- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- домашно насилие
Здравейте бе хора..ще извинявате ама нямах време да разгледам форума бихте ли ми казали каде мога да се обадя или да подам жалба за домашно насилие и ще ми обърнат внимание...?
Отиваш в полицията и казваш.Отделно точно в този форум първата тема е специално за насилие срещу деца,маи че има и телефонен номер.
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=35904
Виж тази тема тук е казано и към кои агенции с какъв проблем да се обърнеш. А най-отдолу има и телефони.
абе хора и в полицията питах.. те ме свързаха с ДПС(детска педагогическа стая) а там искаха да говорят с майка ми пък тя неще да говори се ено я е страх щот уж баща ми дава парите в семейството и същия опражнява и насилието върхо мен,а тя неиска да подаде нито жалба нито нищо щот ако не е той оставаме на улицата..колко съм говорила с нея колко см я молела ама пак същия отг. а имаме познати дет мисля че могат да ни помогнат ... а тя ми е казвала че неможе да го търпи ама .... те пак същия резултатк'фо да направя... да се крия и да бъда по ниска от тревата още 3 години докато стана на 18 ?
Когато пак упражни насилие върху теб,веднага след това се обади в полицията,дай си адреса и т.н. Ще го задържат,поне за една нощ,а след това ще имаш шанс да се защитиш законно.