.

Виж резултатите на анкетата: Употребявате ли наркотици?

Гласували
268. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

88 32,84%
  • Не

180 67,16%
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 204
    Guest
    lol...тука вярно много наркомани бе
    А аз се чудех 'що 'сички викат че тоя сайт е бил свърталище на змии

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_vasi
    Abeeeeeeeeee vie sme mn propadnali we hora 4ak do tam li ste stignali da upotrebqvate narkotici!Tfa e tolkoz tupo 4e nqma kak prosto!TVURDO PROTIV NARKOMANITE
    Да пишеш толкова неграмотно също е тъпо, но никой не ти дава акъл, нали ? Затова недей да казваш кой е пропаднал, а гледай себе си.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Жалко е,че повечето употребяват....Аз НЕ употребявам и съм горда със себе си!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

da no ve4e mn rqdko i samo ako znam 4e e ne6ty ka4estveno ....
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Да по 1,2 пъти в седмицата.

Banned
    ne i ne vyznamerqvam da zapo4na nqkoga

Супер фен Аватара на _donna_
    значи..наркотиците не се УПОТРЕБЯВАТ.
    те не са мокри кърпички.с тях се злоупотребява,хората се друсат,боцкат,шмъркат,пафк т,напиват като говеда,приемат в недопустими количества,алкохолизират,н аркоманизират..всичко друго,но не и употребяват.само се замислете..

"братле,айде с мене да употребим по една бира" и т.н.

нелепо е.не съм виновна аз.

Guest
    Не!Никога не съм опитвала какъвто и да е вид и се надявам никога да не направя тази грешка..!

Супер фен
    пуша трева.. гордея се с начина си на мислене, с живота си и с целите, които си поставям.. щастлива съм, че не съм част от шибаното ви общество.. радвам се, че открих истината за себе си, открих собствен свят на щастие.. обичам човека, който съм, а съм такава благодарение в голяма степен на тревата.. тревата е дар от Бога! другото е шит..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    пуша трева.. гордея се с начина си на мислене, с живота си и с целите, които си поставям.. щастлива съм, че не съм част от шибаното ви общество.. радвам се, че открих истината за себе си, открих собствен свят на щастие.. обичам човека, който съм, а съм такава благодарение в голяма степен на тревата.. тревата е дар от Бога! другото е шит..

Това беше изцепка.. ;о) Точно ти си част от масата.. както предполагам и си прочела,по голяма част от хората във форума пушат трева.. => че ти също си от "шибаното" общество... Открила си истината за себе си.. това са пълни глупости.. и аз като пушех така си мислех,че съм велика,че съм номер 1,че знам всичко.. и знаеш ли.. каква случайност спрях да пуша и се оказах сама.. ХаХа.. радвам се,че това са минали времена разбира се.. но ставаше въпрос за това.. тревата е дар от Бог-а само и единствено в случай,че си набожна.. но това е доста противоречиво,тъй като едното отрича другото.. но това е друга тема.. и т.н. ;о) Та мисълта ми беше,че тревата убива мозъчни клетки,но може би това не те плаши?! / / \/

употребявам.Не прекалявам .Въпреки това имам страхотна работа,и в същото време уча,което ме кара да мисля ,че все още не съм 'пропаднала'.Конкурентносп собна съм даже Мога да кажа че живея напълно самостоятелно,за сега се справям,което не се случва с много хора на моята възраст.Което също ме невежда на мисълта ,че наркотиците не са ми повлияли чак толкова отрицателно ВСЕ още.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Те това е наи тъпото нещо да земеш да се друсаш! Дори и тревата НЕДЕЙТЕ да то правите! Аз ноо мразя наркоманчета тея дето са на хероин против ТРЕВОМАНИТЕ нищо нямам и аз съм бил ама вече не !!! Не се занимаваите с простотии!!!

Град
    your mind,your body and your soul
    drusam s treva i pusha bonboni xaxax pravq go zashtoto mi haresva.nqmam problemi vsichko mi e extra..aide sega nahranete me
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Голям фен Аватара на pathetic
    Не.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Яко кофеин и никотин и тва е

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Сега си говоря с 1 пич...че е по-хубаво да друсаш яко от колкото да забременееш на 14
    В грешка си... Второто е по-добро...

По темата - Не! Не искам и да опитвам.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

ами 4ат пат взимал сам бомбони амфети а ина4е си пу6а коз ама тва не е наркотик

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`

Това беше изцепка.. ;о) Точно ти си част от масата.. както предполагам и си прочела,по голяма част от хората във форума пушат трева.. => че ти също си от "шибаното" общество... Открила си истината за себе си.. това са пълни глупости.. и аз като пушех така си мислех,че съм велика,че съм номер 1,че знам всичко.. и знаеш ли.. каква случайност спрях да пуша и се оказах сама.. ХаХа.. радвам се,че това са минали времена разбира се.. но ставаше въпрос за това.. тревата е дар от Бог-а само и единствено в случай,че си набожна.. но това е доста противоречиво,тъй като едното отрича другото.. но това е друга тема.. и т.н. ;о) Та мисълта ми беше,че тревата убива мозъчни клетки,но може би това не те плаши?! / / \/
    така.. явно пак трябва да пояснявам за хора, които не могат да си размърдат мозъците..
    масата: хора, които живеят с предразсъдаците на обществото.. хора, които се интересуват само от това как да изкарат повечко пари, за да си купят по-хубави дрешки, по-хубава кола и т.н., за да ги "уважават" и за да ги смятат за "успели" по разбиранията на днешното общество.. хора, които следват стериотипите на поведение, т.е. модел за красота, модел за успех, модел за правилно и грешно и т.н... това са именно хора, затворени в рамките на ежедневието, виждащи само и единствено материята.. жалко е..
    да, много хора пушат трева, но всеки разбира по-различен начин въздействието и.. за мен тя е средство да отворя и най-малките врати в съзнанието си, за видя и най-скритите неща в света, да открия онова, което е далеч зад пределите на материалиния свят.. защото, за да видиш онова, което е невидимо за очите, ти трябва широко отворено съзнание.. а това се нарича духовно извисяване..
    помисли върху думите ми, макар да знам, че никога не ще бъдеш способна да ги осмислиш, а камо ли да ги разбереш и приемеш..

Град
    Пловдив
    само пуша цигари затова отговорих с "Не". все пак те се водят наркотик колкото марихуаната се води наркотик.... иначе се пристрастява де!
    и отново да повторя : не смятам че трябва да си правите купона с наркотици. вместо да пийнете една бира и да си направите смеха с френдове, вие се друсате и не знаете къде се намирате! мноого веселооо, няма що!!!
    П.П. съгласна съм с cherinka : Яко кофеин и никотин и тва е
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Guest
    IlLuSi0nS`
    В някфа явна заблуда си (; Значи...майка ми (примерно) е супер готина жена,смея да твърдя,кефи се на живота,намира най-красивите неща и то...познай!?! без тревица! Обаче не я прави материален човек и "част от масата",че трябва да изкарва пари,за да осигури нормален живот за мен... Нали се сещаш!
    За съжаление,живеем в материален свят и не можем да го избегнем.Нямаме избор.Можем единствено да намерим красивите неща в него...
    Ти си точно "част от масата"!Не правиш нищо по-различно!
    Ако не пушеше трева,за да ти е готино и да намираш красивите и най-закътани вратички в теб...тогава мога да те нарека,че не си част от Цялото (;
    \\// Peace,Love and Unity (;

Супер фен
    госта, няма смисъл да спорим, защото аз никога няма да видя света през твоите очи, както и ти през моите.. направила съм избора за себе си, според това, което е най-добре за мен и толкова..
    айде пийс и от мене..

Град
    Somewhere of the middle of nothing ...
    Цитирай Първоначално написано от ..:sUnRiSe:..
    НЕ според мен е тъпо да си съсипваш живота така
    И аз съм на това мнение Наркоманите (често взимащите) изглеждат ужасно и живота им е тотално съсипан , без работа, родителите ги мразят и така
    I'll be all you need and more ...

Гост22
    Guest
    Мама ми е казала да не си играя с такива като вас- ограничени хора с предрасъдаци!!! Наркотици са се взимали от хиляди години и ще продължава да е така.... според хипотези дори развитието на древния човек е свързано с така наречените ентеогени.

Свобода за потребителите на марихуана в България!!!

Голям фен Аватара на pathetic
    Цитирай Първоначално написано от Гост22
    Свобода за потребителите на марихуана в България!!!
    Благодаря ти
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Guest
    Само билките на природата, никакви синтетици.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си