.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    baba sedefka
    Guest

Moderated:Да взема ли Постинор?

imam problem spah sus edno mom4e oba4e toi si go vkara dva puti i svur6i vurhu men no me e strah da ne se e ispusnal i vutre v men cikula mi svur6i predi 3 dni kakvo da pravia ima li postinor o6te?

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Ако не е свършил в теб, вероятността да е станал гаф е минимална. Постинор мисля, че вече няма никъде, остана само Ескапел.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

nepoznatata
    Guest

...

dobre we vie znaete li kfo ozna4ava kondom, za tfa sa go napravili za da se predpazvash...aide dr mesec otkrii 4e si bremenna, 4e si bolna... mn li 6te ti e priqtno, tolkova li e slojna da si kupite kondom...pfffffff a vuv vruzka s vuprosa ti NE E VUZMOJNO DA E STANALO NE6TO..ima hilqda takiva temi kato tfoqta...izvinqvam se, 4e reagirah tolkova ostro, no nqkoi hora zaslujavat da im se vlee malko akul v glavata!

esd
    Guest
    Mili4ka izob6to ne se pritesnqvai riska da zabremenee6 3 dni sled menstruaciq e minimalen, a dali ima POSTINOR ima i o6te kak, kazva se POSTONOD DUO i deistva do 72 4asa sled polov akt, cenata mu e okolo 12lv., za po-sigurno si vzemi, no gledai da ne ti stava praktika. Vinagi polzvai prezervativ! Tova trqbva da tie pravilo nomer 1, vinagi! ZADALJITELNO! USPEH!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си