- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой какъв е?
Не ми се искаше да се намесвам, но ако си мислиш, че един професионален музикант не иска да се продава, си утопист. Нали трябва да яде? С какво ще се храни? С удоволствието от правене на изкуство?Първоначално написано от _SL_
Аз мисля, че няма нищо лощо в комерсиалността на една група, тоест да се прави музиката за пари. Но когато искат да взимат пари от МНОГО хора, тогава става лошо. Чара на нашата музика, е че се слуша от малко хора и няма амбиции да поглъща аудиторията на други стилове. Ако това стане, музиката им би се сбозила.
Chovek koito razdelq muzikata na chalga i ne chalga,da mi govori za izkustvo.. nqkak si ne se vruzvaПървоначално написано от _SL_
![]()
No nishto de zabaven si![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Vikai go,toi shte ti pomogneПървоначално написано от MistyMonster/LikeViolence
![]()
Бях казал, че няма да пиша повече в тази тема, карате ме да си нарушавам принципите![]()
@Lake_bodom - в момента българските музиканти се опитват да направят стабилна сцена, сигурно биха искали да припечелват някой лев, кой не иска, въпроса е че сега най - много избиват парите, които са дали за записване на албума, повечето раборят както предполагам знаеш
СъгласенЧара на нашата музика, е че се слуша от малко хора и няма амбиции да поглъща аудиторията на други стилове
Dj и Сам - явно не знаете абсолютно нищо за "нашата" музика, докато при това, което вие го слушате има звезди, при нас изпълнителите са си хора, точно като нас, приятели, ние ги подкрепяме и те нас, Big family и за това ги познаваме повечето...
Shtom ne tursi takoa vnimanie,zasho podqvolite q stravnqvate postoqnno s chalgata??? Slushaite si q,nekoi da vi e kazal neshto??Ma vuv vsqka vtora tema q sravnqvate s chalgata... koeto shte se povtorq smeshno i jalko e;]
No vseki izbira kakuv da e![]()
Бaлончо, ти усещаш ли как тъпчеш на едно място и повтаряш едно и също, изобщо не сравнявам, аз си слушам каквото си ми харесва и не ме интересуват другите. Включих се пак защото почнахте да бълвате глупости с чичо Сам...
Emi kakvo da kaja drugo? Luja li?? Iskash da kajesh,che vie nqmate protiv chalgata nishto?? Dori v taq tema nqma obqsnenie ,che chalgata ne bila muzika.. blq..blq?!?! Nqma li go!??!?! Az govorq za neshta,koito go imaПървоначално написано от Fuckin'Hostile
i oshte v purviq post kazah,che az nqmam protiv nikoi stil muzika,a imam protiv che pluete drugite stilove. I nedei da go otrichash,zashtoto e tupo..
![]()
Кои сме ние? Какъв стил музика слушам? Намери ми едно мое мнение, в което плюя чалгатаИ пак ще си говориме, не искам лъжа искам прогресивна мисъл!
Абе, хора - аз ли съм зле? Слушам всякаква музика, включително и метъл и си имам представа, но вие не можете да кажете същото за поп-фолка, защото бас ловя, че сте чули най-много 2-3 песни.
Нямам за цел да ви убеждавам да слушате чалга или нещо такова. Това си е ваш изобр. Факт е, че обвинявате мен и Балона, че говорим на изуст, а вие самите си нямате понятие от поп-фолк.
Можете да обиждате колкото си искате и да се правите не велики. Пак си оставате същите - велики или не.
Явно сте доста недорасли, щом определяте този отсреща по някакви повърхностни фактори, а вие точно това правите.
Нека сме прости и глупави, но пък ни е добре и не таим безпочвена омраза към хора, които дори не познаваме.
Ooo nqmam si i na ideq kakvo slushash(ne che me interesuva),no gledam podkrepqsh drugite,koito pluqt chalgata i tva mi e dostatachno,za da si izvada izvod,kato tolkova nqmash protiv chalgata zastani na nasha strana(ne che e nujno.. v kraina smetka spora pak se vurti,okolo tova kak se obqsnqva kolko e zle chalgata,a kolko e veliko sichko drugo)
Puk pozvolqvam si da slagam vas pod obsht znamenatel,kakto vie slagate vsichki pesni v chalagata![]()
тези групи специално не си изкарват хляба с музика а с работаПървоначално написано от Lake_bodom
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Вас какво ви интересува, че малките "различни" деца, които слушат LP и TH плуят чалгата? Идея от поп фолк си имам достатъчно, най - малкото, където и да отида ми го завират, не ми е харесал отхърлил съм го, не ме интересува повече, а чалгарите не плюят а? Те са добри деца
учил съм в даскало, в което 95% слушаха точно чалга, отношението им към мен беше доста просташко, не че ми е пукало... Сами ако мислиш, че всичко се изчерпва с метъл... кек... пънк, ска, ой, хардкор, пък и колко метъл си слушал? Стила е толкова голям, че едва ли много...
DjBaloon - винаги съм опозиция, чалгата ми е безлична, и пак не каза кои са "вас".
Ако не последва нещо смислено в следващите ви постове, не очаквайте включване от мен, а да или някоя супер голяма простотия, която още не сте казали, тогава може да драсна пак някой ред![]()
Mmm,nameri post moi.. v koito pluq nqkoi stil... v kraina smetka tuka ni pluete mene i Sam.. nali taka izlizam,a az koga sum govoril protiv nekoi stil?![]()
Nikoga ne sum imal protiv hora deto slushat rok.. metul... no opredeleno sled kato opoznah nqkoi tuk.. nadali bih im stanal pruv priqtel na jivo... mojebi sami si pravite tova,ne si li se seshtal,vupreki tova ne bih izpadnal na tova nisko nivo da gi psuvam i t.n.t .. tova e speciqlnost na tezi koito ne haresvat chalgata
, da ne kazvam "vas"
Mislq,che ti otgovorih na vsichko,zashto mrunkash nerazbiram![]()
...ти възприемаш чалгата като изкуство!!?!?Първоначално написано от DjBaloon
бате, прогресив метъл слушал ли си? а чуй го, па тогава ми говори кой разбирал от изкуство и кой не
с този пост стана доста по-забавен от мен
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Да бе, т'ва е тема за хранене на Пазителите на Чалгата - Сам и Балончо, стига драмиДа и аз всичко сам си правя - така обичам, така живея.
http://youtube.com/watch?v=wp_0MOvH7HY, поздрав. ха!
Nali imash mnogo priqteli muzikanti,te pone qvno suzdavat neshto i znaqt kakvo e to... neka te da ti obqsnqt...Първоначално написано от _SL_
, estetsveno ako te ne sa s tvoite razbiranq,inache kazano greshni
![]()
Ako se zamislish realno.. bez da se vliaesh ot predrasudacite si,shte stignesh do izvoda,che tova koeto ush ironirash e pravilnoПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
ooooooooooffffffffffffffffffffffffff maikooooooooooooooooooooooo milaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
po zle hora ot vas (sam i Balona) ne sym vijdala,ae vie ste nai maloumnite syshtestva beeeeeee
varete da pasete patkite na selo,da chetete knigi,igraite nqkoq igra,
vyrvete na kafe samo ne stoite tuka che chovek kato chete i ses sysipva ot smqh,molq vi
s tiq nepodgotveni typi i jalki izkazwaniqq..........
sprete da pishete pls za blagoto na vsichki
koe e izkustvoto na chalgata a?!Da se grimitash li po-golqm silikon li da si slagash koe?!
ne mojete da vyzpriemete v kakyv smisyl vi goworqt SL i Fuckin'Hostile aide mylchete
ne znam kakvo drugo da vi kaja,ne pishete prosto mn zle izlgejdate otstrani.
^^^не отговори както трябва на поста ми
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
DjBaloon, точно ти не ми говори за предрасъдъци... мисля, че е време за край на личните нападки, а?
Ma obijdaiПървоначално написано от Fuckin'Hostile
,az sum sviknal s tezi s koito spora po taq tema da psuvat
,nqma da me iznenadash,puk i po-gore obqsnih za tqh,moje pak da si go prochetesh
![]()
Veche gi izkomentirah tiq,moga samo da im se zabavlqvamПървоначално написано от Анонимко
![]()
Прочети ми поста пак, даже няколко пъти, аз твойте пристално чисто ги разбирам от първия път, сигурно заради плиткостта им![]()
Ще го кажа в едно изречение и няма да се занимавам повече: Има хора, които плюят чалгата, има хора, които плюят метъла... има хората, на които изобщо не им пука.![]()
Така разбираемо ли е?
Не знам какво сте се загрижили за нещо толкова маловажно толкова много(позволявам си тафтология)