Цитирай Първоначално написано от NormaL_teEn^
Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Цитирай Първоначално написано от Анонимко

SpOrTs_GiRl,ти можеш ли да спреш да спиш?
Спането е съвсем различно Докато тя може да се овладее и да спре да мисли за него, докато не е станало късно. Просто трябва да започне да се занимава с нещо ново - някое ново хоби или нещо такова, което да занимава мисълта и и тя да не мисли толкова за него. Така намалява мислите по него, докато накрая почти няма и да се сеща за него
Ми всъщност не е съвсем различно.Аз си лягам и ставам с мисълта за това момче.Сънувам как си общуваме и не знам си какви глупости още (без перверзии) свързани с него.Когато чуя някъде неговото име (което е много разпространено в Америка) и направо се побърквам,ставам неадекватна и говоря несвързано.Почвам да се хиля като побъркана.А и едно е да кажеш:"Спри да мислиш за него",друго е наистина да го направиш.Все пак аз не го правя нарочно.По-пристрастена съм към него,повече отколкото пушачите към цигарите.
Разбира се, че е едно да го кажеш, а друго да го направиш. Обаче ти искаш да ти КАЖЕМ по един съвет от нас.. ето аз ти давам моя - намери си някое хоби и гледай да не се занимаваш много с момчето - ясно и кратко.. написах го по-подробно горе. Казвам го за да ти помогна, не те задължавам да го правиш или нещо такова. Все пак на всеки му е лесно да подмине темата и да не каже нищо или да напише 3 думи. Ние няма как да направим нещо по въпроса - нито можем да го забравим вместо теб - нито нищо. За това ти КАЗВАМЕ по един съвет.. пък ти си преценяваш