- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moderated: Какво да направя, когато най-добрата ми приятелк
Какво да направя ако най-добрата ми приятелка май ще стане гадже със момчето което хоресвам от мноо време.Някакси се чувствам предадена. Трявва ли да направя нещо или да не им обръщам внимане!?!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
6 и 7 точка от правилника!
dam.. ot mn odavna
ama kakvo ...
vsu6tnost kakvi priqtelki sa i dvete?6tom i dvete si padate po 1 i su6to mom4e...zna4i i dvete zabravqte za nego![]()
as go haresvam ot edna god. Skoro hodih n aplaj sas neq i toi be6e tam as gi zapoznah i taka . Ama sqka6 po4ti 6tqhme da tragnem s nego.
ma mai ste pravi 6i gi ostavq da praqt kot iskat .. ama nqq da im obra6tam vnimanie .. mersi za savetite![]()
Кофтито е че си момиче, примерно ако мой приятел тръгн с момиче което аз харесвам..... ще бъде пребит.... случвало се е 1 път и от тогава приятелите ми си знаят урока....Първоначално написано от Verity_bs
Така, че може малко да я поускубеш да и се налее мозък в тиквата!!!
![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!
mmmm edva li 6te i darpam kosite ...![]()
Ем затова слабохарактерните и хората които не си отсояват позициите страдат... искаш съвет дадох ти най-добрия.... РЕСПЕКТ за нея и тва е !!!Първоначално написано от Verity_bs
Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!
e dobre .. nali ti e priqtelka kak shte pravish neshto.. az za moite fr iskam vsi4ko nai hubavoa i ne si struva zaradi ednoto mom4e
![]()
Не е така. Все пак каква приятелка й е щом тръгва с момчето, което тя харесваПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
. За момчето да не ти пука, ама обмисли дали още искаш да сте приятелки, защото това момиче е постъпило много егоистично.
Ще бъде,много глупаво да си развалите приятелството заради едно момче.Постави се на нейно място,как би постъпилаМоже би и тя има нужда от частица щастие,защо ти не и позволяваш да го получи.Разбирам въпросното момче,да ти е настояще гадже и да скъса с теб,заради нея,нормално е да ти е кофти.В случая обаче,няма на кого да се сърдиш.Щом не си спечелила въпросното момче,остави приятелката си да бъде щастлива и не я обвинявай.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от The invisible break
![]()
![]()
![]()
Abe kfa e taa tfoita priqtelka(ako moje taka da se nare4e) Kakto ti kaza haresva6 go ot dosta vreme,tq e znaela,ako ti be6e priqtelka 6te6e da se opita da podtisne 4uvstvata si!az ako bqh na tfoe mqsto dosega da sum i teglila 1 maina ,da trugne s nego ama v skoro vreme 6e razbere 4e e napraila ogromna gre6ka..pazi boje ot takia priqtelki
![]()
Da postavqm se na neino mqsto.Izob6to nqma da se zanimavam s mom4eto.Napulno bih go izoliralaПървоначално написано от ЦвЕтИт0
Това не е приятелка.Ако беше ИСТИНСКА приятелка,никога нямаше да ти направи такава мръсотия...
Така че говори с нея и си изяснете нещата.
Emi naprimer SPRI da q nari4a6 "nai-dobra priqtelka" 6ot mai daje ne ti e frIzvinqvai ama ti go haresva6 ot dosta vreme,tq goz nae i sa da misli da trugva s nego...e tfa e prekaleno
![]()
Emi oskubi i kosatataka de tfa koeto e napraila pokazva 4e hi4 ne ti e fr,da ne govorim za nai-dobra
![]()
~*~PaK oBeShTaNiQ..I oPrAvDaNiQ..Ne MoGa Da Ne Se RaZsMeQ..KrasIvO lAjEsH,No BeZ LaJiTe Ti 100 PaTi Po-DoBrE jIvEq.. ~*~~*~
ne ne e egoizum ili ne suvsem no...ne moje taka ako taq tvoq oj fr pone malko durje6e na teb nikoga nqma6e da ti pri4ini toqkoqmar i tova unijenie
оф тва е много тъпо аз никога не бих тръгнала с момче което най-добрата ми прителка харесватва е един вид предателство за мен ... "може би имала нужда от щастие" е да ама мисли ли за щастието на най-добрата си приятелка като тръгва с момчето което тя харесва?
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Това, че тя го харесва НЕ ЗНАЧИ, че ТОЙ е НЕИН! Той не е ничия собственост, така че всеки друг има право да го харесва, да спи с него, да ходи с него и т.н. и т.н., включително най-добрата и приятелка, сестра и, майка и...!
Както и да е...
За мен това си е чист егоизъм (от страна на авторката) и точка.
Това, че е избрал нея пред теб, не трябва да те кара да се пукаш от яд. Ако наистина обичаше и момчето, и приятелката си, щеше да се радваш за тях. Прояви малко благородство, докажи обичта и приятелството си, не ставай гадна егоистка. Момчета на този свят - много!
ПП. За всички, които смятат, че това е недопустимо - ако един ден кандидатсвате (и вие, и най-добрия ви приятел) за работа или участвате в томбола за почивка в Дубай (примерно), и най-добрия ви приятел спечели, а НЕ ВИЕ, какво ще направите? Ще го мразите и проклинате цял живот или ще се радвате за него? Преосмислете си ценностите.