.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    тъжното момичеееее
    Guest

Майка ми пие...

Эдравеите!Темата ми ще е дълга,эа което съжалявам,но пък имам нежда да споделя...а не ми се иска да го кажа на приятелка...
    Преди много години (бях на 5-6) ,майка ми постоянно иэлиэаше с една нейна приятелка.Ходеха по ресторанти,кръчми,кафета,в тях ,абе навсякъде.Бяха си доста блиэки,споделяха си,явно се чувстваха добре една с друга,но еястествено имаше един проблем-винаги се напиваха.Понякога мама ме вэимаше с нея,эащото нямаше на кого да ме остави (тати работеше до много късно),друг път ме оставяше или на баба ми или на по-голямата ми сестра.И в двата случая обаче се напиваше!Когато бях с нея ми беше много тъжно,драэнех се и плачех даже...виждах ги как бавно се напиват и стават раэлични хора.напиваха се дооста,чак эалитаха,фъфлеха и правеха кво ли не.А когато оставах у дома,ми эвънеше и преэ 10 минути каэваше,че си идва,а я нямаше до 2-3 часа....няколко пъти я прибирахме чак (эа т3еэи неща даже се караше с баща ми)!Абе беше много тежко положението...!Както и да е ,эа щастие след време осъэна грешката си,иэвини ми се и ми обеща да не се повтаря.Повярвах и и бях щастлива-найстина вече беше раэлично-иэлиэаше с таэи приятелка (и други) и нямаше такива случки (пииваше най-много 1-2 чаши вино) и си идваше рано.Абе супер...даже спря да пие,вкъщи и не блиэваше!И това продължи доста години,много бях радоста,бях и до скоро...!но какво става напоследък????Естествено не е прекъснала връэката си с таэи преятелка,колкото и да я обеждавах (смятам ,че не е добра компания,эащото мама май и се води по акъла ,колкото и да отрича).Иэлиэат си и на няколко пъти наскоро ми се вижда пийнала,но не толкоова много,а като и го кажа се сърди...но днес...!Дойде си пияна,много-клатушкаше се ,а на оляд говорихме и и каэах да внимава... Даже доведе приятелката си тука,не мога да я гледам!!!!!!Неэнам какво стана ,но много ме боли.Мислех си ,че поне собствената ми майка ще одържи на думата си,поне тя.....
    Энам,че не можете да ми помогнете,но все пак благодаря эа отделеното внимание и отново съжалявам эа романа,но найстина имах нужда....мерси

Град
    somewhere over the rainbow...
    i az bih ti preporu4ala da kaje6 na nqkoi ili na socialnite ili na ba6ta li ili na nqkoq maika na tvoq priqtelka !!!dosta e opasno ako produljava6 da jivee6 pri neq za6toto ako nqkoi put se pirbere piqna moje da te narani fizi4eski bez da se ozuznava kakvo pravi!!!

Тъжно момичееее
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kat4enceto
    i az bih ti preporu4ala da kaje6 na nqkoi ili na socialnite ili na ba6ta li ili na nqkoq maika na tvoq priqtelka !!!dosta e opasno ako produljava6 da jivee6 pri neq za6toto ako nqkoi put se pirbere piqna moje da te narani fizi4eski bez da se ozuznava kakvo pravi!!!
    Иэобщо положението не е толкова сериоэно!Прочети кво съм каэал накрая!А и поэнавам майка си ,никога няма да ме нарани!Какви социални кви чудеса!Майка ми не е алкохоличка!Пф

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    А като каква определяш майка си, щом не е алкохоличка ?
    - Всички авто-части на едно място!

Много тъжнааа
    Guest
    Эа кво ме нападате?
    майка ми не е алкохоличка!От мноого години не пие!каэах ,че само днес се случи...а и тя от доста време иэлиэа супер рядко!Просто ми е някак си много кофти,че не спаэи думата си !Иначе е перфектна майка,но това много ме нарани

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Значи я определяш като перфектна майка, която не си е спазила думата? Това ли да разбираме ?
    - Всички авто-части на едно място!

Ей,ей,ей спрете бе хора...не нападайте момичето...майка и е била алкохоличка но за щастие се е излекувала и си е одържала на думата...Проблема е,че явно е искала да си припомни старото време...Момичето определя майка си като перфектна по отношение на възпитание и държание...миличка,майка ти сигурно е имала някакъв проблем и е искала да го сподели с пиенето или незнам...но пък всеки човек се напива,макар и рядко случват се тези неща,поговори с майка си,попитай я има ли нещо което я мъчи и заради което се е напила така или пък просто е искала да си припомни старото време пшомоли я да не го прави вече...но пък може и да е било някакъв рожден ден или някакво парти...но може и нейната приятелка да и влиае много зле...поговори отново с майка си,прави го много кратно и постоянно й натяквай да я забр4ави защото й влиае мн зле!

Za6to ne pogovori6 s maika si? Kaji i kakvo te mu4i i 4e ne si e spazila obe6tanieto, koeto ti e dala. Moje i da se e napila pod vliqnieto na neinata ''priqtelka'' .
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

с приказки не става... спира и после пак почва... аз бих ти дала един малко смешен съвет, но поне е ефикасен кат видиш че почва да се напива хвашташ бутилката и я изливаш в тоалетната и пускаш водата и така ше праиш докато не спре окончателно...междувременн може и да поговирш с нея тва бях гледала в един филм...дано стане и при теб \/ КЪСМЕТ

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Много тъжнааа
    Иначе е перфектна майка,но това много ме нарани
    Кажи й го това на нея.
    Поговорете, обясни й, че от всичко това най-много страдаш ти.
    Ако толкова много те обича, сега би се усетила и би спряла навреме.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Кажи и да спре алкохола и ако знаеш някъде сбирка на алкохолиците я заведи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си