- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Бихте ли чакали толкова време
Да предположим,че двойка ходи вече 6 месеца, обаче момичето все още не е пуснало на момчето, но той я обича и я чака...![]()
а те са си на 16 и 18![]()
бихте ли чакали някое момиче толкова време ?
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Ако чувствата ми са силни, ако с нея се чувствам истински влюбен и живота ми е песен. Бих я чакал![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
ami az bqx na 16 a moq priqtel na 19 i az bqx devstvena i 5-6 meseca se darpax,za6toto me be6e starx,no nakraq to si doide ot samo sebe si i taka ve4e godina i polovina sme zaedno....tai 4e kakvo da ti kaja,stryva si 4akaneto![]()
Аз бях на 19, когато тръгнах с гаджето си. той също на толкова 2 месаза по-голям от мен. Правихме секс 18 месеца след началото на връзката ни. Причини не една и в него, и в мене. но сме се чакали и не сме се насилмвали никога. Струваше си-сега сме се опознали достатъчно добре, обичаме се и другият е станал част от нас. Сексът е..........невероятен и за двамата. ти си решаваш дали ще чакаш. зависи дали исскаш да го правиш или просто искаш секс!
da bih ako go obi4am bihhhh
Еми и аз бях така но аз просто изисках дата от нея ... пойсках да ми каже кога по точно го иска и без да ми казва "когато сам готова" ... или просто момчето може да се опита да го направи без да я пита толкова ...
Но аз лично бих я чакал .... изневярата се намеся в този случай според мен ...
kogato momi4eto kaje opredelena data primerno, stava taka 34e tq si misli i se pritesnqva mnogo pove4e ot predi, zashtoto znae 4e togava trqbva da e... obzema q strah oshte pove4e...ako ne6tata stanat spontanno 6te e savsem drugo... prosto trqbva da napravish taka 4e da q predrazpolojish kato vsi4ko idva bavno i ot samosebe si ... togava 6te se otpusne i 6te zabravi straha... sigurna sym v tovaПървоначално написано от mails_
6 месеца?
Ако не ти пусне до края на вечерта я зарязвай пич
Ест че бих чакал момичето секса нее най-важното в една връзка ...
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
lubov ima li mejdu dvamata moje i da mine bez sex.....makar4e to sex-a si idfa v posledstvie... ;]
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Щом я обичам ще чакам и 1 година.
Всеки би изчакал, ако наистина обича момичето.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ami sexa ne e nai vajnoto v edna vruzka prosto tva e poslednata stupka na serioznata vruzka taka 4e ako naistina imam 4ystva kum dadeniq 4ovek 6te go iz4akam kogato e gotov.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
ami qvno moq priqtel mnogo me obi4a , za6toto sme zaedno ot po4ti 2 godini , i ne sme pravili sex a az sam devstvena .Ne me kara nasila, govorili sme za tva i toi me razbira.No tarpenieto my skoro 6te se oven4ae s uspeh![]()
I mn si go Obi4am
2 въпроса : на колко сте години сега иииии мале 2 години, тва е страшна работа , пича тряя да е много търпелив.Направо му се кланям.Аз си обичам мойта и 4 месеца не ми е дала (на 18 съм, тя на 17) ама нещо издъхвам вече . ще се търпи деПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ако е за правилното момиче - разбира се.
Но 2 години - едва ли...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
ami az sam na 16 , toi na 18 . Mnogokratno mi e pokazval kolko mn me obi4a. Toi e nai blizkiq mi 4ovek-priqtel ,gaje.........vinagi e do men , kakto i az do nego . I moje da si mislite 4e e mn vreme , no se pak tva ne e nai vajnoto.Az si mislq 4e ako ne my haresva6e da e s men , i ako be6e samo zaradi sexa, toi 6te6e da me zareje.prosto se 4ustvame super edin sas drug , a i da ne zabravq fakta 4e po 12 4asa na den sme zaedno, ve4e 2 godini.Koeto dokazva , 4e ako obi4a6 nqkoi , nqma da ti omrazne da si s nego...............![]()
az sum na 16, a priqtelqt mi e na 22 ot 3 mesetza sme zaedno i o6te ne sme spali, ima li zna4enie vyzrastta (kolko e golqmo mom4eto)?
що все говорите как "момичето не давало", ами ако момчето не дава?!![]()
Аз така с бившата, почти 1 год. бяхме, тя настояваше, но аз не и давах (така и не и дадох де)
ima go momenta v koito kogato mladite NE pribyrzvat s deistviqta,kogato go napravqt stavat o6te po-blizki...Az taka sum s moq priqtel...zaedno sym s nego otkakto sum na 14/sega sym na 19/ pravihme sex kogato bqh na 16,a toj na 18,togava ne se obi4ahme,no sega izklu4itelno durjim edin na drug...A dori i da ti inzeverqva/a v tova sum ubedena,osobenno ako NE e devstven/nqma za6to da se pritesnqva6,za6toto toi te obi4a... :]
бИ ТРЯБВАЛО ако я обича!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.