.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Цитирай Първоначално написано от Nikolov
    Цитирай Първоначално написано от love_girls
    Цитирай Първоначално написано от jyji
    abe ne mi obru6taite vnimanie ama za6to li mi se stryva,4e takava tema e imalo i dr put.
    Може би защото може да се случи на всеки
    На всеки може да се случи.... всички братовчеди в България са сексманяци и гонят братовчедките си...... да да да да само така.... Митреле ......
    Само кон с капаци би си помислил , че всички хора живеят по един и същи начин. Овчето ти мислене не ме интересува. Щом не можеш да изкажеш компетентно мнение , по-добре не се изказвай. Това че на теб не може да ти се случи , не значи , че на хората по света не им се случва
    Бахти и трагичното мислене каде имате всички.................. Верно че има ама не си ли съгласна, че има и доста хора в тоя форум каде преувеличават!!!
    ehh nikolov ostanahme samo 2-ma.Ama kakvi sme zablydeni

Град
    Sofia
    abe ne mi obru6taite vnimanie ama za6to li mi se stryva,4e takava tema e imalo i dr put.
    На всеки може да се случи.... всички братовчеди в България са сексманяци и гонят братовчедките си...... да да да да само така.... Митреле ......
    Само кон с капаци би си помислил , че всички хора живеят по един и същи начин. Овчето ти мислене не ме интересува. Щом не можеш да изкажеш компетентно мнение , по-добре не се изказвай. Това че на теб не може да ти се случи , не значи , че на хората по света не им се случва
    Бахти и трагичното мислене каде имате всички.................. Верно че има ама не си ли съгласна, че има и доста хора в тоя форум каде преувеличават!!!
    Не съм момиче, като за начало!
    Незнам струваш ми се прекалено предубеден към всичко и всички. На мен лично ми писна върху всяка по-сериозна тема да се пише , че е ебавка, а по темите , които нямат нищо общо с реалноста да се правят хората на много разбиращи се!
    Какво значение , че е имало такава тема, толкова ли не можете да повярвате , че такива неща се случват или трябва да ви се случат и на вас , че да повярвате!
    Наскоро на най-добрия приятел получи обаждане от майката на негов добър приятел в миналото. Просто искала да забавлява гаджето на сина й(или поне да я води някъде където да я накара да се отвее от случилото се), понеже една вечер както се разхождали ги пресрещнали група цигани, момчето пребили до смърт, а момичето брутално изнасилили
    Това ли искате да ви се случи , че да не пишете безмислените си постове по такива теми. Дори темата да е ебавка , вие поне не се ебавайте с нея. То се знае, че ако е ебавка този който я е пуснал , рано или късно както предизвиква съдбата ще му се случи нещо!
    Тук сме за да си помагаме , а не да потвръждаваме бай ганиовщината в българия
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    Пловдив
    ehh nikolov ostanahme samo 2-ma.Ama kakvi sme zablydeni
    Да се оправят .... тва са хора с болно съзнание си мислят само щуротиида им обръщаъ внимание... Вярно че има такива моменти... но вимнаги има 2 възгледа по въпросите... единия е нейния в тои случай а пак ако сега пише братовчед й и каже ами тя ми са съблича и ми се гъзи наляво надясно и ме предизвиква!!! Тогава кой ще е мръсника така че докато не се изслушат двете страни нема кво се вряга никой....
    Иначе то изнасилването така става се едно неможе му бий един шут в ташаците.... ай тука филми и приказки ала 1001 нощ!!!
    Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!

Град
    Sofiq
    има едни хапчета против забременяване до няколко дни след секс...ако ве4е не е късно си вземи....потърси помощ от някой възрастен..не оставяй да мъ се размине....
    I don't need the sun
    Don't need the moon
    Now that you're here
    God gave me both in you

I don't need to sleep
    Only need to look at you
    Then I'll be awake
    Much more than any rest could do

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Знаеш ли сега като го каза... наистина ся за първи път се замислям каква секси братовчедка имам. Трябва да й звънна.
    - Всички авто-части на едно място!

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Да уе то стана некво модерно братовчедите да си изнасилват родата

Guest
    Мене пък ме изнасили стринка ми!!! Какво да правя ??? Help me,I'm sick........

ee bastuni ne se ebavaite...zamislete se malko ako momi4eto ne se 6eguva...ako naistina se e slu4ilo prosto se postavete na neino mqsto az su6to s1m mom4e ma ne6to ne mi e do ebavka ...!?!?

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Добре аре кажи ми как се помага на изнасилено момиче при положение че не моеш да я погледнеш в очите и тогаз да я утешаваш. Просто нема как да й помогнеме сещаш ли се ше стане мноу глупаво ако сички почнем да повтаряме бъди силна и смела не се остаяй на тоя мухльо да те сломи. В сми поече от тва нема накъде нито я познаваме че да кажеме нешу нито пък ше успеем да й помогнем некак си освен ако не се събереме неква хайка и да му фърлим един кьотек на тоя.Квото моеше да се каже,казано е-при полиция или друг родител ама така или иначе тоя е яко пре*бан ако си мълчи туй момиче. тя си каза че темата е затворена и е ясно че поече нема да я погледне тей че вече мое си пишем кот си искаме докато не я локнат тая тема

Цитирай Първоначално написано от Помощ!
    ... Темата е изчерпана нямам какво повече да очаквам тук! Модераторите да я заключват! Ще си търся помощ другаде!
    По желание на авторката темата ще бъде заключена.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си