- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да се науча да свиря с пръсти ?
Искам да разбера начина , как да свиря с пръсти , ако някой може да обясни по подробно .
Няма такова нещо като учене, става с опитване. Два дена ми беше схваната устата докато се науча, не е кой знае какво.
Неможе да няма нещо , като упътване . Какво , как точно да направиш .
хаха не мога да ти помогна
аз се научих да свиря по-силно с уста само, но като напиша обяснението, ще ми се смеят![]()
тряя си стегнеш устните и да направиш малък ромбовиден или триъгълен отвор с уста, да поставиш езика така, че да е по средата на отвора - е, все пак ти е ясно, че отворчето трябва да е по-широко с една идея от диаметъра на езика ти - ааа, да, като описваме процеса, трябва да кажем, че ако не си стегнеш езика така, че да стане цилиндричен, ще охвърляш всичко със слюнка![]()
после кратко и силно изпускаш въздуха
та, идеята е да го правиш толкова хиляди пъти, докато не се научиш или семейството ти не те предупреди,че ще бъдеш пребит, ако не престанеш да подсвиркваш![]()
Защо мисля, че пита как да се научи да свири на китара ама не с перо ?
![]()
![]()
Не, много съм си разкашила мозъка...
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
всъщност, може да си праваПървоначално написано от Sarabi*
![]()
да,упътване за тва как се свири с пръсти вместо с перо..![]()
И аз за това се сетих. И отговорът е, че човек първо се научава да свири с пръсти на кухарка, после започва с перце. Нещата си имат последователност.Първоначално написано от quench
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Мисля , че има заглавие темата , какви са тея пера и т.н.
Обърни се към учител.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ами елементарно е само ти трябва търпение,но щом толкова искаш ще ти обесня
1.Събираш си палеца и показалеца,но върховете на пръстите.Трябва да стане кръг.
2.Дигаш си езика и с получения съответно кръг натискаш.
3.Когато си направил вече това което съм написъл в първите 2 точки стискаш устните и изпускаш въздуха.Не е трудно,но няма да ти стане от 1 път! УСПЕХ![]()
![]()
![]()
Който се цепи от колектива му го нацепват колективно![]()
Абе за две години и нещо човека сигурно се е научил вече..