- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой какъв е?
пхахаха. първо, музиката е за удоволствие. помисли малко над това нещо.Първоначално написано от _SL_
и не. няма хубава музика и олигофренска музика. има музика, която ти харесва и която не. на мен тиквиките не ми харесват на вкус ама това не ги прави олигофренски, нали ?
спрете с тея тъпи вкусове бе!
лунатрик, не мислиш ли че хауса и чалгата са малоумна музика? за секунда оставете тъпите клишета и ПОМИСЛЕТЕ малко за самата музика и ПОСЛАНИЕТО й...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Сега ако изръсиш, че в останалите жанрове има супер много послание...айде бе.Да не тръгвам да пиша...Всичко си е до вкусове.И аз не харесвам чалга и хаус ама не ги плюя, нали?Или поне не чак толкова злобно![]()
хъхъ..
слушам музика, защото ме разтоварва. слушам това, което ми харесва като звучене. посланията нааай-малко ме интересуват. гледам на музиката като слушател, не научен експерт, че да търся смисли и проникновения.Първоначално написано от _SL_
![]()
^напротив.Рядко се среща т'ва![]()
_SL_ ограничен си до няма и къде. Lunatric e прав , музиката е направена за развлечение , това че вие я правите критерий за даден човек е друг въпрос. Мислиш ли , че групите на които ти си почитател слушат стила, който свирят? Имам идея , кажи кои групи слушаш и копни текстовете да видим какви послания носят те. Едва ли ще е по различно от всеки друг стил , всяка песен описва нещо от обществото!
точно ми е на к*** пък на мене кои за теб са нормални хора и коя музика е такаваПървоначално написано от _SL_
Истината е, че ти си един тъп кон с капаци, който не е отворен за нови неща и си знае едно и също - прочел във форума, че ТРУ хората са анти-фа , че единствената ТРУ музика е ъндърграунд, метъл или пънк .. и хайде барабар Петко с мъжете
смешен си
мачок, трий темата, че ми омръзна вече от такива лекета на по 14 години, който слушат "МУЗИКА С ПОСЛАНИЯЯЯ" .. йес
(а какво послание може да има една простотия, в която 20 човека се бутат, а един крещи като заклан.. какво му е посланието на тва ми кажи ?)
.. и като се върнеш от училище мамин златен, се отпускаш като слушаш това ли ?
ако е така - ти си за психиатър
Интелигентният човек е този, който е отворен към всичко. Той и този, на когото ще му тупти сърцето, когато чуе българска народна песен и е този, който цени операта и може да си прави кефа на чалга, рап, техно, рок стига да е с приятна компания. Прекалено много се вживявате в това да бъдете ревностни фенове на "вашата музика". Музиката, както каза ЛунаТрик, е за забавление, за да ни сплотява, а не да бъде поредното нещо което да ни разделя.Първоначално написано от _SL_
И не съм казала коя музика е интелигентна и коя не. Аз може и да не харесвам "твоята музика", но това не би ме накарало да не харесвам теб например.
Току що ми отвори очите. АЗ СЪМ НЕНОРМАЛНА!!!![]()
Ivana + Nightwish.....brato ne moga da si predstavq takava kombinaciqПървоначално написано от Sam90
prosto e nenormalna kombinaciq
....
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Кое му е ненормалното? Значи е по-нормално да се затвориш между стените на един стил музика, да си затвориш очите за всичко друго и само да раздаваш лейбъли - метъл, чалгар, не знам си къв... ? Това ли за теб е правилният мироглед?Първоначално написано от RhytmiX
Ами, според мен - не. Аз мисля, че човек трябва да бъде по-широко скроен и винаги да е готов да поеме новите неща - винаги да е готов да погледне нещата и от друга гледна точка. Според мен, това разделяне на субкултури е много лошо за обществото. Всички се делят! Защо не може просто да се живее спокойно... заедно.. като ЕДНА нация, а не като сборище от рапъри, поп-фенчета, чалгари, метъли, пънкари, емо-та и не знам още кви?!
Окей, наречи ме ненормален тогава...
По-важни са други неща. За мен е важно това, че са освободени хора и не ме влачат по тъпи кафета например. И интелигентността е много важна - с тъпаци, дори да слушат най-яката музика, не общувам.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Кой какъвто си иска да е!
Стига комплекси и злоба.
Light The Universe
Музиката не е само за разпускане...
Затварянето в един стил е глупаво, разбира се. Но да си метъл не означава да не слушаш друго. Аз слушам и класика, и Кристина Агилера. Но когато слушаш истински музиката, не казваш "Аз слушам всичко" /разбирай "Слушам всичко, което ми пуснат", т.е. "Музиката за мен е просто фон - нещо, на което не обръщам внимание"/. Винаги има стил /или два/, който приляга на теб...на който полудяваш и който търсиш в интернет, за да си теглиш, т.е. забелязваш, че ти харесват най-много неща от него и ги търсиш. Ако той е блек метъл, си блек метъл. Точка. Това не те прави по-различен - по-различен те правят други неща.
АаАа А кфо прайм като аз слушам сичко обличам се по сякакъв начин и кфо праим ся ??? ще намирам общ език с сичко секи ако иска може да намери общ език със секи човек .... стига да има желание .. това за "метали" "рапари" "чалгари" "фешан" нема такова животно сичко стана комерсиално...Първоначално написано от miloto na miloto:P
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Ето това е комерсиалното. Да не подбираш хората, с които общуваш и да живееш с идеята, че трябва да се разбираш с всеки и да общуваш с всеки, който го желае.Първоначално написано от Levane
Разбира се че може да има обща приказка стига да не е на тема музика!Първоначално написано от miloto na miloto:P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не изопачавай думите ми имах предвит че секи МОЖЕ да намери Общ ЕЗИК с СЕКИ ако има това ЖЕЛАНИЕ ....Първоначално написано от `Death`Whore``
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Не изопачих думите ти, просто така ги приех. Желанието не е фактор, когато някой ти допада като характер, имаш желание да общуваш с него. Иначе да, хора от различни музикални стилове могат да се разбират.
Това се опитах да кажа и аз .... щом са ти приятни и имаш желанието да общуваш с тях го правиш независимо от стила им на обличане и каква музика слушат...Първоначално написано от `Death`Whore``
h1
asl?
wanna Fuck ?
няма лоша музика, има хора които я харесват и такива , които - не.
верно е тъпо да се делим на секви, не можем ли да живеем нормално.
Еми аз и да не искам пак определям хората по тва.
100% ще намеря за какво да си приказвам с един метъл от колкото с една чалгарка.
Просто интересите на слоевете хора са различни.
Не ми е интересно по цял ден да стоя по барчетата,да си кръстосвам краката,да мисля само за мода,списания и грим,като вървя по улицата някви малоумни тъпаци да ми подсвиркват,защото гъза ми се вижда изпод мини-полата ми и да гледам да не се спъна с току що купените ми обувки от истинска кожа на 10 мс токчета за 300 лева.:\
Пък и + тва не познавам хора които слушат чалга и са умни.Някви заблудени са само.
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more