.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Po4istvane na liceto

Mom4e sum na 18 i iskam da pitam s kvo da si po4istvam liceto 6toto sa osobeno v jegite mi se zamyrsqva i mi izlizat papki?

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Мий го редовно с гел за миене на лице (примерно на Джонсънс) и евентуално някакъв тоник след като го измиеш.

Saatana vittu perkele hate crew!

Отиваш в една хубава аптека и питаш.Всичко ще разбереш.

Голям фен
    Град
    на луната
    Аз използвам розова вода-много е полезна и много хубаво мирише, а пък и почиства добре.Е естествено и някакъв гел за измиване на лицето
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

shaka_kan
    Guest
    az si p04istvam licet0 s pr0dukti na Yves Rocher i sum adski d0v0lna! Ima majka takava seria, taka 4e m0je da 0pita6!

Град
    montana

:)

em..az imah problemi s liceto..izlizaha mi pap4ici..i togava potarsih savet na kozmetik...!togava toi mi izpisa edno lekarstvo..ima go v aptekite..ne e mn skapi4ko..okolo 15 leva e..zna4i maj6 se s nego tam...okolo mesec..i vsi4ko se opravq...a sega prodaljavam sa si miq liceto s PURE ZONE na LOREAL provbai....na men li4no mn mi pomagat

val4e7y
    Guest
    az puk te suvetvam da ide6 na kojen lekar toi 6te opredeli to4no ot kakvo se nujdae tvoqta koja az bqh kato teb no sled pose6tenieto pri kojen sum \/ aaa i da ne zabravq,mii se samo s min. voda,a ne s voda ot 4e6mata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си