- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Na tymno li go pravite?!
kajete kak predpo4itate da go pravite
Предпочитам на тъмно, но когато няма възможност и на светло става![]()
Ami purviq put kak i koga go pravihte? Smisul be6e li svetlo ili na lampi li go pravihte i gledahte li se ili ne?
на светло. Обичам да го гледам и така се възбуждам допълнително!
Усещането е различно. Но на съвсем тъмно е гадно - не виждаш лицето на партньора. На светло е по-воайорско, а на приглушена светлина е по-чувствено и останалите сетива излизат на преден план...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
у москви4о е най-якохем светло хем тъмни
![]()
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
az predpo4itam na swetlo 4e da i vijdam putkata![]()
![]()
![]()
![]()
Kogato kakto doide![]()
Мисля че на тъмно, не не и в абсолютен мрак.
На тъмно се изострят сетивата... НА ТЪМНО е отговора ми или на някаква омекотена светлина
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Вие луди ли сте на тъмно, често яко светлини прожектори и някой морски фар да свети!!!
Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!
При мен е много светлоПървоначално написано от sladursko_tigar4e
![]()
![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!
лошо няма, стига да има някой да те огряваПървоначално написано от Nikolov
![]()
![]()
Аз обичам да ме огряват различни светлини!!! \Първоначално написано от sladursko_tigar4e
/
Първият път беше през деня, тъй че беше светло. Обичам на приглушена светлина. Дневната светлина по начало ме дразни. И на тъмно става - по-отпускащо е. Ма, така де, за моето момче съм винаги готова.![]()
Предпочитам на свещи, обаче ако няма начин да се "виждаме" вечер, се примирявам и с дневната светлина. В началото докато се отпусна пред него, ми беше неудобно. Но с течение на времето се отърсих от срама да се показвам на светло гола пред него.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Обичам и на светло и на тъмно, но ако трябва да избирам предпочитам на тъмно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Главно на приглушена светлина.Вече не се притеснявам на светло както преди,но на затъмнено ми е по-възбуждащо.
On this ground I lay..motionless in pain..I can see my life flashing before my eyes..Dead I fall asleep.Is this a dream?Wake me up,I'm living a nightmare...
Само първият път, като ме видя гола се притесних. Сега си правим секс, седим си в хола голи, моткаме се така хяапваме си голички, по терасите излизаме голи(малко бабите от блока му са скандализирани). даже аз се чувствам по-комфортно гола пред него, отколкото с дрехи. Някак си винаги ми се пречкат.
Зависи от настроението ми но почти винаги е на приглушена светлина.Първия път беше през деня на светло.Ярката светлина ме дразни.Предпочитам да правя секс вечер или много рано сутрин тогава съм в стихията си \/ А ако искам нещо по-палаво може да действаме и в пълен мрак
![]()
...it's WilD ObseSSioN...
Ами на мен ми харесва повече на светло.Искам да го виждам във всеки един момент...![]()
тъмноооооооооооооооооо![]()
![]()
![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.