- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх ме е от чувствата ми
Преди месец и нещо се разделих с едно момиче ...
Сега скоро се запознах с друго споделям си всичко с нея говорим нон стоп излизаме ... обаче ме е страх, че се влюбвам в нея ...
Казах й че намеренията ми към нея са само приятелски, защото ме е страх да не бъда наранен отново ...
И макар че излъгах това момиче и че бягам от истинската реалност знам че просто съм хлътнал ужасно много по нея ... и че когато съм с нея летя в облаците, когато не е до мен мисля нон стоп за нея и нямам търпение да дойде утре и да се видим ...
И се пак си оставаме само приятели
Какво да правя страх ме е![]()
Ако продължаваш така - вечно ше те е страх! Просто забрави за бившата.. минало! Щом с тва момиче си прекарвате добре и сте всеки ден заедно, предполагам,че и тя те харесва. Опитай се да го преодолееш. Поговори с нея за чувствата ти, без да се притесняваш![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
За толкова време би трябвало да познаваш характера й.. както и отчасти начина и на мислене. АКо смяташ, че би породил такива чувства от нейна страна, каквито имаш ти към нея, действай приятел..
Недей страда защото си в неведение... Без да опиташ няма да разбереш. Аз днес скъсах с приятелката си и честно казано се радвам,че най-накрая се разбрахме .. иначе беше цяла седмица един фарс..
Не прави грешката да чакаш ...
Не вярвам да я загубиш като приятел.. достатъчно сте били заедно като такива за да рухне така бързо градено с времето отношение между вас
Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!
Благодаря за съветите, но чесно никога несъм се чувствал така!
В единия момент гледам в миналото в другия гледам бъдещето ...
Шибаното е че си падам по дългите връзки и че се привързвам бързо към хората и че ме е страх примерно след 6 месечна връзка да не съжалявам ... и да я видя с друг ... както стана с бившата
Просто чесно няма такова чудо никога не ми е било толкова шибано!
Ужасно е!
fNatiC съжалявам ;(
Не можеш да робуваш на миналото.Не трябва да очакваш нещо вечно ..; ).Вярно е ,че има неща които остават в съзнанието ни,независимо от всяко едно ново начало,но нека просто да те учат на нещо занапред,а не да те правят резервиран към всичко ново.Гледай напред,бъди с момичето към което имаш чувства.: ))
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
ами ако и тя ти се кефи .. що да не действашвиж как се отнася с теб и ако проявява по-особено отношение направо не се чуди
ако вечно те е страх до никъде няма да стигнеш... знам как се чувстваш щото горе-долу съм в твоето положение
тоя страх до никъде няма да те докара... опитвай-все някога ще срещнеш любовта
![]()
Той един общ приятел засегна темата за това защо не сме били заедно и тя каза, че несъм бил нейния тип ... нейния се различавал малко с моя ... някви луди работи и се пак ... ме е страх да бъда нещо повече с нея зада не я загубя завинаги
Пич просто трябва да преодолееш миналото. Тва ти е проблема. Прекалено много мислиш за миналото.. квото е станало е станало.. мин.св. време.. Поросто запомни предишната си връзка повече с хубавите от колкото с лошите моменти и това еПървоначално написано от Анонимко
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Е да ся кво да и кажа ... "Всъщност аз съм влюбен в теб ... (как да продължа нз)"
Не я плаши с тежки думи като ВЛЮБЕН... Грешка номер едно..
Останете насаме. Започни в стил.. "За толкова прекарано време освен приятелството в мен започнаха да се пораждат и други чувства. Може би ти изглежда странно, тъй като досега не съм го показвал.. но не мога да го крия вече..."
Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!
Въй въй чесно това много ми хареса
Доста е добро като съвет ... ама аз още неска си мислих докато бяхме заедно и така с кайшката на кучету да я хвана и да я прегърна и целуна ... на 2-3 пъти доста се замислих, но реших че ще прибързам прекалено много ....
и ся пак стигнах до кофти сериозния извод, че ще е по-добре да съм сам .. ако ще и да се измъчвам докато я виждам ... но да не избързвам ...
деанам някви супер шибаните изблици .... 1я момент едно 2я друго ...
просто такъв страх. Несъм изпитвал мега отдавна ...
Някак си усещам, че искам да съм предпазлив ... и или ще изгубя или ще спечеля с тази моя "предпазливост"
David Guetta - Love is Gone (David Amo & Julio Navas Remix) поздрав!
Страхът те изяжда отвътре. Не му се поддавай!
Действай, бе човек. Това с каишката е добра идея, ама шанса да стане некой фал (заради кучето) е голям , така че нека пропуснем тоя вариянт![]()
Ще ти напиша едно ЛС стига да се регнеш.. че ще кажат , че много се повтарям![]()
Ьхъ яко грезе!
Имаш ЛС!
Благодаря за изказалите се по темата, но не искам да губя ако бързам!
Здравей!Разбираемо е,че след раздялата с някого и след като има наранени чуства,искаме да забравим вълненията си и повече да не се влюбваме!Това е нещо като защитна реакция на самия организъм,втора имунна система!Но няма как да избягаме от чуствата си,защото това понякога е един омагьосан кръг,от който няма изход!Недей да се страхуваш от любовта,не мисли за разочарованията,които може да ти причини тя,понеже не винаги тя е жестока!Бъди оптимист!Щом толкова много харесваш това момиче,признай чуствата си пред нея и изслушаи нейното мнение!Прекрасно е,че сте приятели,разбирате се и това може само да ви помогне в една бъдеща връзка,защото освен гаджета,невероятно е,когато момичето и момчето са приятели,ама истински приятели,споделящи всичко с другия,без да се пораждат интриги и после да питат-как да му кажа това или онова!Много се радвам за вас!Успех!Бъди смел и действай!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Все някога тряба да преодолееш този страх. Не може цял живот да отбягваш връзките, за да не си наранен. Опитай се да отпуснеш и покажи на това момиче, че я харесваш. Разочарования много в живота, не може да се откажеш от любовта за цял живот.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!