Момиче съм и най-вече споделям с майка ми.
Относно свирките тя какво мисли - твърди, че е страшно гнусно нещо, че много я отвращава, и че е правила на баща ми 2-3 пъти и не й харесва и не иска никога повече да го повтаря.
(Според мен това се дължи на баща ми - че не го харесва толкова много колкото в началото и все си мисля, че ако се намери някой мъж, който да й завърти главата - тя ще склони и ще му направи).. както и да е.
Мама има какво да ми каже относно секса и за сега единственото, което правя, е само да ГОВОРЯ с нея за НЕГО, и малко ме е страх да й споделя, че го практикувам, защото все пак за нея аз винаги ще си остана малкото й момиченце (ако ще и на 30 да съм) и някак си имам чувството, че ще се отврати при мисълта, че някой друг ме докосва, целува, гали.. и .. *цензура* .. и за това все още не смея да й кажа.
Тати.. абе.. той е много странен .. с него и дума не може да се обели..
е, оня ден го помолих за съвет какво да правя с едно момче (защото по характер са еднакви и т.н) и той почна да ме напада как не съм чистила в нас, къв мързел съм била, пък съм тръгнала с момчета да се занимавам.... представям си ако му кажа нещо за секса.. иии тотално ще изперколяса.
Родителите.. малко са тези, които възприемат децата си като големи. То даже те НЕ ги възприемат, а се ОПИТВАТ да го покажат като такова.
А тате.. предполагам, че обича оралната любов, но не и мама.
...
Обаче.. интересното е, че знам толкова много за тях, а те - нищо...