.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Boy...
    Guest

Не искам да става така...

Здравейте! По принцип имам регистрация, но не ми се ще да пиша от нея. Имам нещо като проблем.. Ходя с едно момиче от доста време.. достатъчно да се обичаме ии да сме преживели много заедно. Вече сме във ваканция и настъпва лятото, ама има един проблем. През това лято ще ми се налага през известно време да заминавам за по 1-2 седмици, а това не се харесва на гаджето ми. Всеки път преди да замина някъде й става супер гадно и чувствам, че я разочеровам. Гадно ми е така.. И по - тъпо става, когато преди време разбрах, че бившите й са й подарявали уникални лета, изпълнени с кеф и всичко, а аз .. аз няма да съм постоянно тука. Обичам я много и не искам да й го причинявам. Иска ми се да съм като бившите .. перфектен, ама не Тя твърди, че ме обича, че иска да е с мен .. и го чувствам, че е така .. ама не искам да я карам да се чувства така..

Не настоявам за съвети. Ако имате желание, заповядайте. Моля без хапливи коментари.. Исках просто да си излея мъката, тъй като приятелите ми са далеч от града и няма с кой. Благодаря за вниманието и времето.

Разбира се, че И е гадно, аз 2 дни не мога без любимия...просто не го приемай като разочароване, а просто като мъка...липсваш И, това е ясно. Не се сравнявай с другите - лятото е 1/4 от годината, можеш да И подариш една прекрасна есен.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Разбира се, че И е гадно, аз 2 дни не мога без любимия...просто не го приемай като разочароване, а просто като мъка...липсваш И, това е ясно. Не се сравнявай с другите - лятото е 1/4 от годината, можеш да И подариш една прекрасна есен.
    + прекрасна зима и пролет

Ааа къде трябва да заминаваш ?!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Моя като беше в казармата се виждахме на 2 месеца за по 2-3 часа и не сме умрели. Броените дни минават бързо!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ти можеш да й подариш пък една прекрасна връзка.. все пак другите са и подарявали прекрасни лета.. но те са БИВШИ.. а ти имаш възможността да бъдеш настоящ и бъдещ
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Terra incognita!
    Никой не е перфектен!Недей да униваш и да се отчайваш!Горе главата!Не искаш да нараняваш приятелката си,но вероятно се налага да заминеш.Пък дори и за определено време далеч един от друг вие пак сте заедно....духом!Приеми тези дни като един тест за чуствата ви,след като се върнеш,ще ви е още по-приятно заедно!Бившите са й подарявали "уникални лета",но смисълът не е да подаряваш някакъв период от време,а да й подариш вселената и като се огледа в очите ти да вижда това,за което винаги е мечтала,да вижда вечността!Щом те обича и иска да е винаги с теб,значи ти си момчето-мечта за нея!Ти си уникалният,не го забравяй и никога не се сравнявай с бившите(под твоето ниво са)!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

не разбирам защо искаш да се обезличиш като заприличаш на бившите й та това е най-унизителното нещо за един човек - да го сравняват с отминали връзки и прочие. осъзнай се и бъди това, което си без значение, че не си "господин Перфектния" и не мисли, че бившите й са били наистина толкова "безгрешни" колкото или тя ги изкарва за да те дразни, или колкото ти сам се заблуждаваш!

естествено, че не е приятно да сте далеч един от друг, но дните няма да спрат и преди да се усетите ще минат повече от бързо
    "Да си човек, значи да живееш с хората... Да си свързан с тях, да им дадеш най-хубавото от себе си... Най-хубавото от мене това са спомените ми..."

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    tova ne e problem, imam fr na koqto gadjeto i zamina za 5 meseca no tq 6te go 4aka i go obi4a, a imam i dr fr na koqto gaadjeto jivee v amerika i ne se bqha vijdali 9 mmeseca, toi si dide predi broeni dni i be6e golqma radost. ne se pritesnavai ot tova,akko te obi4a 6e te 4aka sriskam placi
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Напълно нормално е да и липсваш. Помисли си, че сега е с теб и миналото е забравено. А и както каза другите можеш да и подариш незабравими есен, зима и пролет.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

abe 4ovek 6to se pritesnqva6 ako biv6ite sa i bili perfekni 6to sa ne e s tqh a s teb zamisli se malko moje bi iska ne6to razli4no tq te obi4a takuv kakuvto si puk i ne e vajno kude si vajno e da q obi4a6 i tq da obi4a teb normalno e da se natuji 4e nqma da te vijda za nqkolko sedmici no...nali tova sa nqkolko sedmici a ne cql jivot!!!Taka 4e spoko

Coolguy
    Guest
    1. Не виждам какво ти носят разговорите за бившите й гаджета и нагласата че си по-зле от тях.
    Дали са били по-добри или не това не те засяга. Не се надбягвай с призраци.

2. Твърдо замини.
    Ти не си нейна собственост.
    И проявявайки характер ще спечелиш уважението й, което ми се струва си загубил много.

cheerz!

Мега фен Аватара на koalka
    Нормално е по една-две седмици лятото да сте разделени, ако нямате възможност да отидете заедно на море или нещо такова.Но това не трябва да ви отчайва, а още повече да скрепява връзката ви.Наистина и на мен ми става супер зле като не го видя примерно 1 седмица, а какво остава за две, но все пак това отминава и ще сте пак заедно.А и не мисля, че тук става въпрос за разочарование, ти не си го избираш.Ако избираше, щеше да си с нея.

Фен
    Град
    Veliko Tarnovo
    prekrasno e 4e iskate da ste zaedno vinagi....no tiq razdeli sa vremenni i dori ne sa razdeli...prosto obstoqtelstva..napylno normalni...i 6tom imate tolkova hubava vryzka tva nqma da promeni ni6to....prosto vremeto v koeto ste si zaedno si go prekarvaite kakto trqbva a drugoto 6te mine prosto v o4akvane na drugata sedmica kogato pak 6te ste si 2-mata..spokoino
    "Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi

Boy...
    Guest
    Благодаря ви на всички за мненията. Обнадеждих се. Просто нямам как да го избегна това, че заминавам. Ама все пак са само 2 седмици и се надявам да ме изчака. Ако не, значи не ме е обичала Благодаря пак и съжелявам, че ви отнех от времето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си