- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Svarshva Prekaleno Barzo
Kajete kakvo mo ima na gadjeto mi,svarshva mnogo barzo pravim go po 5 6 min i toy svarshva :? mnogo mi e gadno nikoga ne si svarshva rabotata daite mi niakakaf savet. :(
О и моя е така ама свикнах.. за тва любовната игра я правим винаги по дълга или правиме 2ри тек който може да продължи с часове...
мисля че е нормално... или поне аз съм свикнала![]()
Нормално е първият полов акт за деня да продължава толкова. Особено ако не е мастурбирал.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ela pri men ima da te lashkam ne 5 min a 5 chasaПървоначално написано от CrazyGarl
![]()
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
Решение DUREX Performans маи така беше \/ \
/
На колко години е гаджето ти?
Ако работи може да е от преумора, или пък от жегата напоследък... нз
А ако е начинаещ още, може и от това да е.
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
nali v kraina smetka svyr6va kfo se oplaka6 nekoi i tova ne mogat![]()
kaji kak e na vkus i 4e ti kaem kaf e problemo![]()
az pak sam 4uvala 4e kogato mom4eto svyr6va po byrzo zna4i mu e po qko.VQRNO LI E TOVAA?
Май май... няма кой да модерира темитеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от Гост
Може би просто такъв му е организмът - по-чувствителен е или нещо подобно. По-добре опитай нищо да не му казваш... просто, когато свърши, започни наново - започни с любовна игра. Не го оставяй така и не му се карай. Ако му се скараш, може да се стане още по-кофти или дори да се получи обратен ефект - да не може дори да го вдигне от притеснение, че не може да те задоволи. Фактът, че е свършил бързо, не бива да те обезкуражава. Дори напротив - радвай се, че му е хубаво с теб и продължавай да го милваш и ще видиш как ще си възвърне ерекцията и ще е готов за нови подвизи.
- То и това е фактор, но не е единственият.
- Както по-горе каза някой - може да е от преумора, но тогава по-често явление е да не може дори да го вдигне.
- Нека потърси теми от рода на "как да забавя..." или "как да не свършвам толкова бързо", нещо такова. Мисля, че преди време имаше такива теми.
- Идеята за втори тек е наистина добра.
Успех
vvf GOD Bless Bulgaria !!!
AlWaYs ExPecT ThE UnExPecTeD !
Ами най-вероятно ти самата много го възбуждаш и за това така става. Може да му кажеш да мастурбира преди да се виждате и така ще му отнема повече време.
В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
а колко са моментите, които те оставят без дъх...
![]()