.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    svobodata ili nego?
    Guest

svobodata ili nego?

kvo bihte napravili ako gadjeto vi vi zabrani dadeno ne6to, zaedno ste ot mn dalgo vreme i ne e 4esno no go obi4ate prekaleno mn za da go zarejete? koe bihte izbrali nego ili svobodata si?

Била съм във връзка, в която съм нямала никаква свобода. Лошото беше, че аз самата се чувствах виновна, ако се видя с хора и сред тях има мъже...беше ужасно...в сегашната си връзка имам пълна свобода и нямаш представа колко добре се чувствам...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Re: svobodata ili nego?

Комунизма естествено, питай Маркс и Ленин и те са го избрали!

Re: svobodata ili nego?

Цитирай Първоначално написано от svobodata ili nego?
    kvo bihte napravili ako gadjeto vi vi zabrani dadeno ne6to, zaedno ste ot mn dalgo vreme i ne e 4esno no go obi4ate prekaleno mn za da go zarejete? koe bihte izbrali nego ili svobodata si?
    ти трябва да избереш дали искаш да си постоянно под контрол да ти се забраняват разни неща който на него не му харесват и да си с него или да правиш квото ти сметнеш за добре без той да ти се бърка
    Или в крайна сметка говори с него и му кажи че не искаш някой да ти налага някви граници

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ами най-добре е да говориш с него,да го убедиш,че си му напълно вярна и няма за какво да се тревожи.Ако прецениш,че свободата е по-ценна за теб и не се нуждаеш от някого,който постоянно ти казва какво да правиш,го зарежи.Но ако го обичаш,стигнете до консенсос и бъдете щастливи.Аз бих избрала него.УСПЕХ!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

zavisi kakvo mi zabranqva.
    Ama da mi durji smetka i da me kontrolira-nqma 6ans.No ako e ne6to,koeto e za moe dobro-iskam,ne iskam 6e si go sly6am

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    И аз имах подобна връзка.. нямах никаква свобода, а момчето толкова ме ревнуваше, че ако не се видехме идваше до квартала ми и почваше да ме следи! Криеше се и ме следеше.. после ми държеше сметка с кой излизам и т.н. Трябва да решиш.. но ако пък е нещо не особено сериозно няма защо да късаш с него.. ти си знаеш
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Не бих останала при момче,което се опитва да ме контролира...не,не бих.Това е глупаво,а и е егоистично.После започваш да се чувстваш виновна,че си излязла с приятелка,а не с него...въобще,не е хубаво.

Засиви какво ми забранява и дали наистина има причина да го прави . Не бих позволила на някой да ме контролира независимо какъв ми се пада . Може да ми е гадже и да сме от сумати години заедно но въпреки това няма право да ми казва какво да правя !

Град
    montana

:)

moga da si predtava kak se 4uvstva6....!tva koeto ti e e slu4ilo..e mn ama mn gadno!zna4i,az mislq,4e na-dobriq na4in e ,ako namerite vreme..edin za drug..i sednete da si pogovorite na 4-i o4i..za da se razberete,dali vse o6te te obi4a i dali iska i toi da e s teb!
    Li4no,az ako sam postavena na tvoq mqsto...bih probvala s razgovor,ako vidq,4e ne stava....togava,6te se razlelime..i bih iskala da bada svobodna,ot kolkoto nqkoi da mi zabranqva..kakvoto i da bilo....!ako se razdelite...ti 6te si slobodna da pravi6 tova koeto iska6,a ne se i znae,moje da sre6ne6 i po-dobar 4ovek!

Град
    Over the hills and far away
    аз бих избрала свободата , защото не мога да си представя някой непрекъснато да ми забранява и да ме контролира Въпреки че ако го обичам много ще ми е адски трудно да го зарежа ей така. Защо не седнеш и му обясни че се чувстваш подтисната - ако те обича би трябвало да разбере и да си укроти нрава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си