- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой какъв е?
Връщаш се и виждаш поста на SL, там има изброени имена на няколко групи, които не печелят почти нищо(да не кажа, че губят кинти), освен, че свирят работят и го правят изключително и само за създаване на българска сцена и кефПървоначално написано от Sam90
И не, не им дават никакви хонорари, няма кой да им ги даде, просто защото ще загуби пари...
![]()
Ima hora,koito zashtitavat metula,ima hora,koito zashtitavat chalgataПървоначално написано от Fuckin'Hostile
,shte go usporish li?
,dali puk ti nerazbra tova
![]()
![]()
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
^да, а няма никакъв смисъл да ги защитаваш, ти това разбираш ли го? Пффф...
Разбира се, че не... ти нашия никога не си го виждал, ние вашия всеки ден. Ето и аз почнах с ние - вие![]()
I na sichkoto tva neshto(koeto nqma da go postavqm pod sumnenie,no sum ubeden che ne e na 100% taka..). Ot vsichki stilove samo chalagat se prai za pari? BreiiiПървоначално написано от TheNightRider
,hora nqma samo metul i chalga
![]()
Logikata e adski prosta... shtom ima koi da plue ima i koi da zashtitava... otide ti obraza na umenПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Otnovo temata otiva na tam.. chalgata e jalka.. metula/rock VELIKII, neka spreme,osvem ako neznaete neshto drugo osvem tova izrechenieПървоначално написано от TheNightRider
![]()
Prevedi si teksotvete na zapadnite.. bionce.. shakira... britni(ne sum gi napisal pravilno.. ideq si nqmam za pravilnoto),vij im klipovete i pak govoriПървоначално написано от TheNightRider
,moje da e s razlichno ime,no ako razbirash tolkova... sravni gi
... ima samo edna razlika,nashte sa po hubavi
![]()
Верно ли няма само чалга и метълПървоначално написано от DjBaloon
А на бас, че знам повече стилове музика от теб
Във всичко има комерс, въпроса е че в чалгата и попа, всичко е комерс, то по името си личи, Popular Folk, Popular Music, MTVcore шитовете съща са комерс, генгста рапа също, рнб, метъл във всичко има лайна, поп пънк ахахахахх < е т'ва е вече доста смешно... Само Джаза е ТРУ!
![]()
Има парчета с китари, има парчета с манета, има балади, има денс ритми ... има всичкоПървоначално написано от TheNightRider
За да има за всеки по нещо. За да се продава повече. Хепи? Не ми излизайте с това, че някои си групи не печелели пари.. булшит.
Поп-фолка се слуша само тук, защото е тръгнал от песни с нецензорирани текстове, предназначени за помощно средство при напиването на средноинтелигентните представители на народа. Жалко, да. За щастие в днешно време е далеч от там. Спорете колкото искате - боли ме фара.
ПП: Тъпо копеле? Ами може и такъв да е, но тогава ти си двойно по-тъп, щом се занимаваш да спориш с него![]()
Vqrno e samo v tvoite razbiranq i tezi koito mislqt kato tebeПървоначално написано от TheNightRider
![]()
Оо, аз съм имал образ на уменПървоначално написано от DjBaloon
аз не питам защо има, а какъв е смисъла.
ПС Повече няма да ти чета мненията, ако не са на кирилица... даже и тогава бих се замислил![]()
Sravni li teksovete i klipovete? Na izpulnitelite,koito kazah????? Ili shte pochvame s tupite klisheta? Toi nepishe na kirlica i kraiПървоначално написано от TheNightRider
,hubavo klishe da se izmuknesh ot vuprosa.. ama samo za pred sebe si
![]()
Колко си заблуден и сляп.Първоначално написано от Sam90
![]()
Po-zabludeni sa horata,koito opredelqt drugite,po tova kak pishat na latinica/kirilica i kakva muzika slushatПървоначално написано от Fuckin'Hostile
,za tebe tva li sa kachestvata na edin chovek,brao be super si
![]()
Bez da obijdash nemojeshПървоначално написано от TheNightRider
,vinagi v edin spor vie slizate na tova nivo
,no inache ste mnogo umni
![]()
бивш педалчо?Първоначално написано от TheNightRider
Малей, много си изобретателен бе - тва ли успя да изкараш?
Да си ме чул да определям метъла като 'буаааааа' и 'некви дето викат по сцената' ? Държа да ми покажеш къде съм го казал, щото явно имам проблеми с паметта.
Виж колко си смешен... дразниш се, че не мисля като теб и хем започваш да се чудиш как да ме обидиш, хем ми приписваш чужди реплики... готино![]()
Ooo щото днеска е на мода...
Оооо педерастката порода ...
ляля
поздравче
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Samo da vmetna edno zakluchenie,poznavam nego,a za tebe si praa precena ot postovete ti. Znai edno,Sam90 e pone 10-puti poveche muj ot tebeПървоначално написано от TheNightRider
![]()
Lek den![]()
Защото само вие имате смелост![]()
ебавка
Da,az moga,mersiПървоначално написано от TheNightRider
![]()