- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Употребявате ли наркотици?
Чрез тази тема ще разберем колко от хората във форума употребяват наркотици.Вие сте!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Раста фараййййййй джойнт ми дай, после с ЛСД ме нокаутирай!!!
Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!
Не,употребявам наркотици,нямам нищо против,тези които употребяват.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ХАхаххах Яко Треволяк и купона да върви АхаххХАха
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
Сега разбирачите ще се обадят и ще започнат да псуват тъй наречениете "наркоманчета"![]()
Да, коз преди, сега правя пауза и чат пат амфети.
марихуаната не е наркотик... се 1 да кажеш че кафето и чая са наркотици...
Да-бонбони(само на парти)...джойнт няма да казвам че пуша, щото той не е наркотик или греша, а съфорумнци ?!![]()
![]()
оф и къф е смисъла от тая тема, сички да се правят на велики, щото, разбираш ли, аз ДРУСАМ с коз...![]()
Не . твърдо не много против наркотиците съм !
НЕ според мен е тъпо да си съсипваш живота така![]()
От време на време се случва да употребявам, но от бала не съм. Не смятам, че честата употреба на наркотици е хубаво нещо. Затова не го правя често.
da ne mi se umira zdrav
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
=D>
употребявам, но НЕ ЗЛО-уупотребявам.
нищо 4овешко не ми е 4уждо,
всяко нещо с мярката си.![]()
![]()
![]()
В тревата може да има и наркотици!Първоначално написано от sWeEt_SeEd
Поне напоследък в сф няма чист коз...![]()
Така че може да се каже,че друсам от тревата!![]()
хм...Първоначално написано от BraInLesS_f
...има нещо вярно, да...
, ама все пак говориме за чист коз...мразя друсаан
![]()
напоследък...от край време в софия чист коз се намира страшно трудно, да не кажа, че изобщо не се намира...Първоначално написано от BraInLesS_f
sWeEt_SeEd, откъде пък намираш чист?
ми тук там, някой шано френд със саксиики и мой саксиики![]()
Язе съм изключение, не го правя, за да се харесам на някого, а защото така ми е кеф!Първоначално написано от mon4eto
да употребявам почти всичко...От амфети до бело. :] Не съм си съсипала живота,но се опитвам равномерно да го правя.![]()
Abeeeeeeeeee vie sme mn propadnali we hora 4ak do tam li ste stignali da upotrebqvate narkotici!Tfa e tolkoz tupo 4e nqma kak prosto!TVURDO PROTIV NARKOMANITE
Ам-това е реалноста,много хора употребяват наркотици,но не всички са пропаднали.Първоначално написано от sladkata_vasi
Честно казано на никой не му пука какво мислиш-ти,аз или пък трети човек.Хората го правят,защото им доставя удовлоствие и едва ли това,че ти не удобряваш наркотиците,ще ги възпре.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Хихи, почна се... Не всички наркомани са пропаднали, а и не всички злоупотребяват - имат си някаква мярка. Това е! Не знам защо всички имат такива предубеждения, пък и смятам, че наркомани са само тези, които са зависими от наркотиците, а не тези, които отвреме навреме взимат нещо.Първоначално написано от sladkata_vasi