- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Всички ли да могат да й видят прелестите или само вие?
Към мъжете най вече е тази тема но няма проблем да пишат и жени.Е кажете ми сега като ходите по улицата с гаджето и й подсвиркат разни мазни чичковци приятно ли ви е че е заглеждана жена или по-скоро ви става кофти?Сега си представете че тя е сама на улицата и пак същата работа само че вас ви няма там за да са по-умерени подхвърлянята?А замисляте ли се защо гаджето ви си слага такива секси дрешки дали заради вас или....?Та какво предпочитате в крайна сметка да се облича по-разголено за навън или да поприкрива като излиза и да паси за пред вас голотата?
Моят се кефи да ме заглеждат и да ме харесват, защото се знае, че съм негова. Но съм сигурна, че ако започна да ходя разголена постоянно, няма да му е толкова приятно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Моят винаги, ако нещо ми се е повдигнала полата ми я оправя. Все гледа нещо да не се видиТова е при пола до коленете почти, а в същото време няма против да сложа и по-къса пола /но не чак широк колан/. А на чичковци не се радва да ме заглеждат, по-млади може, но в умерена степен.
Моят още в началото на връзката ни се накефи, че един негов познат му разправял, че ме харесва![]()
Е то това е ясно.Ако му кажат приятелите "Къв е тоя кон дет си вързал бе?" повече няма да те води при тяхПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Ама той не му е приятел и не е казал, че съм готина, а направо са си говорили как онзи се влюбил в мен.![]()
Моят е много ревнив и му се иска да убие всеки, който ме загледа. На мен пък не ми пука и си се нося както ми е удобно. Обичам да съм секси, първо заради себе си, после заради него.. Пък и аз съм си негова, няма да тръгна да налитам на други. Особено на мазни чичковци. :P
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Главно заради тях не нося разголени дрехи. Гнусно е.Първоначално написано от bungle
Аз ги мразя!! Особено като си помисля, че са на възрастта на баща ми и това може да е собственият ми баща.. Грррр...Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Хах ... На мен ми подсвиркат и без да съм облечена по-разголено...Но ми е неприятно...Особено ако са некви на 30-40 (педофили) по-принцип не им обръщам внимание...Така е по гадно за тях![]()
Приятелят ми харесва да съм с по-къса поличка, когато излизаме на разходка през лятото. Кефи се ,ако ме заглеждат и ако след това негови приятели го ласкаят каква мацка си е хванал. \/
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
То да бяха само на възрастта на баща ми... Доста често са на възрастта на дядо ми...гърррр. За да отида до супер маркета минавам през едно заведение с 3 маси отвън, на което постоянно седят някакви 50-60 годишни мъже и цигани също, пили повечко и е ужасно като почнат да ми подвикват колко съм била секси, красива и не знам си още каква...Първоначално написано от bungle
Той не определя как ще се обличам аз. Аз си решавам сама. Обичам да е секси. Харесва ми да имам деколте и дрехи, подчертаващи женствеността ми. Едва ли вече има човек в моя град, който да не знае чие гадже съм.........да ме гледат-само той може да ме има. Определено се лаская-коя жена не се ласкае, но зависи. Пред 2-3 седмици щеше да пребие 1 ром, който ме зяпаше нагло и разсъбличащо. Приятелят ми му направи забележка да не ме притеснява, а оня нещо се изрепчи. Добре, че на гаджето ми не му кипва лесно, че онзи щеше да се прибере без зъби. Ама после беше бесен часове наред. Въпреки това той казва-да гледат и да завиждат. те никога не могат и да си мечтаят за такава жена и ще гледат подобни само на снимка.
А иначе се обличам не чак толкова секси, колкото женствено. Ама сега като сваля 3-4 кила направо ще съм бомба.
Умря циганката..............
Men gadjeto mi mi zabranqva da hodq po razgoleno..kara me teniska kecove i pantalonki a kato sme na same mi se kefi...A az imam hubavo tqlo,smis treniram vseki den..Ne sym se zamislqla kolko e tupo..![]()
![]()
Ее малко е кофти като земат да подсвиркват на гаджетоти ама и от една страна е яко поне 1-вите 2-3 пъти после ве4е е кофти ама нз ако тя и харесва да ходи така да ходи ама ако държи на мен (примерно) няма да ходи така така 4е независи само от нас ако и позволяваме или пък нз си какво ами си зависи главно от нея ако държи на приятеляси няма да ходи разголена ами ако не зна4и работата е зле![]()
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
С приятелки не съм обърнал много голямо внимание, защото рядко се обличат така. По-често ми се случва със сестра ми и дори майка ми. Най-често гледам злобно тези които им хвърлят по повечко от "едно око" и тръпна в очакване да им шибна един. Вярно че е начина на обличане ги кара да го правят, но е грозно отстрани. Често не гледам мацката която минава по улицата, а мъжките погледи които аха-аха да я изядат.
И аз обичам да съм женствена, затова и нося само поли и обожавам бижутата. Обичам и видът ми да е нежен, макар че доста често съм брутална. Но деколтетата и късите поли не са задължително женствени.Първоначално написано от krem4et0
деколте-умерено. Имам белег от сърдечна операция и той не е секси. не обичам да се мижда. Просто да се прав намек-най-вече показвайки се гънката над гърдите. Поли-всякакви-дълги до земята, до прасеца, до коляното и най-мног 1 педа над коляното. Не съм слаба, но и да бях не бих носила миниджуп. Предпочитам умерено дълга пола с цепка, отколкото брутално къса.
Не знам за теб, но при мен една педя е повече от половината от бедрото![]()
Имам малка ръка-бедрото ми е близо 3 педи![]()
ако някой заглежда гаджето ми бих скочил на бой
няма да седя така особено ако на нея не й е приятно и се притеснява![]()
Първо пред приятеля ми никой не смее да ме закача, подвиква и подсвирква.
Иначе определено не обича да излизам с по-разголени дрешки без него. Много се ревнуваме.
Попринцип не обича да ме гледат някакви...
Пък и аз избягвам да излизам без него по-така. Мразя като някакви простаци ми подсвиркват и подвикват. Противно е!
Хм... последното ми гадже се обличаше адски разголено.. с токчета и т.н. - беше наистина страшна мацка и доста я заглеждаха. Аз не съм се притеснявал за нея, защото знам, че ми е вярна и че може сама да се оправя. Иначе обичам човека до мен да изглежда добре и да хваща окото![]()