- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moderated: Какво да направя, когато най-добрата ми приятелк
tova s rabotata e mn razli4no tam ne sa nameseni 4uvstva dokuot tuk 'avtorkata' e vlubena i to ot cqla godina ako onova momi4e i be6e naistina fr 6te6e da i pomogne da go spe4eli a ne da i go otmukva pos nosa
tva bqh az ama me murze6e da se vpisvamПървоначално написано от Анонимко
-Искаш да ми кажеш,че ще изолираш просто така,момчето,което харесваш,само защото,твоя приятелка го харесваПървоначално написано от jyji
![]()
Ами,ок дано преминеш прз същата житейска ситуация.Помисли първо за собствените си чувства и симпатии.Момичето е напълно в правото си и ако тръгне с това момче,не прави нищо лошо.Посе защо толкова разлюбени-защото сте глупави и вие е стах да преследвате мечтите си.Защото робувате на остарели предрасъдъци,които ВИ пречат да живеете пълноцено.^npocTo^a3^f^-благодаря ти за подкрепата
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ami moje bi mi se e sly4ilo.A moje bo v momenta mi se sly4va!A na teb dalli ti se e sly4vala?Za6toto az si obi4am priqtelkata.I postupih to4no po toq na4in
I o6te ne6to sly4valo mi se e i nai-dobrata mi priqtelka da trugne s mom4e ,v koeto sum vljubena.I znae6 li kakvo stana?Ostavih q bez da kaja ni6to.To4no,za6toto re6ih,4e mi e pr i zaslyjava da bude 6tastliva.Edna godina sled tova li?Tq hodi s gadjeto na drygata ni priqtelka.Ne6to dr ima6 li da mi kazva6?
Виж,нямам желание да навлизам в излишни конфликти и спорове,нито с теб,нито с някой друг от фоума.Всеки си има мнение,аз изразих своето.Да си призная не съм изпадала в подона ситуация....но въпреки всичко,преди да тръгна да си развалям приятелстовото ще обмисля положените.Както и да е явно двете с теб няма да стинем до консенсус.Първоначално написано от jyji
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
не смятам, че тази твоя прителка нарочно го е направила за да те нарани или тем подобни. Просто са се харесали и това е. Но все пак щом знае, че много го харесваш и то от много отдавна би трябало първо да ти сподели, да си поговорите дали ще се променят отношенията между вас и ако си от по-претенциозните и не можеш да преглътнеш това и ако приятелството ви е много ценно според мен трябва да предпочете теб от колкото едно момче, с което най-вероятно няма да издържат дълго ( на тази възраст де, предполагам не сте от най-големите)
Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Ти пробва ли да му покажеш чувствата си, да му стане ясно, че искаш да сте заедно? Флиртувахте ли?
Ако не си го правила, това е лично твой проблем, явно приятелката ти не се срамува да му покаже,че го харесва, нека да са заедно. Той показал ли ти е с нещо, чве те харесва? Защо не се събрахте?
Един съвет - ако сте опитали с него, но той не ти е отвърнал на чувствата, остави го да пробва с приятелката ти. Недей да го възприемаш като предателство, недей да го искаш пак, да й се сърдиш, а възприеми всичко като провал, не е било писано да си с него, насочи се към друг и така.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Dva varianta i ddve re6eniq ili si pogovorete 3-mata i se izqsnete ili i 2-te zarejeto mom4eto![]()
a da te pitam naistina li ste tolko dobri priqtelki? 6toto ako ne si sig togava 6ti dam suvet za tva kvo da pravi6! a su6to trea da preceni6 dali tq e po vajna za teb ili mom4eto! imah podobna situaciq no v momi4e s koeto uj bqhme priqtelki! taka 4e ti trea da kaje6
zna4i momi4eto ne ti e nikakva priqtelka po dobre govori s mom4eto i my kaji 4e ima6 4ystva kum nego ati na kolko si godini ?Първоначално написано от Verity_bs
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!