р
P.S.: Просто се лигавя.
да,знам,ще го питам,просто това ме човърка в момента,а пък няма как да говоря с него следващите 1-2 дена. може би е просто защото непрекъснато му налитам.
i moq ne etakav, no vij sa moje da e imal pri4ina....to4no togava. sa dr e vaprosa ako seki den e taka. ina4e po moi nabludeniq v/u ostanalite zabelqzvam 4e za {P} v pove4eto slu4ei momi4eto tragva 1 va......nz za6to e taka i 4e e nelogi4no no onq den se zagledah v celuva6ti te se dvoiki i tva mi naprai mn golqmo vpe4atlenie
Първоначално написано от ™G-Baby™
Може да не иска са показва с теб пред оратлъка, бати темата....
Мацка питай го просто. Тва е начина![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ми питай го.Може да му е неудобно на публично място да се целува.
Абе да го прави момиче ок случва се ама момче нещо не си ме връзва - определено говори с него !
Добре де, момчето може да е срамежливо! Аз например бих се притеснил ако приятелката ми реши, че трябва да ме целуне пред всички наоколо, особено пред приятели.
ми и аз мисля че трябва да го питаш що прои така
Nai-dobre go popitai moje da e vsichko : pritesnenie , losh dyh , da ne obicha da se pokazva taka v kompaniq . I q kaji ot kolko vreme ste zaedno .?
Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш
Срам го е сигурнома ти го питай все пак
![]()
еми не сме от много време заедно..странното е,че поема инициативата,когато очаквам най-малко.и не е вярно,че го е срам от другите - даже ми се струва, че пред тях "му идва музата"..не го е срам нито от моите,нито от неговите приятели.
мерси за съветите, ще говоря с него.и все пак ми се струва несериозно да го питам,но ми става тъпо и не мога да си го обясня.
Не, приятелят ми не прави така. Според мен приятелят ти е от по-срамежливите или не обича да изкарва на показ връзката ви.
Поговори с него и го попитай дали наистина не му е приятно, или има и друга причина.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!