.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Lubovnata igra

Bubaviq
    Guest

Lubovnata igra

Opi6ete mi predstavite si za perfektnata lubovna igra ...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Бавна, с много страст и слаба светлина, може от свещи

Хубавата любовна игра е тази, по време на която мислиш, че ако скоро не се слеете, ще полудеееш. И най-вече - всичко трябва да е спонтанно.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Lubovnata igra

Цитирай Първоначално написано от Bubaviq
    Opi6ete mi predstavite si za perfektnata lubovna igra ...
    "Си играем или се шибаме" ми манава през акъла по време на "любовната игра"
    No need for games, need sex.
    - Всички авто-части на едно място!

em nz devstven sam
    Vladoka rulzzz

Guest
    с кривака през муцуната
    тва му е майката

Град
    Пловдив
    Шшшшшшшшш ква любовна игра аз да не сам ви играчка....
    Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз и моя мъж обожаваме любовната игра. Може и секс да не правим, но любовната ни игра трябва да е дълга, страстна, нежна, подлудяваща. Идеално е да целува всеки сантиметър от кожата ми, да засмуче зърната ми, да ме направи масаж на гърба, да поусмуче пръстите на краката ми, да оближе бавно целия ми крак и чак тогава, когато цялата съм станала кълбо от нерви да се отправи към венериния ми хълм. А аз- да го съблека, да го докосна, де цулувам без край устните му движейки ръка по тялото му, после устнит ми да последват пътя на ръката ми и да му направя най-перфектната...........френска любов в живота му до сега. Общо взето така се е случвало няколко пъти, ама е било супер!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз и моя мъж обожаваме любовната игра. Може и секс да не правим, но любовната ни игра трябва да е дълга, страстна, нежна, подлудяваща. Идеално е да целува всеки сантиметър от кожата ми, да засмуче зърната .......
    You crazy ?!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Аз и моя мъж обожаваме любовната игра. Може и секс да не правим, но любовната ни игра трябва да е дълга, страстна, нежна, подлудяваща. Идеално е да целува всеки сантиметър от кожата ми, да засмуче зърната .......
    You crazy ?!
    Кво става бе майна ... и аз така бих казал на тая яко психо!!!!
    Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!

Град
    Свищов
    Хора всякави. Ние така предпочитаме. не ние е главна цел да се изчукаме, а да си доставим удоволствие за всички сетива!

Град
    Пловдив
    Хора всякави. Ние така предпочитаме. не ние е главна цел да се изчукаме, а да си доставим удоволствие за всички сетива!
    А ве бахти и сетивата ако роматика в гъзА и тва е!!!

Супер фен Аватара на Barbie
    Продължителна, бавна...когато и двамата не сме прекалено уморени, имаме време и няма кой да ни пречи. На няколко пъти ми се е случвало просто да умирам да го усетя в мен и да съм на ръба да го нападна. След това е бил и най-хубавият секс (и безболезнен...често при проникването ме боли.)

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Идеално е да целува всеки сантиметър от кожата ми, да засмуче зърната ми, да ме направи масаж на гърба, да поусмуче пръстите на краката ми, да оближе бавно целия ми крак и чак тогава, когато цялата съм станала кълбо от нерви да се отправи към венериния ми хълм.
    И да те бутнат по главата, да погледнеш нагоре и тя да ти показва часовника - "ае, ний секс ли ще правим или к'во?"

Не, майтапя се, но това зависи от момичето. Някои просто стават раздразнителни след много дълга възбуда и накрая се превръща в неприятно усещане. Имаш ли гъдел?
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Град
    Sofiq
    на фона на романтична музика,свещи,приглушена светлина..... \/
    I don't need the sun
    Don't need the moon
    Now that you're here
    God gave me both in you

I don't need to sleep
    Only need to look at you
    Then I'll be awake
    Much more than any rest could do

Град
    Blondeland
    Mай някои прекаляват с романтичните филми.....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Идеално е да целува всеки сантиметър от кожата ми, да засмуче зърната ми, да ме направи масаж на гърба, да поусмуче пръстите на краката ми, да оближе бавно целия ми крак и чак тогава, когато цялата съм станала кълбо от нерви да се отправи към венериния ми хълм.
    И да те бутнат по главата, да погледнеш нагоре и тя да ти показва часовника - "ае, ний секс ли ще правим или к'во?"

Не, майтапя се, но това зависи от момичето. Някои просто стават раздразнителни след много дълга възбуда и накрая се превръща в неприятно усещане. Имаш ли гъдел?
    Да, но гъделът е възбуждащ в случая. Абе само аз ли съм така и гаджето ми. Просто няма ли любовна игра все едно не сме правили секс. А това смесено с валеж на дъжд или сняг е суууупер!

Супер фен
    Град
    Да, но гъделът е възбуждащ в случая. Абе само аз ли съм така и гаджето ми. Просто няма ли любовна игра все едно не сме правили секс. А това смесено с валеж на дъжд или сняг е суууупер!
    Изглежда нямаш толкова гъдел като сегашното ми момиче ^^ Иначе и при нас любовната игра обикновено е дълга и сластна (с изключение на случаите, когато се оправяме още на вратата), но от един момент нататък рядко е приятно за който и да е партньор. Прекалено дългата предварителна възбуда може да доведе и до обратен ефект. (защо ми се струва, че преповтарям предишния си пост?)
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Град
    Пловдив
    Ти си човек без работа явно.

Аз и моя мъж обожаваме любовната игра. Може и секс да не правим, но любовната ни игра трябва да е дълга, страстна, нежна, подлудяваща. Идеално е да целува всеки сантиметър от кожата ми, да засмуче зърната ми, да ме направи масаж на гърба, да поусмуче пръстите на краката ми, да оближе бавно целия ми крак и чак тогава, когато цялата съм станала кълбо от нерви да се отправи към венериния ми хълм. А аз- да го съблека, да го докосна, де цулувам без край устните му движейки ръка по тялото му, после устнит ми да последват пътя на ръката ми и да му направя най-перфектната...........френска любов в живота му до сега. Общо взето така се е случвало няколко пъти, ама е било супер!

nemoga da go kaja po dobre ot neq
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от jjjjjj6363
    nemoga da go kaja po dobre ot neq
    Но можеш да го кажеш по-добре от себе си. Например - "Не мога да го кажа по-добре от нея". Виж колко по-хубаво изглежда. Особено като е на кирилица.

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Абе бате и игра да има ама да не се лигавиме по 2-3 часа все пак.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Хубавата любовна игра е тази, по време на която мислиш, че ако скоро не се слеете, ще полудеееш. И най-вече - всичко трябва да е спонтанно.
    Това е точното определение.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Ти си човек без работа явно.
    Всъщност ние правим доста рядко секс-1 път седмично средно. но това не ни пречи да се радваме до край на телата си. а иначе-аз съм студентка, сага съм ваканция, занимавам се в момента със счетоводство за през ваканцията. Не мисля, че съм човек без работа съвсам. А и аз да съм-приятелят ми работи 6 дни седмично от 8 до 17 часа!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Kraken
    Абе бате и игра да има ама да не се лигавиме по 2-3 часа все пак.
    Кой говори за 2-3 часа. това всичкото може да стане и за 30 минути. Ох, представих си любовната ни игра преди първия път-5 часа!!!!! Беше супер

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си