- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой какъв е?
Добрем,кажи ми една чалга песен дето не е комерсиална.
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
конкретно заглавие ли искаш?Първоначално написано от MistyMonster/LikeViolence
![]()
обичкам си наскоОо!!
![]()
Да.конкретно заглавие ли искаш?
Доста трудно ще ми е.Нали много разбираш от чалга? Намери си сама
Невъзможно направо.
Just for a minute
Just for a minute more
^ И защо да не даваш доказателства? Така само ще подкрепиш тезата... тъпо е от инат, да не се аргументираш, а да оставаш с прази приказки.
Ами точно-разбирам много и продължава да ми е особено трудно да намеря поне една песен такава.Е как така бе - нали я познаваш достатъчно добре
поздрав за всички чалгари с Епизод-Песен за Азис
Just for a minute
Just for a minute more
имам приятели, които слушат само чалга и са много свесни хораПървоначално написано от Sam90
но да, чалгата е комерс
и тони стораро, и гергани, емилии, преслави пеят само за да изкарат некой лев, да си напомпат гърдите или да се оженят за някой бизнесмен
това не е музика, която се прави заради самата нея - точно затова 99% от песните са КРАДЕНИ
УОУ!![]()
я направо млъкнете всички че като влезе някой тука се посира от смях..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Аз пък искам да си купя
чушки.Зелени.
Нямам чушкопек,ама и на котлона стават
доста добре.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Ъъъ, Пропаганда чувал ли ги? Те не си избиват парите, които са дали за записването на албумите си дори...
^ групи като Radiohead, Oasis, Queen и т.н. не го правят ЕДИНСТВЕНО заради парите, като твоите любимки
Еми аз слушам Ивана - мислят ме за пънкарка, защото ми харесва да се обличам така.. пък и не точно така.
Мислели са ме за метълка, защото мога да преровя гардероба и да си съчетая дрехите така както ми харесва без мн замисъл в това.
Имам общ език с метъли. Мога да слушам всякаква музика...
Ае бих казала, само някакви пълни зарибени не могат да намерят общ език с хора от другата страна които също са пълни зарибени...
УоооуОткачам.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
доказателства искаш..ето ти ги
доказателство 1: на ивана-"ах тези пари","дъжд от рози"
доказателство две..виж песните на веселин маринов,нали и той се води за ЧАЛГАР,щото е от payner..
e??![]()
![]()
![]()
![]()
обичкам си наскоОо!!
![]()
Ама ти такава музика ли слушаш?Първоначално написано от OtherDimension
омъжи се за мен.
а,не..чакай.аз няма да се омъжвам.
ама.нищо де.
![]()
Е,кво?
тия дето са пели Радка Пиратка мислите ли,че
не е било с чувство и желание,а?
хаха
На ИВАНА песните НЕ са КОМЕРСИАЛНИ!?!?!?!?!?!?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Just for a minute
Just for a minute more
Глория - ако те няма? Емилия - не виждам? Емилия - целувай ме? ... мале ако почнаа.... хаха ДЕИСЛАВА - I'll Pray? Десислава - Лудост е? Преслава - лъжа е ?Първоначално написано от miloto na miloto:P
ПП: имам толковам ного приятели метъли, че просто ми е смешна цялата тази война ... и не знам защо точно тези 2 жанра трябва да воюват?![]()
и шампанско и сълзи на Ванка.Първоначално написано от miloto na miloto:P
А веско не не е чалгар бе,ей!
Сега ще кажете,че и Тони Димитрова е чалгарка..
ами аз.не разбивайте малкото ми анти-чалгарско розовеникаво сърчице.
Я изваждайте тълковните речници всички и намерете дефиницията на комерсспирам да пиша в малоумната тема
![]()
искаше заглавия,нали??дадох ти...Първоначално написано от MistyMonster/LikeViolence
![]()
![]()
![]()
обичкам си наскоОо!!
![]()
ХОХОХОХОХОХО
точно глория е най-голямата к*рва, която направи някоя и друга пара и стана любовница на мафиотите из България
от галена до гергана всяка една пее, за да припечели някоя стотинка, докато силикона е още младо месце
П.С. Веселин Маринов президент ! Това е човекът, който се раздава най-най-много!! Около килограм пот на песен![]()