Цитирай Първоначално написано от jyji
Цитирай Първоначално написано от Nikolov
Цитирай Първоначално написано от love_girls
Цитирай Първоначално написано от Nikolov
Цитирай Първоначално написано от love_girls
Цитирай Първоначално написано от jyji
abe ne mi obru6taite vnimanie ama za6to li mi se stryva,4e takava tema e imalo i dr put.
Може би защото може да се случи на всеки
На всеки може да се случи.... всички братовчеди в България са сексманяци и гонят братовчедките си...... да да да да само така.... Митреле ......
Само кон с капаци би си помислил , че всички хора живеят по един и същи начин. Овчето ти мислене не ме интересува. Щом не можеш да изкажеш компетентно мнение , по-добре не се изказвай. Това че на теб не може да ти се случи , не значи , че на хората по света не им се случва
Бахти и трагичното мислене каде имате всички.................. Верно че има ама не си ли съгласна, че има и доста хора в тоя форум каде преувеличават!!!
ehh nikolov ostanahme samo 2-ma.Ama kakvi sme zablydeni
Да се оправят .... тва са хора с болно съзнание си мислят само щуротиида им обръщаъ внимание... Вярно че има такива моменти... но вимнаги има 2 възгледа по въпросите... единия е нейния в тои случай а пак ако сега пише братовчед й и каже ами тя ми са съблича и ми се гъзи наляво надясно и ме предизвиква!!! Тогава кой ще е мръсника така че докато не се изслушат двете страни нема кво се вряга никой....
Иначе то изнасилването така става се едно неможе му бий един шут в ташаците.... ай тука филми и приказки ала 1001 нощ!!!