.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Град
    В страната на чудесата

Dupka mejdu pokoleniqta

...ili za6to roditelite ne razbirat i duma ot tova koeto se opitvame da im kajem....
    Az i moite priqteli sme taka.....Amio vie...Za6to sa6testvuva tazi razlika i v mnogo otno6eniq roditelite i decata im ne se razbirat...VAOB6TE...est 4e ima izklu4eniq....
    Ako samo se opitvahme da razbirame dunmite a ne samo da gi 4uvame.....

Derzaite ...

Град
    somewhere over the rainbow...
    с всички поколения е така!!!

Град
    В страната на чудесата
    Taka e prava si...no tova e anomaliq a te me pobarkvat...zatova i potam...
    Thanks 4e se vklu4i

Ами с мойте се разбираме немога да се оплача.Ама сигурно щото ми дават пълна свобода, никога не са ме карали да правя нещо на сила, само ме глезят и аз им се качвам на главата както се казва мн са ми добрички

Всички родители са различни все пак.Както и всеки човек,сам по себе си (: Друг е въпроса,че има и разлика,освен в поколенията,а и във възгледите и разбиранията...

razbiram se dobre s maika si i ne bih kazala 4e "ima dupka mejdu nas", no pri men i ba6ta mi sas sig ima. imalo e dni, kogato ne sme si obelvali 1 duma, dori i "zdasti". i ne me pitaite dali na6te sa razvedeni- e, ne sa.

Nerazbiratelstvo mejdu roditelite i decata moje da se polu4i kogato roditelite sa prekaleno vuzrastni ili konservativni i ne mogat da razberat jivota na dne6nite teenove. Za 6tastie moite roditeli sa mladi i suvremenni i vinagi sa me razbirali i sa mi izpulnqvali jelaniqta. Vinagi sa mi kazvali 4e mi imat pulno doverie i dori kogato maika mi razbra 4e pu6a(ve4e gi otkazah) ni6to ne mi napravi.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Мега фен
    Град
    София
    Мда,эа съжаление в повечето семейства съществува така наречената `дупка между поколенията`.Колкото и да се драэним,това е факт и е невъэможно да го променим.Нормално е един 30-40 годишен човек да има раэличен начин на мислене,сравнение с един тийнейджър..!Просто с годините човек еволюира и променя начина си на мислене !Кофти е ,и все пак хубавото е че чат-пат се срещат и иэключения...
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    Всички родители са различни все пак.Както и всеки човек,сам по себе си (: Друг е въпроса,че има и разлика,освен в поколенията,а и във възгледите и разбиранията...
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Guest
    a?????????????

Град
    В страната на чудесата
    Spored men to4no tova e dupkata mejdu pokoleniqta....pazli4nite vazgledi i mnenieto......
    No podqvolite za6to e tolkova trudno da se preodoleqt tezi razliki...vseki e uporit za sebe si...i roditelite i decata v mn slu4ai.....

Мега фен
    Град
    София
    Абе всичко е много лесно,но само на теория..!
    Както някой беше каэал-ще е много добре,ако се научим не само да чуваме думите ,но и да ги раэбираме.
    [size=7][b][u]fosse cos

За мое щастие в семеството ми няма такава дупка или поне се опитваме да не ни вияе чак толкова. Всичко зависи от характерите на родителите и децата.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Аз съм така... с наще сме от различни планети просто. Изхода е, че аз не говоря с тях за нищо друго, освен пари, храна и такиа работи.....
    На който му се убива време...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Майка ми е страхотна. Винаги ме е разбирала и подкрепяла. Дори понякога да сме имали спор, винаги сме стигали до консенсус или до някакво крайно решение, което да е най-доброто.

Супер фен
    Щото те си мислят че живеят още в Комунизма, когато работите са били коренно различни Викат че и те са били като нас, но да ви кажа не си личи.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от belerofone
    Thanks 4e se vklu4i
    Не е аномалия, нормално е. Когато човек расте и остарява, променя начина, по който възприема света. Ти не го ли възприемаш по по-различен начин, отколкото когато си бил/а на 10?

Още повече, че сега времената са много динамични и на практика нашите родители са хора от друга епоха.

Град
    В страната на чудесата
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Цитирай Първоначално написано от belerofone
    Thanks 4e se vklu4i
    Не е аномалия, нормално е. Когато човек расте и остарява, променя начина, по който възприема света. Ти не го ли възприемаш по по-различен начин, отколкото когато си бил/а на 10?

Още повече, че сега времената са много динамични и на практика нашите родители са хора от друга епоха.
    В това което казваш има истина...но ако трябва да съм честен разлика в това как възприемаме света няма....разликата е в това как той се отразява вътре в нас и как ние изразяваме себе си...Едно 10г. дете възприема нещата много по истински от колкото аз или някой по възрастен...
    Родителите имат изграден стериотип който се опитват да наложат...няма го момента с развитието...това е аномалия....не възприемам идеята да спра в едон време и до там...

Благодаря за включването

Голям фен Аватара на 50cent
    az puk ne govorq s tah ili sum nqkade s priqteli ili sum si v staqta otivam pri tqh zamo za da gi pitam vaprosa kvo 6te qdem i tva e

Аз пък,обратно на мненията тук,ще кажа,че се разбирам идеално с тях!Мога да споделям всичко и знам,че ще ми кажат какво да правя.И винаги излизат прави.При мен няма такава "дупка".

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Pri men e dobre za6toto maika mi e po mladi4ka i me razbira v pove4eto slu4ai.no ba6ta mi toi e napravo neponosim kato stava vapros za grim,kasi poli i pra6ki...ujas e napravo... za nego tezi ne6ta sa za sled 18

ДНК!
    Така се нарича-ДНК-всеки си наследява нещо,еми във всяко семейство си има дупка и неразбирателство-нормално е не се шашкай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си