- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- tq se opita da se samoubie...
mi izlizah s edna 3 meseca skusah s neq 6tot ne mi haresva6e da sum s neq pove4e tq kaza 4e me obi4ala mn i 4e 6tqla da se samoubie az si mislih 4e pro6to ne6to mn dramati4na ma tq se opitala da se nadrusa tolkova s heroin 4e da umre ma zabravila 4e se opitva da se samoubie sa mi pisa sms 4e 6te opitala pak kvo da pravq
Ами поговори с нея. Звънни и сега и излезте да се видите и да поговорите. Кажи и, че няма смисъл да го прави и т.н. Само гледай да не я нараниш още повече, бъди мил с нея. Тя просто много те обича..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ma ne moga az ne q haresvam i ne mi se zanimava puk i imam drugo gadge ako tq se opita neq da q narani ne6to
Охх.. момичето се самоубива, а на теб не ти се занимава да отделиш половин/един час да се видите, да поговорите и нещата да се оправят. Къв е проблема?! Мързи ли те или какво?! Просто ше се разберете веднъж за винаги, иначе нещата ще продължават. И й звънни веднага да не е късно.. ! ! !Първоначално написано от Анонимко
Такива сте момчетата.. винаги мислите само за себе си и за това на вас да ви е изгодно и никога за чувствата на другите..![]()
ma tq e luda ako ne6to probva da se pravi tam na romeo gulieta da me otrovi puk i sega nekvo stranno a ako govorq s neq nqma da stane sled kat skasahme govorihme az sto puti i kazah 4e nqma da stanat ne6tata i tn ma tq ne vqrva i ne slu6a i pak na neinoto
Ти си.. невъзможен!![]()
![]()
dobre 6e govorq s neq ma kvo da kaga 4e da razbere kato horata
опитала се е да се самоубие с хероин???? следващият път и кажи да вземе нещо по-силно и стига се е опитвала ами да земе да мре най накрая
Първоначално написано от Анонимко
Смени си номера
Ми бъди по-мил. Отнеси се с към нея с уважение и й говори се едно те интересува. Кажи й, че всичко е приключило и че няма връщане назад. .. че сте имали една прекрасна връзка, но ти не я обичаш и това е. Кажи и, че колкото и да се опитва, няма как да върне времето. Да запомни връзката като едно хубаво преживяване в живота си, което е свършило просто. И гледай да я обедиш, да не се самоубива.. айде успех![]()
Ако наистина щеше да се самоубива, нямаше да те уведомява.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Дам така е.. Но все пак тя му го казва, защото си мисли, че той ще направи нещо по въпроса.. да я спре или да се върне при нея.. Пък на него не му пукаПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Точно това имах предвид. Това са отчаяни опити. Но те винаги са глупави, защото ако човек иска да е с теб, ще го иска и ще е с теб без да правиш подобни неща..същото важи и за ревността - ако се натискаш с друг, това няма да промени нещата.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Дори и да го прави като последен отчаян опит, не заслужава да се нарани заради теб. Няма да ти стане нищо, ако се видите за час и поговорите. Просто и обясни, че между вас не може да се получи нищо като двойка, но това не пречи да си останете приятели.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!