- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изнасилена от братовчед си!
ehh nikolov ostanahme samo 2-ma.Ama kakvi sme zablydeniПървоначално написано от Nikolov
![]()
![]()
Не съм момиче, като за начало!Първоначално написано от Nikolov
Незнам струваш ми се прекалено предубеден към всичко и всички. На мен лично ми писна върху всяка по-сериозна тема да се пише , че е ебавка, а по темите , които нямат нищо общо с реалноста да се правят хората на много разбиращи се!
Какво значение , че е имало такава тема, толкова ли не можете да повярвате , че такива неща се случват или трябва да ви се случат и на вас , че да повярвате!
Наскоро на най-добрия приятел получи обаждане от майката на негов добър приятел в миналото. Просто искала да забавлява гаджето на сина й(или поне да я води някъде където да я накара да се отвее от случилото се), понеже една вечер както се разхождали ги пресрещнали група цигани, момчето пребили до смърт, а момичето брутално изнасилили
Това ли искате да ви се случи , че да не пишете безмислените си постове по такива теми. Дори темата да е ебавка , вие поне не се ебавайте с нея. То се знае, че ако е ебавка този който я е пуснал , рано или късно както предизвиква съдбата ще му се случи нещо!
Тук сме за да си помагаме , а не да потвръждаваме бай ганиовщината в българия![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Да се оправят .... тва са хора с болно съзнание си мислят само щуротиида им обръщаъ внимание... Вярно че има такива моменти... но вимнаги има 2 възгледа по въпросите... единия е нейния в тои случай а пак ако сега пише братовчед й и каже ами тя ми са съблича и ми се гъзи наляво надясно и ме предизвиква!!! Тогава кой ще е мръсника така че докато не се изслушат двете страни нема кво се вряга никой....Първоначално написано от jyji
Иначе то изнасилването така става се едно неможе му бий един шут в ташаците.... ай тука филми и приказки ала 1001 нощ!!!
Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!
има едни хапчета против забременяване до няколко дни след секс...ако ве4е не е късно си вземи....потърси помощ от някой възрастен..не оставяй да мъ се размине....![]()
![]()
![]()
I don't need the sun
Don't need the moon
Now that you're here
God gave me both in you
I don't need to sleep
Only need to look at you
Then I'll be awake
Much more than any rest could do
Да уе то стана некво модерно братовчедите да си изнасилват родатаПървоначално написано от Nikolov
Мене пък ме изнасили стринка ми!!! Какво да правя ??? Help me,I'm sick........
ee bastuni ne se ebavaite...zamislete se malko ako momi4eto ne se 6eguva...ako naistina se e slu4ilo prosto se postavete na neino mqsto az su6to s1m mom4e ma ne6to ne mi e do ebavka ...!?!?
Добре аре кажи ми как се помага на изнасилено момиче при положение че не моеш да я погледнеш в очите и тогаз да я утешаваш. Просто нема как да й помогнеме сещаш ли се ше стане мноу глупаво ако сички почнем да повтаряме бъди силна и смела не се остаяй на тоя мухльо да те сломи. В сми поече от тва нема накъде нито я познаваме че да кажеме нешу нито пък ше успеем да й помогнем некак си освен ако не се събереме неква хайка и да му фърлим един кьотек на тоя.Квото моеше да се каже,казано е-при полиция или друг родител ама така или иначе тоя е яко пре*бан ако си мълчи туй момиче. тя си каза че темата е затворена и е ясно че поече нема да я погледне тей че вече мое си пишем кот си искаме докато не я локнат тая тема
По желание на авторката темата ще бъде заключена.Първоначално написано от Помощ!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!