- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бързо ме сполетя лошото, неочаквано дор
A само до преди 4 дни си казвахме "Обичам те,бебе"...И никой не подозираше какво ще стане утре, други ден...Стана тя, че днес дори едно"здравей" не си казваме. Не се поглеждаме и се опитваме да забравим цяла година зад гърба ни..Дори не съм очаквала, че онзи ден ще бъда за последем път с него, последна целувка, последни думи..Замислих се как цяла една година щастие рухна за 3-4 дни..Колко сме студени днес, а как бяхме онзи ден-съвсем различни хора..
И не успявам да си втакна в главата, че него вече го няма, че тои е минало..хм Как бързо ме сполетя лошото, неочаквано дори
![]()
ами не чакай вечност от връзките си и че това ще продължи до брак с деца...сичко свършва...просто го приемигадно е но..
нямам повод да сънувам....
changes... that's all - промените стават и то незабелязано.. всеки един човек се променя непрекъснато.
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
нямам повод да сънувам....
И без причина ли се разделихте? Просто в един момент си казахте "край"?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
дам и аз не го разбрах това.. кажи причината.. ?!Първоначално написано от Aleandra
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Няма непоправими неща. Ако сте се разделили за глупост и още се обичате, трябва да сте заедно.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Мила напълно разбирам какво ти е.Аз съм по същия начин, но нашата връзка беше мн по - кратка от година.Просто в един момент той се държеше ту по - хладно, ту ме опрекваше, че не му обръщам достатъчно внимание ... това ме накара и аз да се държа по същия начин, където ми беше грешката !!!!![]()
И все пак всеки път когато си мисля за НЕГО се надявам това да са последните ми мисли за тази връзка, но...
Кофти е знам, но може би трябва да се сещаш само за вашите прекрасни моменти и да се опитваш да не ги забравиш.
![]()
А защо се разделихте?Защо казваш,че е сталано еи така,без никакви причини...
Ако просто сте се скарали за нещо глупаво,защо не се съберете отново?
Трудно е да преживееш раздялата,но всеки продължава по пътя си.Не можем да претърпяваме психически срив всеки път,когато има раздяла.Трудно е,но все някога отминава...
kak taka izvednaj krai...pla6i6 me...
Първоначално написано от ™G-Baby™
malko 6te e typo da ti kaja mi zabravi go prosto ama nqma kfo drugo.. osven kat drugite da pitam i kfa be6e to4no pri4inata ili izvednyj.. BOOM!!! razdelqme se.. abe ni6ty ne razbrax![]()
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/