.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: ima li efekt

Guest

ima li efekt

birenata maq za premahvane na pypkite???Polzvali li ste???4uvala sam 4e se napylnqvalo ot neq,koeto za men nqma zna4enie,tyi kto sym doosta slaba i imam nujda!!No po-vajno za men e da mi se iz4isti liceto!!MOLQ VI kajete,dali 6te podeistva,i za kolko vreme g-d se zabelqzva efekt!!Koito e pil da spodeli pls!!Za6toto ve4e nz kvo da pravq s tezi protivni pypki

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Вземи си трици,гаранция че помагат...
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Помага да.Пих в продължение на около 2 месеца и наистина спряха да ми излизат пъпки и ми се изчисти лицето.Но незнам какво си втълпих, че малко съм напълняла и веднага спрях да я пия и сега отново ми излязоха Мисля да изчакам малко и пак ще продължа да пия.Пробвай може да има ефект! Аз я пиех 3 пъти на ден по 2 хапчета.То и на опаковката си пише де.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Котарана
    Помага да.Пих в продължение на около 2 месеца и наистина спряха да ми излизат пъпки и ми се изчисти лицето.Но незнам какво си втълпих, че малко съм напълняла и веднага спрях да я пия и сега отново ми излязоха Мисля да изчакам малко и пак ще продължа да пия.Пробвай може да има ефект! Аз я пиех 3 пъти на ден по 2 хапчета.То и на опаковката си пише де.
    A sled kolko vreme se zabelqzva efekt??

Ми може би 2-3 седмици, но трябва редовно да се пие.

Голям фен
    Град
    на луната
    На мен пък не ми помогна! Сигурно е строго индивидуално
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си