.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Guest

Ех тая математика:(

Сега свърших 8ми клас без така и нещо да разбера от материала по мат.Не знам на какво се дължи все пак до миналата година не ми се налагаше изобщо да уча, всичко разбирах.И сега лятото се опитвам да наваксам, но ми е адски трудно.Явно е възможно човек да затъпее вместо да прогресира И така темата я постнах, за да може ако някой знае някой учебник за 8ми или 9ти клас, написан добре(или по-точно, като за бавноразвиващи се ) да пише, също ако има сурс в интернет със същата цел. Или ако има някой, на който му се губи време от дъжд на вятър да обяснява елементарни според него задачи(и то като на бавноразвиващ се, да се повторя..), нека пише, много ще съм благодарна.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    А какво ще получа в замяна ?
    - Всички авто-части на едно място!

Guest
    Великата радост, че си помогнал на събратя си. И мойта благодарност.Тва е...може да те черпя някой ден...съмнително...

Град
    Пловдив
    Известно ли ти е, че за услугата, която искаш да ти бъде направена, някои хора взимат 20 лева на час за нея ?

Guest
    Известно ми е.Добре де, не съм чак толкова бавноразвиваща се
    Нооо...се надявам да има и такива, които се забавляват да обясняват.Май е празна надежда.Но си прав Темата не е само за такава помощ, ако някой знае добре написани учебници да се обади!

Град
    Пловдив
    То това не е от най-забавните неща...
    Учебници колкото искаш отиваш в една книжарница и питаш. Няма голяма значение на кой е учебника.

Повече от фен Аватара на nellllly
    и да четеш сама и да не четеш, друго си е да идеш на частни уроци.. и ти се обяснява и ти се показва.. така както си тръгнала, работа няма да направиш...
    It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
    http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/

Guest
    Повярвай има, или поне за мен. Нищо не мога да им разбера. Говоря за учебници, в които са дадени пълните решения на простите, а и на по-сложните видове задачи, или обяснения пак подробни .По такъв начин, че да видиш хода на мисълта.За теб сигурно учебниците са еднакви, защото си на ти с мат. и разбираш и най-извъртяния текст.Вероятно и няма такова четиво(търсила съм) И в мрежата не мога да намеря такова нещо, и все пак имам надежда някой да е виждал някъде нещо подобно. Дано има отговори

Guest
    А на частни уроци нямам и възможност да ходя.

Повече от фен Аватара на nellllly
    има такъв учебник за 8-ми клас, брат ми е учил предипо него, но е много стар, има подробни решения на задачите. утре ще го потърся и ще ти кажа на кое издателство и коя година е, а Математика в 9-ти клас е много лесна..
    It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
    http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/

Guest
    О, ще е супер ако го намериш този учебник Благодаря отсега(за търсенето)

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    И аз завърших 8-ми клас тази година.Ако имаш някакви въпроси по задачите ми пиши на Skype: La4o_pz или LGPz
    Incomplete..........

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Skype - adanaj-ty
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

За 9ти клас има помагало на "Просвета". Решени са всички задачи от учебника по мат на "Просвета". Ако учите по него си потърси тези решения и няма да имаш проблеми.
    Some things are better left unsaid!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си