.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    -----:::::------
    Guest

Обичам я,но....

Здравейте!Аз съм момче на 16 години.........Направо към проблема.Значи 6
    ш....и месеца си мисля само за едно момиче.Адски много я обичам.Само като се докосне до мен и направо полудявам.Като я видя не знам ама нещо ми става........ С нея се запознахме миналото лято(кам края).На мене още тогава много ми хареса,но поради гадно стечение на обстоятелствата не се бяхме виждали до декември месец.След това като се започна постоянно лафче с нея.Абе много яка работа след това (1 месец) аз се влюбих в нея до уши.Гадно ми беше да говоея с нея зашото тя беше нещо което съм търсил много време.Като приятелка беше 6.Аз понеже преди връзки за по 3 дена и си викам на себе си че няма да стане нищо и по-добре да си го избия от главата защото не искам да се карам с нея.Двамата си бяхме много близки.Така чаках някоко месеца докато накрая реших 4е това моми4 ее нещо повече от всичко друго което съм срещал до сега.С нея мога да си говоря непрестанно и не ми омръзва което си е доста добър факт 4е се разбираме.Един ден се реших да и кажа защото си личеше че и тя има чуства но май не беше сигурна.И викам айде сега к'во ще ми стане ако само я питам по зле не може да стане.Така говорихме си и тя ми каза че много ме харесвала като приятел как изглеждам.Каза че с мене може да си прекарва времето и да съжалява за нищо когато е с мене......НО се притиснявала че това ще е някаква мимолетна връзка заради която сме щяли да се разделим.Аз разбрах че може би има напредвид че не е готова или че не иска да е с мен или нз и аз.Аз не престанах да я обичам 2 месеца се правих че нищо не е станало ама не мога просто така да я забравя.Всеки път като я видя направо ми идва да отида при нея и да и кажа всичко както си е ама все си мисля че тя няма да ме разбере и ще ми каже"Еми ние нали се разбрахме".Стига толкова писания.Питам ви конкретно какво мога да направя за да ми обърне внимание.Много четох в форума.Но си мисля че някой може да ми помогне днска съм с нея на кино(само с нея).Кажете какво мога да направя за да и докажа че мн я обичам и няма да допусна така да се скарамс нея или нещо такова.Мерси предварително

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    evala ti za si4ko tva ,no ako tq ne te haresva ni6to dr ne mojem da napravim nie. no vaprteki si4ko mislq 4e ima 6ans sledkato te haresva kato 4ovek, tva e nai vajnoto .prodaljavai se taka i rano ili kasno 6e ti se varne
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Не прави нищо излишно като признаване на чуства и тем подобни лайна... Кротувай си, гледай си филма. Така между другото може да вкарваш коментари от рода: абе ти кви момчета харесваш, такива кат мене нали(последвано от смях за да си помисли, че е базик). На седмия, осмия път кажи нещо подобно със сериозен тон и ще схване идеята.
    - Всички авто-части на едно място!

Guest
    brat slu6ai sa kato otidete na kino nekude po sredata na filma se dobliji do neq i i kajji 4e iska6 da i kaje6 ne6to na u6e. Tq 6te ti pozvoli i ti i kaji 4e si prekarva6 mn priqtno s neq ili ne6to takova, sled kato i kaje6 q celuni po buzata i se otdrupni. I ot tam ili 6e ti otgovori ili ne no nqma da se skarate. Tva e izpitan metod ot men az su6to imah podoben problem, pri men proraboti dano i pri teb stane. Ako si re6il da go napravi6 posle pi6i da vidq dali ti e pomognalo uspeh

Ама чакай малко ся ... Щом излиза с теб значи те харесва Ти би ли излязъл с момиче,с което не ти е приятно и не е хубаво ?! Не.. )) Еми ето Мисля че има шанс да тръгнете...Намери подходящия момент да и го кажеш...Или зависи...Ако гледате някой романтичен филм днеска и ако артистите се целуват...Защо и ти не я целунеш ))

omg dori ne sam 4el awe pi6ete po malki temi tova se 4eta 10000 4asa
    Vladoka rulzzz

Guest
    Цитирай Първоначално написано от the_marshal
    omg dori ne sam 4el awe pi6ete po malki temi tova se 4eta 10000 4asa
    тоз па да не си втори клас,5 мин. макс се чете тая тема.

Мега фен
    Град
    София
    Пффф ами няма какво точно да напрвиш.Единствено можеш да и кажеш отново какво иэпитваш..!Дръж се миличко,гледкай я миличко !Абе ти си энаеш,но според мен най-добре е отново да говорите.Е эависи какво е нейното отношение към теб...мислиш ли,че имаш шансове?Освен като приятел...
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на koalka
    Два месеца са минали...хм...не искам да те разочаровам, обаче щом до сега нищо не е направила и е оставила нещата така, явно не изпитва същите чувства, каквито ти изпитваш.
    По-добре отиди при нея и поговорете.Питай я в прав текст дали изпитва нещо повече към теб от приятелски чувства и дали нещо може да стане, най-важното е да искаш точен отговор.След като най-вероятно ще ти каже решаваш какво ще правиш.Вариантите са два-или е с теб, или не.
    Ако няма шанс, което е твърде вероятно-опитваш се да я забравиш, с времето това ще стане и така.Друг начин няма.

love

liybovta e jivota,a bez liubovta ne mojem,obi4am te za6toto ti si radosta,za6toto me kara6 da se 4uvstvam kakto nikoga do sega....,moga da ti se doverq i bez da se pritesniavam,obi4am te,za6toto sam jiva ot momenta,v koito se zapoznaxme,obi4am te, za6toto me kara6 da pokazvam nai-dobroto ot sebe si,za6toto si neustoim,vinagi me nakara6 da se usmixna obi4am te, za6toto si usmivka, i nejnost i liubov,obi4am te za6toto si razli4en,liubovta e,tova koeto zna4i6 za men-a ti si vsi4ko,obi4am te-prosto taka,obi4am te,za6toto te ima,ti si tozi, koito darji kliu4a kam moito sarce,obi4am te za6toto si ti,cani6tata sa mi prekrasni, za6toto ti si v tqx,za6toto be6e dostata4no umen za da se vliubi6 v men ,obi4am te poradi milioni drugi pri4ini,OBI4AM TE PEPI
    as sam beti,imam si gadje,kazva se pepi,mnogo si go obi4kam.

In Love
    Guest
    Приятел, щом досега си се разбирал добре с нея и на нея и е приятно да сте заедно (иначе нямаше да излиза с тебе) значи имаш големи шансове... Питай я дали има гадже само така между другото и имай в предвид че такава връзка между момче и момиче трудно остава само приятелска. Тя определено изпитва нещо повече от приятелство към тебе обаче може да не иска да се задълбочава защото я е старх или е има неприятни изживявания в тази област. Покажи й че държиш на нея, че си сериозен в чувствата си и преди всичко че няма да я изоставиш и тя няма да ти писне... Надявам се че съм ти полезен... УСПЕХ!

-------:::::-------
    Guest
    Еми тя ми казва,че преди си е нямала риятел.На това аз мога да вярвам защото си е такаде истината ми казва.Според мен проблема е в това,че тя си мисли че ще се скараме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си