- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Иде ли!? За ледниковия период става въпрос :D
Така като гледам всеки ден става все по-готино времето.Майка ми ми каза,че дори днес кучето не се е изсрало от тоя студ,ама го разбирам,де и на мен на -15 нема да ми е до сране![]()
Та,според вас иде ли ледена епоха 4,че ние вече сме си разпределили героите - аз съм ЛенивецаЩе се налага ли скоро да пием бира на клечка?Ще хвърляме ли хладилниците и фризерите или ще ги пазим да се топлим вътре,щот е само -4 там?Какво мислите?
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Мойто си е така от как се помняПървоначално написано от JimmyGestapo
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Когато ти се наложи да си пречистваш пикнята за да я пиеш, ще си тоговориш сам![]()
![]()
![]()
ХахахПървоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
![]()
![]()
Eminem-Mosh
Представи си,мъка,мъкаПървоначално написано от antiWHAT
![]()
Иначе като сме го тръгнали на скари,бири и лято в тази тема за баш бай ледниковият период,та се сетих за една друга песен![]()
Обичам,обичам биричка ле-де-на.
Обичам,обичам,но не една...![]()
![]()
Eminem-Mosh
Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Много под нулата нали ?Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Вчера минусовите температури почти го стигнахаПървоначално написано от LiLGrizzly
![]()
Eminem-Mosh
Мислех, че настъпването на глобалното затопляне е всеизвестно. Е, явно не е.
Глобалното затопляне настъпва с бързи темпове. Айсбергите се топят.
Няма такова нещо като ледников период в близките светлинни години на нашата простичка земица.
Айдеее късмет
Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ленивеца Сид ми е любимеца от Ледена епоха![]()