.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: тичане

Guest

тичане

Не знам дали темата е за тук, но все пак... Та по добре ли е да се тича сутрин, или вечер и каква е разликата? Мерси предварително.

Град
    Somewhere of the middle of nothing ...
    Не знам дали има някаква значителна разлика, но аз предпочитам да бягам сутрин, заради няколко неща:
    1. Сутрин е по спокойно и няма хора ( става дума към 6ч)
    2. Някак си въздуха ми се струва по-прохладен и чист
    3. Предпочитам да бягам, когато не съм яла ( да не ми е тежко ) а обикновено вечер съм хапнала и така ...
    4. Сутрин имам повече ентусиазъм да тичам ..и сила де

Бтв : Ако ще тичаш не бързай, а прави много обиколки (да речем) Май Ниго беше казал, че така краката не трупат много мускули Всъщност ако си момче не знам де ама все пак да кажа ...
    I'll be all you need and more ...

ami az su6to ti4am ot 6 4asa sytrin.Ina4e ako sum imala mn tejka ve4er go pravq kum 17:00 4asa

Мега фен
    Град
    София
    Сутрин е по-хубаво
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Ако искаш да тичаш с цел отслабване по-добре е да тичаш сутрин защото като тичаш на гладно ти се засилва метаболизма повече!

Kratunche
    Guest
    Sutrin e mnogo po-dobre.Po-hladno i e super nachalo za denq.

Град
    Somewhere of the middle of nothing ...
    Май всички сме за тичане сутрин
    I'll be all you need and more ...

Guest
    Мерси за съветите Ще се помъча да ставам май

Ниго
    Guest
    Ммм аз съм против, особено против тичането на гладно. Няма значение, кога е физическото натоварване. 2о минути сутрин, и ли 20 минути вечер е едно и също.
    А сутрин на гладно е тъпо.

Guest
    Ниго, ще ти се доверя, щото от твоите постове доста неща понаучих. :P

Аз не тичам,но мисля да почна,щото тоя задник и тия крака моите...думи нямам.Не че съм дебела,ма нали трябва да се оплача...
    А по темата:Ами аз си мисля,че сутрин човек по не го мързи и има повече енергия...

Ами предпочитам сутрин обаче в последно време нямам тази възможност и започнах да го правя вечер . Но при мен не е с някаква цел за отслабване ами просто ме разтоварва от проблемите .

Ниго
    Guest
    Просто не тичайте сутрин на гладно. Не е вълшебното средство, което твърдят билдърите. ТИчането на гладно гори много мускул, освен това прецаква хормоните за целия ден.

ТИчайте интервално, когато имате най-много сили и ви е най-удобно!

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Абе...има ли някакъв план за времетраенето или там примерно почивки...редуване на тичане с ходене...как е най-подходяша процедурата? Нали момиче съм и искам и прасец малко да понатрупам..поне доколкото е възможно според физиката ми...иначе бедра и дупе лесно стягам.
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

Guest
    аз предпочитам вечер всмисал кам 17 часа или 18 прибирам се къпя се и излизам и така нататъка Вечер към 17 - 18 часа е добре защото примерно ако си се наяхранил/а към 13 - 15 часа има време храната да се преработи поне 2 часа което е най-добре за организма. Сутрин е заспала му работа един път заспиш др път ти се спи а и на гладно не върви. И в 17 - 18 часа ще имаш повече енергия но нали знаете всеки според възможностите си ..

Град
    in the heart of the city
    Сутрин предпочитам аз.Опитах и вечер ,ама по-трудно ми е с наканването и цял ден го мисля тва тичане и накрая не отивам ,затова сутрин !!!!

I ROCK!!!!!

и сутрин и вечер!!! сутрин поради причините дето всички изредиха, а вечер след лека вечеря, за да изгориш поетите калории, бях го чела някъде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си