- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- sestra mi e kurva
nz ot koga e taka no mi e bolno i napravo q sajelqvam izliza sas edin kom6iq koito e jenen i ima 2 malki deca celiq blok ve4e razbra i az sam q vijdala kak sliza ot kolata mu v skype be6e si pisala s priqtelka: emi 4i ko tq jena mu trqbav da e sviknala da i iznevqva da ne se kosi ako ne e s men to s dryga a vsu6toto vreme me laje 4e otiva na diskoteka a spi dryg koito pak nito hodqh ni6to imat ne6ty ob6to be6e me izlagala 4e 6te spi v edna priqlka na neino selo a tq bila s biv6ototo si gadje za6toto na nego mu se e doebala i i pralil sms da spi u tqh kazah i vsi4ko 4e znam a ot neina strana nikva reakciq ni6ty ne kaza prosto mal4a i me gleda
Абе ако си от Пловдив и сестра ти да е в Пловдив, я прати при мен да и налея малко акъл!!!Първоначално написано от n\z
![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!
Говори,със сестра си и кажи,че поведението и непристойно.Щом,не иска да се вслуша в думите ти,промени отношението си към нея.Когато,тя усети това,че се държиш хладно към нея,може да и светне нещо.Ако,продължава така,едва ли ще излезне нещо от нея.Вече си е създала лоша слава.Не харесам клюкарите и сплетните,но в случая има защо,хората да говояр лошо по нейн адрес.Успех и дано сестра ти да се чатне,че не може така да продължава.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Vqrvate li mi,4e kato nqkoi kaje ne6to takova za sestra si ili brat si,napravo ne moga da go proymeq.Ako 6te nai-golemiq idiot i malymnik da e...Az obi4am sestra si pove4e ot men samataTova ti e kruvta be momi4e.Te horata sa go kazali.Kruvta voda ne stava,ako 6te nai-golqmata "k***a" na sveta da e.A puk t'va dori samo da si go pomisli6 na ym da go kaje6 za neq...lele,lele na kude otiva toq svqt?
![]()
С четене на морал вече нестава.... а познай с моя брат що неможе да се погледнем ....Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Най-мразя някой да ми чете морал.... аз се оправям добре и сам
Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!
Мила на авторката явно и е болнО за това,че сестра и меко казана ПРОПАДА.Тя може да си я обича,но любовта е друго нещо.Щом го казва,значи е така.Мислиш ли,че е толкова лесно да оплюеш някой,още повече когато ти е роднина,в случая сестра.Колко до мнението на naia-не само момичето е виновно,ако този женен мъж,държеше истински на семейството си и децата,ако го приемаше като институция,едва ли би се закачал,с някоя девойка.Първоначално написано от jyji
![]()
Ами окей,да приемем,че е така.Ти какви,други варианти предлагаш....Първоначално написано от Nikolov
щом с приказки,не мошеш да вкаращ някой в правия път,как иначе........
Виж мойто момиче аз от 13-14 годишен се оправям сам.... поради простата причина , че наще държат повече на брат ми... Аз излезнах от правия път...живота ме поучука и сега пак сам в него... Така че за сестрата на този потребител мога а кажа само едно... Или е нимфоманка, или е излензала от правия път и ще се осъзнае или пък цял живот ще си остане секс подлога!!! Истината боли но е такава!!!Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Аз си мисля,че с нищо не може да я вкарат в правия път освен ако не се намесят родителите и и не я заплашат с нещо...например,че ще и спрат парите или нещо такова,но едва ли ще има значение.Честно да си кажа,щом това и харесва,едва ли има спасение...
4ovek ne se li osuznae sam...Na 4ovek na sila moje6 da my veme6,no da my dade6 ne stava.Първоначално написано от moon_flower
Мда,и аз точно това си мисля,щом това иска,едва ли някои ще я спре.4ovek ne se li osuznae sam...Na 4ovek na sila moje6 da my veme6,no da my dade6 ne stava.
В случая,подобни родителски тактики няма да помогнат.То някой като си е без акъл,такъв си остава.Съгласна съм с Nikolov,че ако сам не си даваш сметка,накъде отива живота ти и господ,няма да ти помогне.Първоначално написано от moon_flower
![]()
of neznam az govorih s enq no ni6ty ne pomaga sardi mi se za 1 sednica i posle pak zapo4va da izliza na nqkude i da si pravi kakvoto iska i nai-lo6oto e 4e kogato i kazah nqmam namerenie sestra mi da e kurva a men na me obijdat 4e sam sestra na kurva tq me obari i mi kaza az ne sam kurva ami sam inat i me men me nari4a dete i osuznava 4e zaradi neq semeistvo s 2 deca se razdeli i to sa ni kom6ii koito az seki den vijdam i mi e dadno a sesta mi s cqlata si naglost kaza :"tq jena mu da ne se kosi ako ne e s men s dryga 6te i izneverqva "
Добре моето момиче ти от кой град си ???Първоначално написано от n\z
А да ти кажа, че не трябва да ти пука вече щом си говорила със сетра си!!! Не забравай, че вие сте две различни личности... така, че да ен ти пука!!! В тоя живот трябва да си перде, темерут и да не ти пука от нищо и никого!!!![]()
-щом сестра ти не се вслушва в думите ти,я остави на мира.Един ден,ще разбере,грешката си и токава може би ще усъзнае какво е згубила,като не се е вслуша в това което и говориш.Първоначално написано от n\z
![]()
awe hora osuznaite se malko...
6tom sestra ti iska taka da si zapulva vremeto-dobre.ne kazvam 4e ne trqbva da si zagrijena za neq,no pomislqla li si si 4e moje bi na neq izob6to ne i puka za tova koi kakvo misli?!
tq e "dostatu4no golqma" da se opravq sama,6tom e izbrala tozi put-nikoi ne bi bil v sastoqnie da q spre.postavi se na neino mqsto-bi li pravila ne6to,koeto drug ti kaje?ne,nali?nikoi ne bi te nakaral da si promeni6 vuzgledite nad dadeno ne6to.taka e i s neq-nqma smisul da q ubejdava6 da se spre...moje dori i da vlo6i6 ne6tata...
mislq 4e v slu4eq trqbva tq sama da re6i koe e nai-dobre za neq...dori i da e na 100% re6ena da ne se otkazva ot na4ina si na jivot,nqma smisul da q spira6...
ta nali vseki se u4i ot sobstvenite s gre6ki vse pak...dori i tezi gre6ki da imat ogromni posledstviq...![]()
КВо ти пука ,че ти се сърди бе!
С тва поведение ще си съсипе живота!
Вие сте сестри,все ще ти прости!Даже ще ти благодари ,че си и наляла ум в главата.
А всъщност тва може да е само период.В случай ,че е,само чакай да й омръзне![]()
Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
kaji mi kakvi da ti priatelite za da ti kaja kakav si e kazal nqkoi...ako se dvijish s kurvi nqma kak malko ili mnogo ti vliqqt i stavash kato tqh.
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
А моята е кучка.
Сви ми зарзавата,мамицата й.
..
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Говори с нея,заплаши я,че ще кажеш на родителите ви.Ако не й пука ти им кажи,а пък ако тя не послуша тях я отпиши!