- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Употребявате ли наркотици?
lol...тука вярно много наркомани бе![]()
А аз се чудех 'що 'сички викат че тоя сайт е бил свърталище на змии![]()
Да пишеш толкова неграмотно също е тъпо, но никой не ти дава акъл, нали ? Затова недей да казваш кой е пропаднал, а гледай себе си.Първоначално написано от sladkata_vasi
Жалко е,че повечето употребяват....Аз НЕ употребявам и съм горда със себе си!![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
da no ve4e mn rqdko i samo ako znam 4e e ne6ty ka4estveno ....
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Дапо 1,2 пъти в седмицата.
ne i ne vyznamerqvam da zapo4na nqkoga
значи..наркотиците не се УПОТРЕБЯВАТ.
те не са мокри кърпички.с тях се злоупотребява,хората се друсат,боцкат,шмъркат,пафк т,напиват като говеда,приемат в недопустими количества,алкохолизират,н аркоманизират..всичко друго,но не и употребяват.само се замислете..
"братле,айде с мене да употребим по една бира" и т.н.
нелепо е.не съм виновна аз.![]()
Не!Никога не съм опитвала какъвто и да е вид и се надявам никога да не направя тази грешка..!
пуша трева.. гордея се с начина си на мислене, с живота си и с целите, които си поставям.. щастлива съм, че не съм част от шибаното ви общество.. радвам се, че открих истината за себе си, открих собствен свят на щастие.. обичам човека, който съм, а съм такава благодарение в голяма степен на тревата.. тревата е дар от Бога! другото е шит..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Първоначално написано от IlLuSi0nS`
Това беше изцепка.. ;о) Точно ти си част от масата.. както предполагам и си прочела,по голяма част от хората във форума пушат трева.. => че ти също си от "шибаното" общество... Открила си истината за себе си.. това са пълни глупости.. и аз като пушех така си мислех,че съм велика,че съм номер 1,че знам всичко.. и знаеш ли.. каква случайност спрях да пуша и се оказах сама.. ХаХа.. радвам се,че това са минали времена разбира се.. но ставаше въпрос за това.. тревата е дар от Бог-а само и единствено в случай,че си набожна.. но това е доста противоречиво,тъй като едното отрича другото.. но това е друга тема.. и т.н. ;о) Та мисълта ми беше,че тревата убива мозъчни клетки,но може би това не те плаши?! // \
/
употребявам.Не прекалявам .Въпреки това имам страхотна работа,и в същото време уча,което ме кара да мисля ,че все още не съм 'пропаднала'.Конкурентносп собна съм даже![]()
Мога да кажа че живея напълно самостоятелно,за сега се справям,което не се случва с много хора на моята възраст.Което също ме невежда на мисълта ,че наркотиците не са ми повлияли чак толкова отрицателно ВСЕ още.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Те това е наи тъпото нещо да земеш да се друсаш! Дори и тревата НЕДЕЙТЕ да то правите! Аз ноо мразя наркоманчета тея дето са на хероин против ТРЕВОМАНИТЕ нищо нямам и аз съм бил ама вече не !!! Не се занимаваите с простотии!!!![]()
drusam s treva i pusha bonboni xaxax pravq go zashtoto mi haresva.nqmam problemi vsichko mi e extra..aide sega nahranete me![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Не.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
В грешка си... Второто е по-добро...Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
По темата - Не! Не искам и да опитвам.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ами 4ат пат взимал сам бомбони амфети а ина4е си пу6а коз ама тва не е наркотик
така.. явно пак трябва да пояснявам за хора, които не могат да си размърдат мозъците..Първоначално написано от Анонимко
масата: хора, които живеят с предразсъдаците на обществото.. хора, които се интересуват само от това как да изкарат повечко пари, за да си купят по-хубави дрешки, по-хубава кола и т.н., за да ги "уважават" и за да ги смятат за "успели" по разбиранията на днешното общество.. хора, които следват стериотипите на поведение, т.е. модел за красота, модел за успех, модел за правилно и грешно и т.н... това са именно хора, затворени в рамките на ежедневието, виждащи само и единствено материята.. жалко е..
да, много хора пушат трева, но всеки разбира по-различен начин въздействието и.. за мен тя е средство да отворя и най-малките врати в съзнанието си, за видя и най-скритите неща в света, да открия онова, което е далеч зад пределите на материалиния свят.. защото, за да видиш онова, което е невидимо за очите, ти трябва широко отворено съзнание.. а това се нарича духовно извисяване..
помисли върху думите ми, макар да знам, че никога не ще бъдеш способна да ги осмислиш, а камо ли да ги разбереш и приемеш..
само пуша цигари затова отговорих с "Не". все пак те се водят наркотик колкото марихуаната се води наркотик.... иначе се пристрастява де!![]()
и отново да повторя : не смятам че трябва да си правите купона с наркотици. вместо да пийнете една бира и да си направите смеха с френдове, вие се друсате и не знаете къде се намирате! мноого веселооо, няма що!!!
П.П. съгласна съм с cherinka : Яко кофеин и никотин и тва е![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
IlLuSi0nS`
В някфа явна заблуда си (; Значи...майка ми (примерно) е супер готина жена,смея да твърдя,кефи се на живота,намира най-красивите неща и то...познай!?! без тревица! Обаче не я прави материален човек и "част от масата",че трябва да изкарва пари,за да осигури нормален живот за мен... Нали се сещаш!
За съжаление,живеем в материален свят и не можем да го избегнем.Нямаме избор.Можем единствено да намерим красивите неща в него...
Ти си точно "част от масата"!Не правиш нищо по-различно!
Ако не пушеше трева,за да ти е готино и да намираш красивите и най-закътани вратички в теб...тогава мога да те нарека,че не си част от Цялото (;
\\// Peace,Love and Unity (;
госта, няма смисъл да спорим, защото аз никога няма да видя света през твоите очи, както и ти през моите.. направила съм избора за себе си, според това, което е най-добре за мен и толкова..
айде пийс и от мене..
И аз съм на това мнениеПървоначално написано от ..:sUnRiSe:..
Наркоманите (често взимащите) изглеждат ужасно и живота им е тотално съсипан , без работа, родителите ги мразят и така
![]()
I'll be all you need and more ...
Мама ми е казала да не си играя с такива като вас- ограничени хора с предрасъдаци!!! Наркотици са се взимали от хиляди години и ще продължава да е така.... според хипотези дори развитието на древния човек е свързано с така наречените ентеогени.
Свобода за потребителите на марихуана в България!!!
Благодаря тиПървоначално написано от Гост22
![]()
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Само билките на природата, никакви синтетици.