.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Guest
    tova s rabotata e mn razli4no tam ne sa nameseni 4uvstva dokuot tuk 'avtorkata' e vlubena i to ot cqla godina ako onova momi4e i be6e naistina fr 6te6e da i pomogne da go spe4eli a ne da i go otmukva pos nosa

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    tova s rabotata e mn razli4no tam ne sa nameseni 4uvstva dokuot tuk 'avtorkata' e vlubena i to ot cqla godina ako onova momi4e i be6e naistina fr 6te6e da i pomogne da go spe4eli a ne da i go otmukva pos nosa
    tva bqh az ama me murze6e da se vpisvam

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от jyji
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Ще бъде,много глупаво да си развалите приятелството заради едно момче.Постави се на нейно място,как би постъпила Може би и тя има нужда от частица щастие,защо ти не и позволяваш да го получи.Разбирам въпросното момче,да ти е настояще гадже и да скъса с теб,заради нея,нормално е да ти е кофти.В случая обаче,няма на кого да се сърдиш.Щом не си спечелила въпросното момче,остави приятелката си да бъде щастлива и не я обвинявай.
    Da postavqm se na neino mqsto.Izob6to nqma da se zanimavam s mom4eto.Napulno bih go izolirala
    -Искаш да ми кажеш,че ще изолираш просто така,момчето,което харесваш,само защото,твоя приятелка го харесва Ами,ок дано преминеш прз същата житейска ситуация.Помисли първо за собствените си чувства и симпатии.Момичето е напълно в правото си и ако тръгне с това момче,не прави нищо лошо.Посе защо толкова разлюбени-защото сте глупави и вие е стах да преследвате мечтите си.Защото робувате на остарели предрасъдъци,които ВИ пречат да живеете пълноцено.^npocTo^a3^f^-благодаря ти за подкрепата
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

ami moje bi mi se e sly4ilo.A moje bo v momenta mi se sly4va!A na teb dalli ti se e sly4vala?Za6toto az si obi4am priqtelkata.I postupih to4no po toq na4in
    I o6te ne6to sly4valo mi se e i nai-dobrata mi priqtelka da trugne s mom4e ,v koeto sum vljubena.I znae6 li kakvo stana?Ostavih q bez da kaja ni6to.To4no,za6toto re6ih,4e mi e pr i zaslyjava da bude 6tastliva.Edna godina sled tova li?Tq hodi s gadjeto na drygata ni priqtelka.Ne6to dr ima6 li da mi kazva6?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    ami moje bi mi se e sly4ilo.A moje bo v momenta mi se sly4va!A na teb dalli ti se e sly4vala?Za6toto az si obi4am priqtelkata.I postupih to4no po toq na4in
    I o6te ne6to sly4valo mi se e i nai-dobrata mi priqtelka da trugne s mom4e ,v koeto sum vljubena.I znae6 li kakvo stana?Ostavih q bez da kaja ni6to.To4no,za6toto re6ih,4e mi e pr i zaslyjava da bude 6tastliva.Edna godina sled tova li?Tq hodi s gadjeto na drygata ni priqtelka.Ne6to dr ima6 li da mi kazva6?
    Виж,нямам желание да навлизам в излишни конфликти и спорове,нито с теб,нито с някой друг от фоума.Всеки си има мнение,аз изразих своето.Да си призная не съм изпадала в подона ситуация....но въпреки всичко,преди да тръгна да си развалям приятелстовото ще обмисля положените.Както и да е явно двете с теб няма да стинем до консенсус.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

не смятам, че тази твоя прителка нарочно го е направила за да те нарани или тем подобни. Просто са се харесали и това е. Но все пак щом знае, че много го харесваш и то от много отдавна би трябало първо да ти сподели, да си поговорите дали ще се променят отношенията между вас и ако си от по-претенциозните и не можеш да преглътнеш това и ако приятелството ви е много ценно според мен трябва да предпочете теб от колкото едно момче, с което най-вероятно няма да издържат дълго ( на тази възраст де, предполагам не сте от най-големите)

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Виж,нямам желание да навлизам в излишни конфликти и спорове,нито с теб,нито с някой друг от фоума.Всеки си има мнение,аз изразих своето.Да си призная не съм изпадала в подона ситуация....но въпреки всичко,преди да тръгна да си развалям приятелстовото ще обмисля положените.Както и да е явно двете с теб няма да стинем до консенсус.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ти пробва ли да му покажеш чувствата си, да му стане ясно, че искаш да сте заедно? Флиртувахте ли?
    Ако не си го правила, това е лично твой проблем, явно приятелката ти не се срамува да му покаже,че го харесва, нека да са заедно. Той показал ли ти е с нещо, чве те харесва? Защо не се събрахте?

Един съвет - ако сте опитали с него, но той не ти е отвърнал на чувствата, остави го да пробва с приятелката ти. Недей да го възприемаш като предателство, недей да го искаш пак, да й се сърдиш, а възприеми всичко като провал, не е било писано да си с него, насочи се към друг и така.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Dva varianta i ddve re6eniq ili si pogovorete 3-mata i se izqsnete ili i 2-te zarejeto mom4eto

a da te pitam naistina li ste tolko dobri priqtelki? 6toto ako ne si sig togava 6ti dam suvet za tva kvo da pravi6! a su6to trea da preceni6 dali tq e po vajna za teb ili mom4eto! imah podobna situaciq no v momi4e s koeto uj bqhme priqtelki! taka 4e ti trea da kaje6

Цитирай Първоначално написано от Verity_bs
    dam.. ot mn odavna
    zna4i momi4eto ne ti e nikakva priqtelka po dobre govori s mom4eto i my kaji 4e ima6 4ystva kum nego ati na kolko si godini ?
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си