Така. Накратко - ето за какво става дума.
На почти 19 съм. Общувам с доста момчета/мъже. Някои от тях мога да нарека и свои приятели.
Хората, с които се разбирам много добре, са изразявали своето, как да го кажа, уважение към мен. Общи интереси, интересни разговори...
Хората, които са ме харесвали като външен вид, пак не са си мълчали по въпроса. Само че с тях, без изключение, не мога да завържа разговор за нещо по-интересно. Просташките изпълнения ги изключвам...момчетата, които са проявявали интерес към мен, не мога да ги нарека глупави - добри момчета са, просто с тях не се получава общуването.
Приятелите ми пък, някои от които - меко казано хубави мъже - безотказно ме приемат само като приятелка и събеседник.
Ще кажете - хубаво, това не е проблем. Но сега най-близкият ми от тези споменати приятели...да кажем, че от доста време искам да е повече за мен. Свързват ни прекалено много неща извън физическото влечение, което мислех, че само аз изпитвам. Оказах се в грешка - истината е, че той ме харесва и сексуално. Но - дотам. Friends with benefit и така нататък...много близки, много разбиращи се и правещи секс - между другото.
За първи път ми се случи такова нещо да ме нарани, при това - жестоко. Изгубих си акъла по тоя човек... Защо все се получава така, че съм или потенциална секс играчка, или интригуващият партньор за разговор, който не могат да видят като момиче?