Здравейте! По принцип имам регистрация, но не ми се ще да пиша от нея. Имам нещо като проблем.. Ходя с едно момиче от доста време.. достатъчно да се обичаме ии да сме преживели много заедно. Вече сме във ваканция и настъпва лятото, ама има един проблем. През това лято ще ми се налага през известно време да заминавам за по 1-2 седмици, а това не се харесва на гаджето ми. Всеки път преди да замина някъде й става супер гадно и чувствам, че я разочеровам. Гадно ми е така.. И по - тъпо става, когато преди време разбрах, че бившите й са й подарявали уникални лета, изпълнени с кеф и всичко, а аз .. аз няма да съм постоянно тука. Обичам я много и не искам да й го причинявам. Иска ми се да съм като бившите .. перфектен, ама не Тя твърди, че ме обича, че иска да е с мен .. и го чувствам, че е така .. ама не искам да я карам да се чувства така..
Не настоявам за съвети. Ако имате желание, заповядайте. Моля без хапливи коментари.. Исках просто да си излея мъката, тъй като приятелите ми са далеч от града и няма с кой. Благодаря за вниманието и времето.