И моят приятел работи. Преди казармата работеше на смени. 6 месеца изкара и не издържа. виждахме се токава змаради смените по 1-2 пъти седмично и беше отврат.
От около 8 месеца пак работи. сега обаче си е на редовно работно време. паралелно с това и учи задочно. А сега има да изпълнява голяма поръчка в съседен град и изобщо вече не го виждам. не всеки ден-вие сте щастливки. Понякога не го виждам по 2-3 дни, че и повече. Аз сега съм свободна и ми се излиза по цял ден, ама всичко живо има още изпити, а той работи. Излизаме(пак казвам 2-3 пъти седмично) в 8 и в 10 вече дреме. Разбирам го-уморен е, но аз искам да съм повече с него. Тази неделя пак беше на работа. Уж да свърши по-бързо с поръчката и да си почина 3-4 дни. Едва ли. Частникът няма мира. През изминалите 3-4 месеца е работил или е бил на изпити в 2/3 от съботите. казвам му, че времето с него не ми стига, но няма какво да правя освен да се примиря............... Искам си мъжа. защо работи мамка му. никой не го кара и никой няма да го остави гладен и гол!