zna4i ot 2 sedmici qm slednoto:
sutrin-1 domat i 4a6a 4ai
na obqd-krenvir6 ili nqkakav dr vid kolbas
sledobqd-vareno qide
i posle kiselo mlqko
sled 18h ni6to
ta vapsrosa mi e moje li da mi stane ne6to,kato qm tolkova malko
a pak se i qdostvam,4e za 2 sedmici samo 3kg sam svaliala![]()
Тая диета ми се струва малко кофти. Първо е добре да ядеш през няколко часа, разбира се по-малко. До сега не съм чувала диета с кренвирш или някакъв колбас. По добре яж пиле или нещо такова ... аз си го правя печено и ме наяжда супер многоХубаво е, че не папаш след 18 ч
Аз от три дни папам така ( не е много диетично)
1. Един сухар и чаша чай с малко мед
2. Малко по-късно ябълка или някакъв друг плод
3. Обяд - днес беше печено пиле
4. Още някакъв плод ако огладнея
5. Вечеря - една салатка
Някъде до 19ч папам
Забравих да кажа, че вместо втория плод понякога папам малко мляко или нещо такова.
I'll be all you need and more ...
И не забравяй да пиеш поне 2л течности, защото иначе се отслабва много малко ... поне при мен деХайде късмет и дано ги разкараш желаните килца
![]()
Въпроса е да имаш нещо в корема постоянно да се смила. Иначе останат ли само киселини познай какво почват да разяждат...
Язва е нещото, което може да ти стане.
Значи, три дена ядеш това:
закуска: 2 варени яйца, домат
после: 70гр. кюфте, краставица, домат, чушка, зехтин
после: 70гр. кюфте, домат
вечеря: 140гр. кюфтета, 200гр зеле, краставица, зехтин, лимон
На четвъртия ден ядеш това:
Закуска: Овесени ядки 70-80 грама с кисело мляко 200 грама (2% масленост, може и повече). ~ 300-320 калории
Обяд: пиле (месо от бутче 100 грама) с ориз (80 грама)/ картофи (150 грама) и зеленчуци ~ 360 калории (с картофи)
Следобедна Закуска: кисело мляко(200 грама - тоест другата половина от кофичката) с орехи (30 грама) ~320 калории
Вечеря МЕсо със картофи/ориз е пак 100-тина грама месо със същото количество ориз или картофи като на обяд. ~ 360-400 калории
(ако много ви се яде сладко това е деня да вкарате една фафла например първата междинна закуска е фафла боровец с кисело мляко)
Това са отново някъде 1300 калории
После пак ядеш 3 дена
закуска: 2 варени яйца, домат
после: 70гр. кюфте, краставица, домат, чушка, зехтин
после: 70гр. кюфте, домат
вечеря: 140гр. кюфтета, 200гр зеле, краставица, зехтин, лимон
И така един вечен кръговрат докато постигнеш желания резултат.
..
ЕЙ ТВА Е ИСТИНАТА![]()
blagodarq za otgovorite
a 6te e dobre li kam dietata da piina i ne6to-nqkoe hap4e,prah4e...
![]()
Друсай на воляПървоначално написано от Анонимко
![]()
само не пий на Тошков глупостите (Зарсена и тн), в неговите продукти билките са мн зле преработени и правят проблеми. Майка ми ги пи и си съсипа жлъчката, оперираха я и вече няма...И сичките ми познати лекари мн са ме предупреждавали за тия добавки...
mi ima edni prah4eta "REDUKCIQ" mislq ot tqh da piq
kakvo 6te kajete
![]()
Abe sladuri, ne i davaite syveti da pie nqkvi bokluci! Nai-mnogo zelen 4ai, 4eren 4ai, qbylkov ocet i Vita Gold - tova sa ob6to vzeto "ne tolkova himi4nite"; Abe nai-dobre da ne pie ni6to i da si spazva precizno dietkata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Съгласна съмПървоначално написано от maroon
![]()
ami az nikoga ne sam pravila nqkva dieta po ukazanie ili ne6to ot tozi rod-----no vapreki tva ima rezultat---zna4i bez hlqb i bez ni6to sladko .... pove4ko plodove i zelen4uci ,bez gazirani napitki i alkohol---mnogo te4nosti-nai-ve4e VODA iiiiii dvijenie.....nz --spored men tva vinagi pomaga---kolkoto pove4e izdarjite,tolkova po-dobre![]()
When you are gone,the pieces of my heart are missing you....
Плодове и зеленчуци,ама повече,от тях колкото и да ядеш няма да напълнееш ,а е и полезно за организма.Например една седмица или десет дни самоплодове и зеленчуци,с много течности,разбира се/негазирани стествено/ и ще видиш колко добре ще ти се отрази-добър тен,свежест на лицето,ще се чувстваш по-добре и лека като перце.
On this ground I lay..motionless in pain..I can see my life flashing before my eyes..Dead I fall asleep.Is this a dream?Wake me up,I'm living a nightmare...
Диета + l-carnitine + витамини + 4 чаши вода.
Това плюс малко упражнения за корема правя само и само да го разкарам. Не съм дебела за разлика от корема си, просто съм стигнала до тия мерки да го сваля. Дали ще има ефект? Диетата е 14 дни и е адски глад, основно варени яйца и кисело мляко. Ще я изкарам но дали ще махна корема? Вече ми писна.
cherinka, това не е нещо универсално. На момиче 45кг. ще му е много, на момиче 65кг. - малко! Иначе замисъла и т.н. е както трябва, предполагам е от Важната тема, която силно препоръчвам на авторката на темата да погледне.![]()
Кренвиршите са боклуци. Да не ядеш след еди-си колко часа - безсмислено.
С написаната от теб диета може да сваляш кила, но те няма да са мазнинит.е. няма смисъл, защото пак ще изглеждаш зле.
Преработи си "диетата" на cherinka, така че да отговаря на твоите индивидуални нужди и почни да тичаш поне 3-4 пъти в седмицата по 30мин.
Успех!![]()
emi az mislq da qmtaka..: 1 den samo dinq ..2 den Втори ден
Закуска: 1 сварено яйце, обезмаслено парче нискомаслено сирене, диня
Обяд: 1 препечена филийка пълнозърнест хляб, диня
Вечеря: малко сварено или запечено пилешко месо, диня, грозде
Трети ден
Закуска: сухар и билков чай (може и изстуден)
Обяд: Обезсолено нискомаслено сирене, диня
Вечеря: Сварено яйце, праскови
Четвърти ден:
Закуска: препечена филийка пълнозърнест хляб и чаша кисело мляко
Обяд: Домати, филийка препечен хляб, диня
Вечеря: диня
Ако огладнеете между храненията, парче диня ще ви засити и охлади. Не забравяйте да пиете много вода и не употербявайте алкохол.
Dali e polezno i shte svqlq li neshto s tazi dieta ..!?![]()