- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Lubovnata igra
Opi6ete mi predstavite si za perfektnata lubovna igra ...![]()
Бавна, с много страст и слаба светлина, може от свещи
Хубавата любовна игра е тази, по време на която мислиш, че ако скоро не се слеете, ще полудеееш. И най-вече - всичко трябва да е спонтанно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
с кривака през муцуната
тва му е майката
Шшшшшшшшш ква любовна игра аз да не сам ви играчка....
Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!
Аз и моя мъж обожаваме любовната игра. Може и секс да не правим, но любовната ни игра трябва да е дълга, страстна, нежна, подлудяваща. Идеално е да целува всеки сантиметър от кожата ми, да засмуче зърната ми, да ме направи масаж на гърба, да поусмуче пръстите на краката ми, да оближе бавно целия ми крак и чак тогава, когато цялата съм станала кълбо от нерви да се отправи към венериния ми хълм. А аз- да го съблека, да го докосна, де цулувам без край устните му движейки ръка по тялото му, после устнит ми да последват пътя на ръката ми и да му направя най-перфектната...........френска любов в живота му до сега. Общо взето така се е случвало няколко пъти, ама е било супер!
Кво става бе майна ... и аз така бих казал на тая яко психо!!!!Първоначално написано от thefreak
Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!
Хора всякави. Ние така предпочитаме. не ние е главна цел да се изчукаме, а да си доставим удоволствие за всички сетива!
А ве бахти и сетивата ако роматика в гъзА и тва е!!!Първоначално написано от krem4et0
Продължителна, бавна...когато и двамата не сме прекалено уморени, имаме време и няма кой да ни пречи. На няколко пъти ми се е случвало просто да умирам да го усетя в мен и да съм на ръба да го нападна.След това е бил и най-хубавият секс (и безболезнен...често при проникването ме боли.)
И да те бутнат по главата, да погледнеш нагоре и тя да ти показва часовника - "ае, ний секс ли ще правим или к'во?"Първоначално написано от krem4et0
![]()
Не, майтапя се, но това зависи от момичето. Някои просто стават раздразнителни след много дълга възбуда и накрая се превръща в неприятно усещане. Имаш ли гъдел?
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
на фона на романтична музика,свещи,приглушена светлина.....![]()
\
/
I don't need the sun
Don't need the moon
Now that you're here
God gave me both in you
I don't need to sleep
Only need to look at you
Then I'll be awake
Much more than any rest could do
Mай някои прекаляват с романтичните филми.....![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Да, но гъделът е възбуждащ в случая. Абе само аз ли съм така и гаджето ми. Просто няма ли любовна игра все едно не сме правили секс. А това смесено с валеж на дъжд или сняг е суууупер!Първоначално написано от shizzle
Изглежда нямаш толкова гъдел като сегашното ми момиче ^^ Иначе и при нас любовната игра обикновено е дълга и сластна (с изключение на случаите, когато се оправяме още на вратата), но от един момент нататък рядко е приятно за който и да е партньор. Прекалено дългата предварителна възбуда може да доведе и до обратен ефект. (защо ми се струва, че преповтарям предишния си пост?)Първоначално написано от krem4et0
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Първоначално написано от krem4et0
nemoga da go kaja po dobre ot neq
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Но можеш да го кажеш по-добре от себе си. Например - "Не мога да го кажа по-добре от нея". Виж колко по-хубаво изглежда. Особено като е на кирилица.Първоначално написано от jjjjjj6363
Абе бате и игра да има ама да не се лигавиме по 2-3 часа все пак.
Това е точното определение.Първоначално написано от `Death`Whore``
Всъщност ние правим доста рядко секс-1 път седмично средно. но това не ни пречи да се радваме до край на телата си. а иначе-аз съм студентка, сага съм ваканция, занимавам се в момента със счетоводство за през ваканцията. Не мисля, че съм човек без работа съвсам. А и аз да съм-приятелят ми работи 6 дни седмично от 8 до 17 часа!Първоначално написано от thefreak
Кой говори за 2-3 часа. това всичкото може да стане и за 30 минути. Ох, представих си любовната ни игра преди първия път-5 часа!!!!! Беше суперПървоначално написано от Kraken
![]()