- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да... или не ?!?
харесвам едно момче с него се привличаме доста физически..
мисля да му пусна но проблема е че съм лудо влюбена в него и след това надали ще мога да го забравя а не зная той как е със чувствата към мен... винаги е нежен и мил но дали след това няма да ме остави... въобще при такъв риск.. заслужава ли да спя с него?
По-добре недей.. все пак щом го обичаш (ако найстина е така) после ще ти е мн. трудно да го забравиш. Не си струва, освен ако и той не изпитва същите чувства към теб.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ами що първо нЕ разбереш как са чувствата при нЕго... И евентуално посЛе му "пусни"![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
Ако е мн. висок ние с Миленчето ше си го поделиме![]()
![]()
![]()
ХахаДа... За мене е от кръста надоЛу
![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
ааа а за мене тогава кво остана?!Първоначално написано от MuJleH4eTo
![]()
Ako iska6 ne6to po seriozno trqbva da govori6 s nego.Trqbva toi da ti izqsni svoite 4uvstva.Po dobre e ako i dvamate se haresvate da trugnete i sled nqkakuv period ot vreme da mu "pusne6".No puk v kraina smetka ako tolkova mnogo te prevli4a i iska6 da si s nego prosto go napravi!!!
Е ти сега ще изкаш и да се редувамЕ.. И накрая ще го изцедимПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
Първоначално написано от MuJleH4eTo
След като сме 2.. едва ли ше има нещо против да го изцедим.. той само да се оплаче
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми освен ниЕ да му пуснем, да нЕ се притеснява момичетоПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
![]()
да верно - така хем той, хем тя, хем ние ше сме на офертаПървоначално написано от MuJleH4eTo
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Най-вече ниеОправихмЕ проблема...И не само него
![]()
![]()
![]()
Мда и развалихте темата на момичето.. Простено ви е щото сте сладурани
Ммм към авторката..
Отговора е ясен - докато не разбереш какво може да предприеме той към теб .. дали ще е сериозно или ще е единия секс .. няма да му пускаш
Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!
Не знаеш какви са чуствата му към теб,може да е мил(ама кое момче не би било мило,за да прави секс с момиче).Недей да правиш глупости и след това да те зареже!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
ще кажа същото като останалите - секса за една нощ или за един път не е решение за теб. ти да не си някоя пластмасова чашка за еднократна употреба, че да се предлагаш така лесно?!имай малко достойнство и мисли с тая глава дето ти е дадена именно по тоя повод
"Да си човек, значи да живееш с хората... Да си свързан с тях, да им дадеш най-хубавото от себе си... Най-хубавото от мене това са спомените ми..."
бре бре.. сладурани.. ти нещо комплименти ли ни правиш, а?!Първоначално написано от fNatiC
![]()
Тии.. висок ли си?!Може и тебе да те оправим
![]()
![]()
![]()
Ти го обичаш, но не знаеш какво изпитва той към теб. В този случай не смятам, че сексът за една вечер е решение. По-добре поговорете и си изяснете чувствата. Ако и двамата изпитвате нещо, не виждам проблем да тръгнете. А след това може да се мисли за секс.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Съгласна съм.Не му пускайПървоначално написано от _SilencE_
![]()
За единия секс според мен не си заслужава, но всеки си решава сам за себе си.По-добре първо го попитай дали има някакви по-силни чувства и изчакай малко време, за да разбереш какви са му намеренията.
Така е, но той може да я излъже, че има чувства, само за да спи с нея..Първоначално написано от koalka
![]()
Е кво ако го остави и не му пусне ще успее да го забрави ...хмм не мисляПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
Еднакво е и мисля че е по добре да му пусне ! Или ако не на него ,то на някой друг тогава.Това е възможен вариант да й мине .
Ами спиш ли с него ........... и ако те потърси значи има някакви чувства към теб . Но може и много да те нарани . По - добре си изяснете чувствата и го поизмъчи преди да му пуснеш !
vie ne mislite .... te pak da si govorqt za chuvstva toi moje da kaje che mn q obicha che i puka za neq i kat mu pusne pak da q zaebe tai che nai dobre pusni mu pyk to shte se razbere kaf e shto e