- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- В дупето:)
та значи МОМИЧЕТА обичате ли приятеля да ви бърка отзад с пръстче говоря, а не за анален СЕкс..!
На мен ми е некомфортно и някак си странно и понякога търпя само заради приятеля си, защото страшно мн го възбужда, но понякога ми харесва!
МОМЧЕТА, а вашите приятелки обичат Ли?
Най-якият секс е, когато с едната ръка стимулира клитора, а с другата бърка с пръстче в ануса ми. Ако на теб ти е неприятно, не му давай да го прави. Може би го прави прекалено агресивно или бърза да пъхне пръста...с ануса положението е по-различно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Харесва ми. Понякога ми е неудобно и се чувствам некомфортно. Понякога само вагиналното проникване или клиторната стимулация са ми предостатъчни и пръстчето отзад ми идва в повече, защото съм станала свръхчувствителна. Но като цяло ми носи удоволствие. Само не мога да разбера защо на приятеля ми му харесва..Аве, момчета, защо това ви възбужда?
Ми душа не ми дава да му разваля удоволстието само като видя кви погледи прави и кви звуци издава... хахаха
Според мен защото е по тясно и за това ги възбужда повече
Моят мъж казва, че му харесва идеята, че е в мен на 2 места.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Хеххее и един пръст в устата...Първоначално написано от `Death`Whore``
Незнам обаче и като му смуча пръстите се възбужда...
v nosa i ushite ?!
във всички дупки !Първоначално написано от Анонимко
eh mama mu stara.mai samo az sam s po takiva razbiraniq za anala.obojavam pryst4eta v dupeto,kakto i samiq analen sex.pravq go vseki den i s 4asove.prosto neznam kakvo ne vi haresva na vas?i kato se zamislq ne poznavam momi4e koeto da i haresva analniq sex.za6to li?sigurno gi e strah da ne napravqt nqkoq belq pred mom4eto i posle shte potynat v zemqta ot sram![]()
Мен това ужасно много ме възбужда - да му смуча пръстите...Първоначално написано от beautiful.soul
Всеки с вкуса си! Ако ти харесва прави го, ако не- кажи му да не го прави. Доколкото знам не едно момиче му е нужно дълго време, за да започне да харесва проникването в ануса, така че като свикнеш ако те кефи....
В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
а колко са моментите, които те оставят без дъх...
![]()
Харесва ми ДАДопълва картинката
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Приятно е. Понякога се чувствам малко неудобно, но бързо преминава.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Бе не знам ама мене определено не ме възбужда....за щастие приятелката ми също.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
И на мен ми е приятно да си мушка само пръстчетоА и той много се възбужда от това...
![]()
Боже мой![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
На мен не ми харесва, когато е с цял пръст, а до горе-долу средата на пръстта.
fuck. double post. sorry.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Кучешка, палец отзад и два пръста на устата и вече не можеш си координира движениятаПървоначално написано от `Death`Whore``
Барабанист да си, нищо не е!
Иначе приятелката ми е на моменти. Ако го правим нежно и страстно, не върви, но ако сме в настроение за нещо по-диво - даааай!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!