- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичета, харесвате ли мусколи.
В смисал не тип огромна мутра а прото нормално момче което тренира редовно, има 6 плочки, силни ръце и общо взето стегнато тренирано тяло без да е огромна мутра.
И ако имаше малк обща култура и беше грамотен да напише "мускули", вместо "мусколи" цена нямаше да има.
Добре професоре, мускули, айде сега ходи да си гледаш работата и остави темата за тези които имат да кажат нещо по вапроса.
Пише се въпрос. Ти май си превърнал и последната мозъчна клетка в мускулно влакно, а?Първоначално написано от Ооооохооо
ми да аз обожавам маже с мускъли вазбуждаме![]()
НЕ!
Ако имаше в по-голям шрифт да го напиша!
Значи, физически не ме привлича.
Но има и друго нещо.. - ще трябва да отделя повече време да спортува, а аз не обичам да бъда сравянвана с каквото и да било, дори и няква си там пуста тренировка.
Обичам цялото му време да е мое! (С някои изключения)!
не обичам изобщо даже. никак не ме привличат тия с по-нормалните мускули, а другите тип културист направо ме отвращават. няма нищо лошо в това да си поддържаш тялото, но да целиш да трупаш мускули щото мацките ще ти падат в краката е мноооого тъпо
mi da ima muskoli .. plo4ki i taka ama da ne e prekleno mn
защото те няма да ти падат.Първоначално написано от mila_pila
![]()
Фани тая логика.![]()
Някои момичета си падат по мускулестите мъже, други - не. Аз лично ДА !!!![]()
zna4i predpo4itate mom4eto da e slabo i da mu se vigdat rebrata ot kolkoto da ima plo4ki?
не, рпсто предпочитаме нормално, не много увиснало, нито много стегнато тяло с бирено коремче.Първоначално написано от xxxxx22222222
(опа, сру, че говоря в множествено число)![]()
по принцип, за да те харесват момичетата, ти трябва не само мускулна, но и мозъчна маса.![]()
да обожавам мускули щото съм мъничка и като ме гушне някои мускулест е мнооого яко![]()
Не съм ЗА големите мускули ,но не бива и да си голям клечо
фанах яПървоначално написано от cherinka
но нямах тва предвид хахахах и все пак готина логика
![]()
Първоначално написано от cherinka
Отдавам ти се изцяло ... отговарям 90 % на описанието какви мъже харесваш е само къде имам големи бицепси ... ама те не пречат![]()
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
ОБОЖАВАМ ГИИИ,мн се възбуждам от мускулести мъже,ама не мистър олимпля,даже и да ходи да тренира постоянно и аз ше хода с него щот и аз си хода в фитнеса
![]()
искам мускулесто гадже и за това нямам все още![]()
Мен лично мн си ме кефи да има малко мускул) Стига да е в нормални граници де! Да не прекалиш!
МускУли - ДА, но мускОли - НЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
НапротивПървоначално написано от rosu
/не говоря за мен,де/
![]()
харесвам добре оформено тяло, не прекалено мускулетсо![]()
НЕ!