.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Иде ли!? За ледниковия период става въпрос :D

Така като гледам всеки ден става все по-готино времето.Майка ми ми каза,че дори днес кучето не се е изсрало от тоя студ,ама го разбирам,де и на мен на -15 нема да ми е до сране

Та,според вас иде ли ледена епоха 4,че ние вече сме си разпределили героите - аз съм Ленивеца Ще се налага ли скоро да пием бира на клечка?Ще хвърляме ли хладилниците и фризерите или ще ги пазим да се топлим вътре,щот е само -4 там?Какво мислите?
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Цитирай Първоначално написано от JimmyGestapo
    Явно с темепературите започва да пада и IQ-то, като тази тема чупи тъпометъра за днес.
    Мойто си е така от как се помня
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Когато ти се наложи да си пречистваш пикнята за да я пиеш, ще си тоговориш сам

Цитирай Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
    Хахах

Eminem-Mosh

кучето не се изсрало

Цитирай Първоначално написано от antiWHAT
    кучето не се изсрало
    Представи си,мъка,мъка

Иначе като сме го тръгнали на скари,бири и лято в тази тема за баш бай ледниковият период,та се сетих за една друга песен

Обичам,обичам биричка ле-де-на.
    Обичам,обичам,но не една...

Eminem-Mosh

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Какво ти е бе, Дани, бе?!

Цитирай Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
    Явно с темепературите започва да пада и IQ-то, като тази тема чупи тъпометъра за днес.
    Много под нулата нали ?

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    Много под нулата нали ?
    Вчера минусовите температури почти го стигнаха

Eminem-Mosh

Град
    Варна
    Мислех, че настъпването на глобалното затопляне е всеизвестно. Е, явно не е.
    Глобалното затопляне настъпва с бързи темпове. Айсбергите се топят.
    Няма такова нещо като ледников период в близките светлинни години на нашата простичка земица.
    Айдеее късмет

Re: Иде ли!? За ледниковия период става въпрос :D

Така като гледам всеки ден става все по-готино времето.Майка ми ми каза,че дори днес кучето не се е изсрало от тоя студ,ама го разбирам,де и на мен на -15 нема да ми е до сране

Та,според вас иде ли ледена епоха 4,че ние вече сме си разпределили героите - аз съм Ленивеца Ще се налага ли скоро да пием бира на клечка?Ще хвърляме ли хладилниците и фризерите или ще ги пазим да се топлим вътре,щот е само -4 там?Какво мислите?

Ленивеца Сид ми е любимеца от Ледена епоха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си